225

Анонимен

преди 11 години

Ох котьоооо :)

224

Анонимен

преди 11 години

В крайна сметка отмяната на казармата доведе до появата на голям процент инфантилни ***, които се манипулират много лесно!!Просто ***, като оная с бутилката блира на една от снимката и приятелчето й!!

223

Анонимен

преди 11 години

До Старец мръсен гъзолийник

222

Ygo Chave

преди 11 години

ЦИТАТ: bnews.bg/article-69886Лидерът на БСП Сергей Станишев спусна окръжно до делегатите на 48-ия конгрес - да приласкаят протестиращите на страната на социалистите.Призовавам всички делегати, когато се приберете по родните си домове, да разговаряте с протестиращите. Целта е не да ги яхаме, каза Станишев на финала на седемчасовия партиен форум в Зала 1 на НДК. Трябва да им обясним, че ние сме единствените, които ги разбираме и ги чуваме, поръча той на своите." Край на цитата.

221

Д

преди 11 години

Е ти пък не бъди толкова скромен Старец Странджа или какъвто си там.

220

До Старец

преди 11 години

То ако оставим на тебе пък да ни отглеждаш....аре моля ти се. Айде не ходи на работа. И без теб ще се оправим. Не си ни необходим. Не си незаменим. Ти си ненужен.

219

Анонимен

преди 11 години

До Старец до Д пенди лапай и се потапяй

218

Марио-37

преди 11 години

НЕСТАВА ДУМА ЗА ПРОТЕСТ, А ЗА -ПРОЦЕС- СПРЯМО ВАС ИЗБРОЕНИТЕ ОТ МЕН !!!

217

5555555 do starec

преди 11 години

ti si ne6tastnik, gerber mrasen! koy te znae 4iy z****k si celuval dokato dokopa6 nekoe sladko mestence,platen draska4 na gerb, mrasnik gaden!

216

Марио-37

преди 11 години

Народа на България ясно ви казва НЕ-уважаеми политици управлявали БГ-медии като сайта Dnes.bg които 3 години отпускаха парични потоци и хора за цензура само и само да не се събудете с това което реално пиша-правосъдна система от лицемери и мутри за които най добрата атестация е подкуп и аморалност както и пишман бизнесмените на прехода които в наглоста си ясно ни натякваха, че ние сме мързелива нация затова и сме бедни, която им работи по 12 часа на ден като роби за 350 лева вече 23 години---ЧЕ

215

Старец

преди 11 години

Лягам си, защото утре трябва да бачкам и да ви осигурявам ток на вас *** червени!!но още малко и на нас ще ни писне!!като разбуктате нещата и като се разкара ЧЕЗ и останем без заплати ще видите тогава "Кон боб яде ли!""

214

Анонимен

преди 11 години

много смели полицаите, беее, с каските, палките и щитовете лесно е да биеш и риташ, пък и жени на всичко отгоре

213

Старец до Д

преди 11 години

243Пиша само с ника Старец!!***!!!колко си жалък!Щом допускаш, че един Старец може да спре "протестите"!!***!!

212

5555555

преди 11 години

Alo , izkufyal starec! Teb koy te klati gerb,li smotanyako???? kato ti 4eta komentarite mi ide da ti razbiya groznata mucuna,ni6to 4e sam jena! 4e ot takiva tapaci kato teb Bg e na toya hal,*** gaden!!!!!

211

АЛО МОРСКИ,

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАМЕ против КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО !!!КАТО беше ТОКА 2 ст., никой не ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ МОНОПОЛА!!!

210

Старец

преди 11 години

Нещастници, писна ми!!толкова големи *** няма втори в Европа!!Даже в ретроградната, азиатска Русия забраниха Комунистическата партия, а вие тука сте желки комунистически маши!!Разкарайте се!!Само режим на тока ще ви оправи!!

209

Д

преди 11 години

Не спирайте да протестирате заради платения гербер който коментира тук с различни имена.

208

До Старец 241

преди 11 години

Луеко ше се поабиш от нерви. От писанията се вижда, че си герберски шпакловчик и ама много некадърен манипулатор.

207

Старец

преди 11 години

Комунистическия сценарии:Доган атентатАгент БудаРеферендум за БеленеПротести за тока!!И вие сет машите!!

206

До кога?

преди 11 години

Жалко Българийо, гоиш фашисти-гестаповци, които с наслада осакатяват паднал човек-НАРОДА!-. Лавина жестоки удари , душене, последователни ритници , скачане по крака, по гръден кош. НЯМА ОПРАВДАНИЕ С ЕМОЦИИ! И се чудим... Имаме ли ОБЩЕСТВО което да РЕАГИРА СЪПРОТИВИТЕЛНО С СЪЩАТА ЖАР КАТО ПОБОЙНИЦИТЕ-ПОЛИТИЦИ БГ?!