60

тя

преди 9 години

Кой знае тоя на снимката чия издънка е !

59

!@№

преди 9 години

Целият свят трябва да се надигне и да научи САЩ да не определя нищо извън собствените си граници.. още няма и 70 години да са минали от втората световна и те пак искат да лапат на версия, ама този път ще получат това, което получи Германия по онова време.

58

тя

преди 9 години

Какво се чудим на Америка? Там избягаха всички хитлеристи , които бяха извършили престъпления към човечеството, така че техните издънки продължават " делото" им.

57

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАЧакай Путин да падне. :) Ще има много да почакаш !

56

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ, ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПО СИЛНА ОТ КРИЗАТА, НО ЩЕ БУТНАТ РУСИЯ В ДРУГИЯ ЛАГЕР!КИТАЙ И ОЩЕ ОКОЛО 30 ДЪРЖАВИ СА СЪЗДАЛИ НОВИ ОРГАНИЗАЦИИ,ПАРАЛЕЛНИ НА ЗАПАДНИТЕ,НОВА СВЕТОВНА БАНКА,НОВО ООН,ЗАПОЧВА НОВА СТУДЕНА ВОЙНА

55

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименАко има ядрена война... - то САЩ няма да са я започнали... - те само ще я зъвършат...

54

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Колкото по-зле става животът в Русия, толкова по-голяма става вероятността руснаците да затрият Америка !Дерзайте, янки ! Каквото търсите - ще го намерите ! :)

53

istina govorq

преди 9 години

TE AMERIKANCITE ,DOKATO NE SASIPQT VSQKA DARJAVA NQMA DA MIRQSAT .SAMO TAK 6E SI OSA6ESTVQT PAKLENIA PLAN ZA SVETOVNO GOSPODSTVO .

52

8

преди 9 години

До АнонименПеевски едвали е американец или европеец, както и ДПС-то да ти кажа. Даже техните медии си подкрепят рашките като се загледаш

51

Анонимен

преди 9 години

е то нали Путин не се плашеше от санкции :) имал си бил всичко

50

Анонимен

преди 9 години

Никой не може да победи Русия , разни Еврогейове и американски *** ще си счупят главата и този път.

49

Анонимен

преди 9 години

Абе САЩ били анексирали хаваите - голям праз. Цялата им държава е построена върху земя, открадната от хора, които са изтребили. А, да не забравяме, построена чрез робство. Краварите са последната държава на света, която да държи морали на другите.

48

Анонимен

преди 9 години

Руснаците не ги мислете. Те да се оправят.Гледайте как нас ни ограбиха .... нашите европейски и американски приятели с техните централи, банки и реформаторски демократи.

47

Анонимен

преди 9 години

Путин окупира чужда територия,САЩ са виновни,Путин съсипа Русия,САЩ са виновни.И Бойко....Подполковник като управлява,така и става.,,От всяко дърво *** не ставаaaaaa'' е казал Българина.....В Бризбейн на празна маса.САМ.Това е положението.

46

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Милошевич... - Караджич... - Садаам... - Кадафи... - Путин... - така свършват диктаторите

45

Анонимен

преди 9 години

В Крим има вече има и ядрени сили и са 5 минути път от Бургас и Ямбол където са американските бази , няма да им стигне време и да се напикаят..

44

до 37

преди 9 години

Русия прие дясно-либералния англосаксонски Капитализъм по американски тип, Неолиберализъм, преди 23 години като икономическа догма. Сега се видя, че така е под икономическия контрол на САЩ.

43

Болярина

преди 9 години

На 12 август 1898г., когато американците анексират Хавайте ..защо тогава никой не им наложи санкций....

42

Анонимен

преди 9 години

САЩ могат да уплашат само Африканско и Пакистанско племе.. Както виждате Иран се държи и се развива въпреки санкциите на САЩ.

41

Анонимен

преди 9 години

ЕДНО ОТ ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ВАНГА. В СРЕДАТА НА 2015 ГОДИНА ЩЕ ИМА КОНФЛИКТ. СПОРЕД НЕЯ ЩЕ ИМА ОПАСНОСТ ОТ ЯДРЕНА ВОЙНА. КАКТО ПО ВСИЧКО ЛИЧИ НЕЩАТА ОТИВАТ КЪМ ГОРЕЩА ВОЙНА. НЯМА КАК ДА ВКАРАШ ЕДНО КУЧЕ В ЪГЪЛА ДА НЕ МУ ОСТАВИШ ИЗХОД И ТО ДО НЕ ТЕ РАЗКЪСА. ТАКА ЧЕ СИ ПРИГОТВЯЙТЕ ДИСАГИТЕ ЗА ПЪТ. ЩОТО ПЪРВИЯТ УДАР ЩЕ Е ПО ХАМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ В МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ. А СЛЕД ТОВА ЩЕ ЧАКАМЕ ВТОРИЯТ И ТРЕТИЯТ. РАЗБИРА СЕ КОИТО ОЦЕЛЕЯТ ЩЕ ГИ ВИДЯТ. МАКАР ЧЕ ОЦЕЛЕЛИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.