30

hitman

преди 9 години

Въпроса не е кои самолети са по добри. България ако иска на хартиени самолети може да лети. Въпроса е че тоя надут няма право да се меси с коментари. Като му погледнеш туитъра не е нужно да си психолог за да заключиш че страда от тежка форма на комплекса "малък човек", което никак не е в резон с поста който заема.

29

Анонимен

преди 9 години

За изтребителите не знам но в нашата нова история на два пъти купуваме въртолети западно производство. Като гледам в момента над Крумово летят само руските ми-та. Всъщност има и трети но за тези във Варна нямам наблюдение колко летят

28

от ЮАР

преди 9 години

Това, колко добра била руската военна техника е чиста проба пропаганда и агитация. Обективно погледнато, най-добри бойни самолети, с най-висока издръжливост на поражения и с най-добра авионика, навигация и въоръжения са американските. Направете справка, има статистики, вижте ВСВ, вижте Корея, Виетнам и вижте конфликтите на Израел с арабите. Няма как, една феодално-крепостна държава да има по-добра авиация от създателя на самолета! Всичко друго е КГБ-ДС митологии!

27

лекар

преди 9 години

сидеров може да е *** на аз съм за русия и против ес и нато затова-атака!мен не ме интересува лидера на тази партия а политиката им.долу дпс и касим дал!

26

Анонимен

преди 9 години

На всички *** , по един Миг в гъ.зо

25

Даниел

преди 9 години

До КазасовРеакцията на Рогозин е като на пиян казак, което е недопустимо. Все пак е вице-премиер на Русия. България не му е бащиния и е крайно време да го проумее. Колкото по-бързо, толкова по-добре.

24

Анонимен

преди 9 години

До КазасовРогозин си е най-обикновена ***.

23

Анонимен

преди 9 години

Добри бузки е направил човекът , .....а те не стават с марули и моркови

22

Анонимен

преди 9 години

До летец от ввсистинските американски въздушни асове копнеят да управляват нова серия миг.никакъв летец не си ти, а си най-обикновен руски ***.

21

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

А русия е отпадъчна държава.Да живее САЩ!!!Долу путин и евразийския съюз!!!

20

Казасов

преди 9 години

Външно можеше да реагира/като и направи/,можеше и да не реагира/много пъти си е траяло за къде ,къде по големи обиди/,но това си е държавна пполитика.Иначе,Д Рогозин е известен с острия си език не само към нас,той не бръсне къде по големи дзържави ,а и политици.Доста е находчив и точен,харесва ми изказа му.

19

Nikolov

преди 9 години

Bravo doktore, i az glasuvah za Ataka, no kakto s3e vizda ot izborite intelientnite hora v Bulgaria sa malko

18

neni4a

преди 9 години

До до 3 11 Ти бъзикаш ли се? Руските машини са ръбати,грозни ама здрави Наслучайно НАТО купува руски МИ за Ирак и Афганистан Щото НАТОвските хеликоптери са хем скъпи,хем за пустиня не стават Ти си много проста НПО ***,все едно да ми кажеш,че във Виетнам ,АК е било по-придирчиво от американските М16 Е по таз годишния ни парад ,ще ви стане ясно кое за колко става Кугърите не ги пуснаха от страх някой да не падне и пак старите МИ 8 си изкараха парада

17

НЯКОЙ СЕ Е НАТОЧИЛ

преди 9 години

за тлъсти КОМИСИОННИ и затова е цялата пушилка с това какво бил казал Рогозин та БГ раята по-лесно да прежали 800 млн лева от жалкия бюджет

16

летец от ввс

преди 9 години

истинските американски въздушни асове копнеят да управляват нова серия миг.това може да звучи като парадокс но е вярно.защо по медиите не канят летци да се произнесат а само дебели *** на политици?те ли ща управляват рециклираните американски морги или ние?

15

Елемаг

преди 9 години

Я преди да почнете с глупостите да обясня накратко:Това с тия самолети, трябва да стане на търг ЯВЕН!!Тогава ще се види кое летателно средство е по-надеждно здраво и евтино!!Ние служилите казарма и занимаващите и след това с оръжие(което е в кръвта на всеки истински прабългарин до края на живота му)много добре знаем кое е !!!Тааа, в тоя ред на мисли все още нямам обяснение какво правим в това НАТО!!Да удряме само по слабите ли?И да мием ***??

14

Анонимен

преди 9 години

Интересно че по този начин научаваме че ще купуваме ф-16 втора /или трета/ ръка от португалците. Да то каква са няколко милиарда за България че да занимават хората с такива дрбни подробности

13

L. до 9

преди 9 години

Това, че нашето Външно сгафи да коментира пост в туитър с официално изявление си е факт.Но и е факт, че Русия наистина си вре гагата където отдавна не стига (гагата й). Ако толкова много държеше на нас, защо ни хвърли на ***, където НАТО ни намери? Не съм русофоб, даже напротив, но Русия да иска лоялност, трябва и да помага.

12

МИРИШЕ НА СРАХ

преди 9 години

Параноя ги тресе нашите *** УПРАВНИЦИ. Щом обръщат внимание на всяка дума на Рогозин в социалните мрежи и чак Външно излиза с официални декларации - значи памперсите им са пълни, а нянката от УСА амбасадата не им обръща внимание

11

Анонимен

преди 9 години

do Lekar - Ti da ne si lekarqt na Siderov?