29

янев

преди 8 години

Русия нямала РЕСУРС да играе твърдо с българия е вече сме в друга категория и нд ес и щатите защото с тях русия играе твърдо тоя - илиян василев добре ли е с главата???

28

До българин

преди 8 години

Ако Русия се утвърждава като бензиностанция, то САЩ отдавна са се утвърдили като казарма и затвор. Ти къде предпочиташ, българино?

27

П.Петров

преди 8 години

Изказването на Илиян Василев е обективно, въпросът е как да защитим най-добре нашите интереси и да извлечем максимална печалба.

26

до 55

преди 8 години

.....по близо до гей парадите.....

25

До 51

преди 8 години

А ако Русия не може да продава, какво става червено каскетче? Май този отговор го нямаш написан?

24

Анонимен

преди 8 години

*** , коментари на *** статия не може да има .. Русия е самодостатъчна икономика.. Може да оцелее без никой да и дава и продава нещо..

23

Анонимен

преди 8 години

Вчера излезе новина в руските медии: "США отправили в Болгарию танки и артиллерию для "сдерживания РФ"" Мисля че, руснаците разбират че, ги тласкат към война и полагат усилия да си решат конфликта с България дипломатически, за да не я "нюкват". Пишаман дипломатите български обаче, имат друго мнение и приписват протегнатата ръка на страх от санкции. Пука им за санкциите на руснаците. Много по-голям проблем се пече... и БГ дипломатите, както винаги е било в историята на страната ни, не си вършат работата.

22

Одисей - 1

преди 8 години

Ху дъ фак ис Илиян Василев?

21

До 36

преди 8 години

Абе те и от Украйна нямаха нужда, но ги облива студена пот, като се сетят за тръбите.Мисли с горната глава.

20

Анонимен

преди 8 години

Русия имала нужда от Бьлгария !!! Хахахаха аве докато не се научите да мислите с главата вместо жопата ще сте така на последно място в ЕС

19

Анонимен

преди 8 години

Да си посланик означава преди всичко да си ДИПЛОМАТ! Представете си каква дипломация сте имали с Москва, след като този ви е бил посланик там! После не се чудете защо великата братска държава ви подритва като мръсно пале там, където ви набара. Заслужавате си го заради такива национални предатели и слуги на Запада като този. Факт!

18

до 13

преди 8 години

Изостанала азиатска Русия има нужда от европейска България - кажи коя част те затруднява за да ти я обясним.

17

Анонимен

преди 8 години

Отново се опитват да изкарат Путин виновен за всичко. А нека си спомним кой подскачеше срещу Южен поток по заръка на едно посолство, намиращо се в Южния парк, на Козяк-16.Не бяха ли точно дупедавците Кратунчо и Плевелчо.

16

Анонимен

преди 8 години

Много важно какво бил казал Илиян Василев Седераста.Да каже нещо за милионите на Църен Ваньо в КТБ.

15

някой

преди 8 години

Илиан Василев е дипломат , колкото Стоичков ядрен физик , получава пари за да говори против енергийните проекти с Русия , на този човек трябва да му се смачка главата , това са платени *** работещи за чужди интереси , една долна ***

14

Анонимен

преди 8 години

Има едно нещо което се нарича: ВЗАИМНИ ИНТЕРЕСИ! Не е нужно всичко да ти е зависимо от само от една държава.

13

анонимен

преди 8 години

господинът е от дсб те така говорят без да мислятаз съм за русия и руския газ в българия освен джанки друго няматака че да не *** клона от който се отопляваме

12

българин

преди 8 години

Илиан Василев е съвършено прав. Но, на бат ви Бойко куражът му стига само да бяга по тъча и спрямо *** и спрямо ЕС, и спрямо САЩ. Типичен селски тарикат, макар и бледо копие, все пак достатъчно прилича на бай ви Тошо, та да го харесвате, извънредно интелигентни българи, "братя и сестри" (помните ли, кой ви зовеше така по Нова Година?). Е, поне явно дупедавство не демонстрира като СерГея, Гоце, Орешарски и пр. . Но, България НЕ СЕ ОТЛЕПЯ РЕШИТЕЛНО от путлерова Русия, енергийно най-напред.

11

alfс

преди 8 години

За един ше дадът и на самия Плевел-лиев да пиине плутоний както стана с рдонината му и ше сложат проруски президент пак ако решат.

10

Анонимен

преди 8 години

А великата могъща империя Русия има нужда от малката, бедна, жалка и опоскана България. хааххахаахахах