53

Анонимен

преди 10 години

Тези "студенти"- окупатори, искат да се върне Тиквата, защото им е обещал да станат овчари!

52

Анонимен

преди 10 години

Ех като чета тези коментари не се чудя защо сме в това положение. Хич не ме интересува дали ще ми цъкате минуси или плюсове, но се питам: защо всеки протест се нарича купен или поръчан? Нима на вас ви харесва да живеете така? Кой защитавате и защо - всички знаем кой и защо ни управлява, но мисля че е крайно време буклука да се измете. Имах много шансове да емигрирам и все още имам, но някак тайничко се надявам нещата да потръгнат. Все пак надеждата умира последна!

51

Анонимен

преди 10 години

Днес вече десетки хиляди протестират в София срещу правителството на мафията и олигархията на ДПС, БСП и Атака, чиито видни представители като Христо Бисеров вече лъснаха позорно пред всички!

50

Анонимен

преди 10 години

Е гаси демокрацията, да ви е честита новата ислямска република на име ***. Тя е смесица от сирийци, арменци, турци и българи и ***.

49

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1 ЗАЛИЧИТЕЛЯТPrav si, smarda6tia klozet da se zatvori, parvo GERB, sled tova *** toest turcite. Zatvarq se kenefa i do tam.

48

Бай Михал

преди 10 години

Ха такааа, полицията пази и тя не знае какво, но пази и е съсредоточила усилията си да угажда на крадливата пасмина от АНТИПравителството и АНТИнародното събрание и в същото това време бежанската -терористична вълна е оставена ДА ЗАЛИВА градове и села ? От ПРЕСТЪПНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ И НЕУПРАВЛЯЕМОСТ на силите на реда, Б-я се превръща в СТРАНА НА ПЪЛНОТО БЕЗРЕДИЕ ! И ДО КОГА смята другаря Курешарски, че ще може да продължава ДА НЕ ПРАВИ НИЩО??? ДО КОГА ПИТА НАРОДА БЪЛГАРСКИ, БЕЗДЕЙСТВИЕ ???

47

Одисей 1 ЗАЛИЧИТЕЛЯТ

преди 10 години

Аз викам днес да е последния ден на това ялово правителство и утре Орешарски да ни изненада приятно като си подаде оставката, крайно време е , пък и той достойно се бори цели 150 дни , така че никой не може да го обвини че се е дал при първия полъх от желание заоставка , той е академичен мъж , не знам какгледа студентите му да му искат оставката а колегата му ченге Ректор на УНСС със звучното българско име Стати , защо комуняхите ги кръщват все така , същия дето прати българските студенти в Браи

46

Анонимен

преди 10 години

По времето на Комунизма имаше привилегии за Партизани и Ятаци за тях и целия им род. СЕГА ИМАМЕ ПРИВИЛЕГИИ за *** - шпионите на ЦРУ , да окупират , да блокират , да крадат и грабят, да продават националните богатства за 1долар, да нарушават закона когато и как си поискат.

45

Анонимен

преди 10 години

И ЗА ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ДОЛУ КАПИТАЛИЗМА - ДРАГИ *** В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАПИТАЛИЗЪМ, НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА, ЗАЩОТО КАПИТАЛИЗЪМ НЕ Е КОГАТО СИ УПРАВЛЯВАТ ОТ БИВШИТЕ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, КАПИТАЛИЗЪМ НЕ Е КОГАТО НАВСЯКЪДЕ СЕ КРАДИ И ВСЕКИ Е КОРУМПИРАН, НИЕ НЕ ЖИВЕЕМ В КАПИТАЛИЗЪМ - ХУБАВО Е ДА СМЕ НАЯСНО С ТОВА, И ДОКАТО ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ, А ВИЕ ДРАГИ *** ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ТЕЗИ КОИТО ОТ 1944 ГОДИНА ДО ДНЕС НЕ СПИРАТ ДА НИ ГРАБЯТ И ЛЪЖАТ

44

АНТИМУТРА

преди 10 години

НЕ СА ПЛАТЕНИ!!!!!!!!! ПОРЪЧАНИ СА!!!!!ДОБРЕ СА ГИ НАРЕДИЛИ МРЪШЛЯЦИТЕ С ТОЗИ ПЛАКАТ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDНО САКА ЩЕ Е ДОКАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗХОЖДА БЕЗНАКАЗАНО НА СВОБОДА!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 10 години

целият проблем на българската нация, е че всички умни и грамотни хора отдавна са емигрирали, а в България са останали само *** и пенсионери. Достатъчно е човек да прочете няколко коментара надолу и веднага разбира за какво става въпрос. Но истинската причина е че в България дори 24 години след "падането" на комунизма, ние все още сме управлявани от комунисти. И ДОРИ ПО-ЛОШО НЯКАКВИ ОТКРОВЕНИ *** ИМ ВЯРВАТ И ГИ ЗАЩИТАВАТ, - e драги сънародници, аз отдавна съм емигрирал, но за вас съжелявам.

42

Одисей ч ЗАЛИЧИТЕЛЯТ

преди 10 години

На къде ще емигрираш Асенчо на Запад или на Изток

41

Анонимен

преди 10 години

Лявото, днес търпи, то гледа и страда, но това търпение и страдание е като взрив във Вселената.

40

ценко

преди 10 години

Кунева - жалка усмивка от старите ленти. Организаторка на тези римейки и ехидно пречещи на нормалните хора.

39

Анонимен

преди 10 години

ДГД тея от протеста ! Искат си тричането миризливците и това е .

38

АНТИМУТРА

преди 10 години

ДОБРЕ СА ГИ НАРЕДИЛИ МИЗЕРНИЦИТЕ ОТ ГРОБ И ДЕСЕБАРИТЕ

37

Анонимен

преди 10 години

ДОЛУ КАПИТАЛИЗМА ! ИСКАМЕ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ ! ТОВА ИСКАТ 90% ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ.

36

асен

преди 10 години

Ако тия смешници успеят да свалят стабилен и интелигентен човек като Пламен Орешарски ,аз официално емигрирам ! Един нормален човек не може да позволи на *** мутра и сбирщина от *** да управляват хубавото ни отечество !

35

асен

преди 10 години

Бойко им дава пари за наркотици ,да се затварят по университетите и да се друсат и наливат с бира ,скапаните хейтъри с бради до коленете

34

Анонимен

преди 10 години

Орешар разваляй седенката без кютек.