10

st

преди 10 години

А волене ти, защо ходиш в ЕС на почивка и по френски хотели,ами то и в русията има бряяяяяяяя какъв курорт направи путин сочи отиди там един път все към Франция ривиерата те тегли.

9

запард

преди 10 години

България трябва изцяло да подкрепи санкциите и дори да настоява те да са по-сериозни. Иначе Путин ще си прави каквото иска, противно на всякакво международно право. От товаще пострадаме много.

8

st

преди 10 години

Нали се знаеш волене, ти си против ЕС ама си за русията така че на кого ще се д..а все тази.

7

БГ

преди 10 години

Волене преди не те харесвах. Но само ти задаваш правилните въпроси, само ти не искаш като държава да сме като прос*иту*ка. Не спирай да задаваш въпросните и да защитаваш интересите на България, защото си имаме вече продажници като ГЕРБ и онзи назначен шут президента !

6

Анонимен

преди 10 години

DOLNO MRYSNO PRODAJNO SYSHTESTVO SI VOLENE , TI KOZIRUVASH NA DPS

5

макето

преди 10 години

до 5 я проблемите отдавна съм си ги решил ся вие му мислете на мене дедо поп веке ми тражи авансово парите да ме опее

4

men

преди 10 години

Problemut e, che volen samo predlaga, a ne iziskva i za pari e gotov na vsichko!

3

Анонимен

преди 10 години

Тоя и в лудостта си е ЛУД !

2

maketo

преди 10 години

Волене по принцип си прав ама в тоя глобален свят сме токо нищожни че ако не козируваме на ес ке козируваме на сащ русия или па чайна его я дома на жената козирувам ако ме зареже ке требе на друга да се молим да ми носи вино лошо е устроен тоя свет да знаеш

1

Анонимен

преди 10 години

По добре да козирувам на богатия ЕС отколкото на бедното СеСеСере. Белоглавия наркоманизиран пудел е избрал още преди 20 години второто