16

Анонимен

преди 10 години

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол изтъкна преимуществата на обединена Европа с обяснението, че по времето на националните граници и валути е било много по-сложно да се гледат порнографски филми, предаде Франс прес.(???!!!)

15

те това е!

преди 10 години

Затова такава власт я умножиха по нула. А нелегитимните управители, напротив, се надяват да възстановят онзи ред, който самите те цинично погазиха, идвайки на власт в резултат на въоръжен метеж. И настъпиха мотикатакакво повече може да се каже?

14

Анонимен

преди 10 години

ГЛЕДАЙТЕ САМО КАК ЦЯЛАТА ТАЯ СБИРЩИНА ВИЖДА, ЧЕ СИ ЗАМИНАВА :DDDDDDDDDDDDDАМА МИ Е КЕФ ЯКОООООООООООООО!!1ПУКА МУ НА НЯКОЙ, ЧЕ БИЛИ ПИБРАЛИ(ОТКРАДНАЛИ) КРИМ ТОЙ И БЕЗ ТОВА БЕШЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ КЪДЕТО УКРАЙНА ДОРИ ДА БЕШЕ В ЕС ПАК НЯМАШЕ ЕС ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА!*** ЗАМИНА А С НЕГО И ЦЕЛИЯ ХУНТОКОМУНИСТИЧЕСКИ ХАРЕМ НА РОБСКА РУСИЯ!!!

13

Патрик Бессон

преди 10 години

"LE POINT": Пришло время завершить работу, которую начал в XIX французский император Наполеон I и продолжил в ХХ веке немецкий канцлер Гитлер: завоевание и подчинение России Европой. Так не будем же повторять ошибку, которая стала роковой для блестящих предшественников Обамы и Эштон, то есть Наполеона и Гитлера! Нам нужно начитать действовать прямо сейчас, если мы не хотим подобно им застрять под Сталинградом или заледенеть на Березине.БЕЗ КОМЕНТАР..........

12

Дан-55

преди 10 години

ПАРАДОКС-Руснаците струпвали войски на границата с Украйна,но са си на Руска територия,а какво правят американските войски в близост до Украйна????,каде е Америка,,каде Украйна.Все още ми е чудно как малоумци приемат това.

11

Анонимен

преди 10 години

не пожелавай това на комшията си което не искаш да се случи и на теб. Днес в Киев утре може и в Москва

10

vesko02

преди 10 години

Едната черга може да запали и другата черга.

9

Анонимен

преди 10 години

Владимир Жириновски преди да си вземе Русия Крим и Севастопол,още през януари заяви,че Крим и Севастопол ще преминат към руската федерация и така стана ,вчера Жириновски заяви,че на 1 май в Киев ще се върне Виктор Янукович като законен държавен глава на Украйна и той ще промени конституцията и ще федерализира държавата,ще даде права на регионите и ще накаже сурово превратаджийте от Майдана, а щом той това твърди ,значи знае какво следва.

8

trip

преди 10 години

тази путинска марионетка пък къде се вре? това за равенството на народите го помня още от ссср, но едни бяха по- равни от другите. забрави как не даваха на съюзните републики да си говорят на родните езици или пък как москва изсмукваше всички ресурси. болшевишки болни мозъци с къса памет и имперски амбиции

7

Анонимен

преди 10 години

Най-нелепото при украинците е, не че са настъпили мотиката, а че сами си я заложиха. Руският Медведь-ев пак е прав!

6

Анонимен

преди 10 години

ТАКЪВ ВЪРЛ КОМУНИЗЪМ СЕ ВИХРИ В РУСИЯ, ЧЕ Е НЕЩО СТРАШНО!!!!ОБАЧЕ КЕФА Е, ЧЕ ОСВЕН *** СЪС НЕГО СИ ЗАМИНАВА И ЦЯЛАМА МУ СБИРЩИНА РОБСКА РУСИЯ :DДОГОДИНА СА ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ И КОЛКОТО И ДА ЛЪЖАТ С РЕЙТИНГИТЕ И ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ ЗА РОБСКА РУСИЯ ЩЕ ИМА 30% И ТОВА Е КРАЙ И ТОЧНО КАКТО ЛЪГАХА ТУК ГЕРБ НО СИ ЗАМИНАХА!!!

5

Мужик

преди 10 години

Всъщност мотиката я размахва КГБ и после се скатават като пръднал в асансьора.

4

Анонимен

преди 10 години

САЩ пак мери с двоен аршин значи Кадафи беше терорист че налагал режим на народа си а Турчинов е демократ защото слуша и скача по свирката на САЩ трябва и тоя да го преследват за тероризъм над народа си

3

catenaccio

преди 10 години

PUSSка кукла на конци да ти говори за честни избори и танкове - БЕЗЦЕННО!

2

zeus

преди 10 години

А според главния секретар на ООН Украйна реално няма граница с Русия, тъй като за 23 години украинските лидери не са сметнали за нужно да я поставят официално. Като се има предвид това не може да се говори юридически за никакво нарушаване на границата или сепаратизъм, понеже граница според международното право няма. Чудя се само Путин какво чака:)

1

Анонимен

преди 10 години

Ще ти се, Медведчо, ще ти се.