31

Анонимен

преди 10 години

Сега разбрахте ли ,че тези са ***.Викат но не знаят защо и са го обърнали на карнавал.Да не ви подкрепя българина защото сто са на улицата но 3-4 млн работят и не искат боко тиквата С ЦЦ отново на власт.

30

Анонимен

преди 10 години

като видя тия протестиращи пред пазарджишкия съд начело с ****алчето тицини други видни "интелигенти" - по делото за радикален ислям толкова непримирими - всеки ден ще съм стяхама няма да стане - нямаше ги и пред съдеа дето искаха да изпратят майка на две деца зад решетките заради оня цветановвие сте си обикновени слуги точно на олигархията на която най-малко и трябва държаваи на себе си- тия дето са от администрацията и се притесняван за местата си - шото знаят как са назначени от бойковите

29

Революционер

преди 10 години

Със 300-500 човека забравете да свалите правителство! В Египет армията свали президента, но там имаше милионни протести. Армията и полицията са на страната не на властта, а на протестиращите!

28

Бай Пешо

преди 10 години

Тези, които си пазят работните места ги разбирам, тези които взимат някой лев - също.Младите , които морето им е до колене, също ги оправдавам - всички на тяхните години бяхме с розови очила.Не мога да разбера дъртите пергиши дето скачахме и викахме от 89 до 97 година.Не разбраха ли , че и който да дойде на власт в БГ , гледа да си оправи личното положение.Включително и царя , който иначе има вид на интелигентен човек.Просто това сме си българите и така ще бъде .За съжаление.

27

Анонимен

преди 10 години

това с балончетат знае ли какво иска.Това не място за шоу.Като не знаете как се сваля власт си седнете на дупетата .Не разбрахте ли ,че не сте народа .Липсват ви 7 млн българи.

26

Анонимен

преди 10 години

ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ........................................................................

25

Анонимен

преди 10 години

е, не сте на разходка, всички знаем че сте за кинтите. То и боко вече приплака че му идва скъпичко.

24

писна ми

преди 10 години

Това не са граждански протести! Това е опит за държавен преврат с главен режисьор Борисов и подгласници некласираните на изборите партии, Надслов на протестите - Мафията си иска държавата! У4астници - неграмотните държавни служители от ГЕРБ и техните семейства и вси4ки интелигенти н а хранилка при ГЕРБ! Гнусни, жалки, отвратителни!

23

345

преди 10 години

Българският народ иска КАСИРАНЕ на изборите опорочени от марионетната Тройна коалиция !

22

qur4u

преди 10 години

до 27.хихихихихи! Нервиш ли се? хахахах! Споко, това е само началото!

21

Иванушка Дурачок

преди 10 години

До ИванВъв вестник "Дума" ли излезе, дорогой Иванушка?И онзи ден ти писах - бегай да подкрепяш бабчеата от контапротеста. И днес са там - всеки ден ги гледам - между 30 и 120!Днес в 18: 10 една "млада"-между 55 и 60 г., пълничка другарка с розова рокля и лилаво сако на цветя, ги отмяташе по списък! Днес не бяха под дървото срещу пилоните, а под дървото, зад тях. Колко ли да са били, щом под сянката на едно дърво се сбират - като овце.Ще си идете, но ще е по лошия начин.Сами сте си виновни!

20

Революционер

преди 10 години

Стига толкова избори за тази година! каквото сте си избрали, такова ще си го търпите следващите 4 години. Само сменяте БСП и ГЕРБ и за това няма смисъл от нови избори. Само ще се изхабят излишни пари за провеждането на самите избори, които пак ще класират ГЕРБ за първа политическа сила, след това БСП втора, ДПС трета и "Атака" е под въпрос за четвъртото място и влизането в парламента! Очаква се да влезе партията на Кунева и Касим Дал, но и те са под въпрос.

19

Анонимен

преди 10 години

Moje li da mi kajete za6titnici na upravlqva6tite sa jivqli po komunisti4esko?kajete mi pone 3 hubavi ne6ta ot tozi stroi... 6to e ds I kakvo se slu4va s neq?koi e dogan?I za6to mislite,4e Taka nare4enite ot vas lumpeni nqkoi gi e partil na ulicata,a ne e rezultat na 23 godini Laja Kum Naroda?! Da tova e posledniq 6ans Balgaria da stane normalna darjava!!!! Problema si e va6

18

qur4u

преди 10 години

Ку*оландес, предупредих те:)))))))

17

Shark

преди 10 години

Хубаво, ще изпратите този кабинет. Да си ходят комунистите. Обаче...какво предлагате в замяна. ГЕРБ ли??!! Аааа НЕ!!!! И по каква система ще гласуваме, пак ли ще избираме партии и те ще се нагласят в листите по критерий "наш човек"?? Е И ТОВА НЕ!!!

16

тт

преди 10 години

До зорлен бесепарТова ли ти е сексуалната фантазия? Не е неизпълнима - турция е близо... Върви мойто момиче /нищо че те водят от мъжки пол: анадолците не пробират.../ ВЪРВИ. Ще ти хареса и няма да се връщаш... Това се отнася за Български Свободни Професии /К/ К-то знаете какво означава...

15

qur4u

преди 10 години

до Куроландес. Или влизай в час, или те копирам и те започвам. Точно за 15 мин. си на кучето в.........

14

Анонимен

преди 10 години

Когато бикът рови с рогата си,хвърля всичко върху гърба си.На банкянския *** рейтингът за 1 месец му е паднал с 20%.Хайде,нека да продължава да харчи парите си.

13

просто аз

преди 10 години

До КуроландесДоста добре си запознат. Случайно да знаеш, колко плащаха СерГей и Ахмед, за погромите февруари месец?

12

ВВВ

преди 10 години

И КАТО ВЪРНЕТЕ МУТРАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАДМИНЕ ГЕРМАНИЯ НАЛИ ГИ ВИДЯХМЕ БЕДНОСТ МИЗЕРИЯ БЕЗРАБОТИЦА КАЛИНКИ ХАОС ПОДСЛУШВАНИЯ НИСКИ ДОХОДИ ВИСОКИ ЦЕНИ СКЪПИ ГОРИВА 400 ХИЛ БЕЗРАБОТНИ ХИЛЯДИ ФАЛИРАЛИ ФИРМИ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИТЕ В НАЦИЯ ОТ ЕМИГРАНТИ Е ТОВА Е ГЕРБ