12

ссс

преди 8 години

5 години максимална присъда- това вече си е подигравка

11

Анонимен

преди 8 години

А когато бургаският отворко преби авиоинжинера протести нямаше,що така?

10

Българин

преди 8 години

Искам да кажа нещо и на "смелчаците" които нападат словестно хората които не са се намесили... "Вие сигурни ли сте как бихте реагирали, ако пред Вас стане побой? Сигурни ли сте, че ще се намесите при положение, че враждуващите страни могат да имат, боксове, ножове, дори пистолети? Отстрани и пред компа е лесно да се правите на смели! Аз съм присъствал на побои и не е лесно да се намесиш!

9

мутрополиция

преди 8 години

Защо го пишете и преповтаряте това че момчето е извадил бокса. Това че са го изтърсили от прокуратурата вече е техен проблем . На български съдия и български политик не може да се вярва.

8

Анонимен

преди 8 години

да съдят и сеирджиите,те са съучастници

7

Анонимен

преди 8 години

Брата на Тодор казва, че бил много тих и добър и т.н. А сега ми кажете, кой човек с такова описание, ходи с бокс в джоба и излиза с него от колата си? Не защитавам убийците, но малкия сам носи голяма вина за случилото се. Първо бибитка на пешеходна пътека, после излиза с бокс да се прави на голямата работа.

6

ss

преди 8 години

Центъра на ВАРНА?!?!?!?!

5

Анонимен

преди 8 години

И тримата са еднакво виновни. *** си е мислел, че като тренира таекуондо е непобедим и може да скача на всеки, за да се прави на мъж пред кифлата си, а двете телета вместо да му плеснат по един шамар, те го пребили, понеже са комплексирани мутряги и едва ли ще посмеят да бият така някой на техните години и килограми.

4

Българин

преди 8 години

Искам истинската история да я извадят наяве. От огромно значение е дали е носел хладно оръжие (бокс) или не. От огромно значение е дали са пресичали на пешеходна пътека или не. От огромно значение е дали е слязъл от колата с нагласата да се бие, все пак е слязъл! Едва тогава според мен трябва да се дебатира каква присъда би могло да се даде на тези ***!

3

Иван

преди 8 години

на мен ми е чудно как така 15 годишен има книжка и шофира

2

10

преди 8 години

Изродени всички, които стоят и гледат. Така е, като не вярваме у Бог - пропадаща нация със безмислена образователна система и ценности! Уилището само затъпява децата, а липсата на Бог у живота им ги доунищожава. Но има видов ден.

1

Анонимен

преди 8 години

Бог да го прости селянчето, обаче защо никой не обръща внимание на това, че още при слизането от колата е бил с бокса. Интересно за какво го е сложил. Едва ли е било за украса само.