111

Odysseus

преди 8 години

Само с брацкия румънски народ и помошта на НАТО ще победим вековния поробител - pycнята!

110

Анонимен

преди 8 години

До 167 Видно е , че не си добре с главата, а *** чак пък толкова не бива.Каква война е започнал Путин в Украйна, като САЩ си признаха публично че са наляли 5 милиарда долара в Украйна за преврата?Ако Борисов се е противопоставил на тези идеи заслужава браво . Как може мижави държави да се борят с велика Русия. Те САЩ не смеят , а само карат дребните риби да дразнят акулата. Народа в Крим чрез референдум с 95 % избраха Русия и не желаят да имат нищо общо с фашистите от Бандера.

109

Поп Грую

преди 8 години

До Шоп 175Дъсчен, който се е опитвал да "транжира Мечката" си е оставал с "опит", без здраве и не само, че ги е боляла главата, ами и други части от тялото ги е боляло... ей там, отзад...

108

Анонимен

преди 8 години

Искаме свободна и демократична държава за кюрдския народ бе.

107

здас

преди 8 години

До Анонимен 167странна пасмина сте и това русомразците. Български комплексари на които за всичките им незгоди в живота Русия е виновна.Така е много лесно.Помисли си, че си един на които прадядо му не е имал топки да се освободи сам, та чакал друг да го свърши вместо него.И сега мрази тоя дето го его е освободил, защото го е лишил от резаната турска *** отзад или на друго място.

106

на 2 метра

преди 8 години

Не можах да вдяна. Флотът какъв ще бъде, надводен или подводен? Или подземен? В смисъл на 2 метра под земята?

105

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите скоро ще отпразнуват поражението на НАТО и ще си направят най-сетне държава. Свобода за кюрдите.

104

анонимен

преди 8 години

Ако някой още не е разбрал,че това е най-свестния премиер на България от 26г. сега може да се убеди.Никой не мисли за доброто на народа ,освен него.На нашия изтерзан от беднотия народ не му трябва война.Защото това с тоя флот е динена ***,която Америка ни подлага.Турция и Украйна имат интерес от тая война,но на румънците за какво им е ?

103

Анонимен

преди 8 години

Бойко е прав. Така са ни набутали и във Втората световна война.

102

Анонимен

преди 8 години

Има една шепа антибългарски същества в софия които спират прогреса в родината ни. Те ще бъдат изпратени с еднопосочен билет на оня свят и България ще направи скок в бъдещето

101

Пешо

преди 8 години

МУАХАХАХААХА!!!АААААХАХАХААХАХАХА!!!Уффф, заболя ме корема!!!

100

ДО 174

преди 8 години

НАТО не съществува Асад му счупи врата като на мръсно коте избий си НАТО от главата. Да живее Сирия свобода за сирийския народ и смърт за натовските окупатори.

99

до 169

преди 8 години

Миришете ми на реформаторски привърженик...

98

Анонимен

преди 8 години

Единствения човек у Герб със малко здрав разсъдък е Баце, ама другите като не стават какво правим сега ? Bъв коя част на София Волен лъска савецките паметници, нека осъдят и Плевела да ги лъска.

97

избирател

преди 8 години

Тоя странно изглеждаш мъж в продължение на почти цял мандат се държеше,като............,и сега на финала ?!Аман от мишки с власт в тая държавица бе!!!

96

антиседераст

преди 8 години

Бойко започва да ми харесва. Може и да гласувам за него.

95

Анонимен

преди 8 години

Странна пасмина сте това путинофилите. Когато Боко каже, че не иска война - хвърчат плюнки. Когато путин започне война например в Украйна или Сирия се чува: "велик е" .

94

Анонимен

преди 8 години

Бойко е русофил.

93

до 150

преди 8 години

Не. Аз не съм мед. сестра а д-р Чукачев. "Радвам" се на такива нежни снежно бели евроатлантици като теб.

92

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата заплаха за България е Русия!За Европа -също!