53

Анонимен

преди 11 години

Хубава статия!Чист популизъм е тази група във фб.Това си е частна медия, дава си парите както прецени.Защо не пуснат група:Къде отиват 1млрд. лева бюджет за МВР, вместо за болните деца?или Митничари милионери, с по няколко къщи, бизнеси и т.н., но със заплати 400лв. по ведомост, а за болните деца няма.

52

мисла че нямат!

преди 11 години

И тук следва логичният въпрос.Дали хората дали такъв хонорар на фона на тоталната мизерия в България имат чиста съвест?

51

анонимен

преди 11 години

по обедните новини гледах къщата, ако това не е кич в стил - аз съм гоуем пичага, пък на ! абсолютна безвкусица !! шарено, та дрънка 1

50

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Иван. Който иска морал ,да гледа държавни телевизии ! Кората които искат чалга ,турски серияли ,порно ,Биг Брадър и т.н. ,да гледат частни ТВ !!! Проблемът е решен !

49

Криво разбрано

преди 11 години

Авторът е прав. Я да ви питам, колко от вас имат iPhone или телефон над 500 лева - закупен с лични средства, за собствено удоволствие? Сега някой идва, и ви казва, че с тия пари можеше да дарите обяд за 250 деца. Иначе приказките са големи...

48

Иван

преди 11 години

Стига с тия поръчкови статии! Частна, държавна... глупости! Ние говорим за морал! Това е една категория явно непозната за автора на статията! Моралните ви ценности не са на ниво, дами и господа "частници"! Това е истината от която бягате като дявол от тамян!

47

99999999999999999999

преди 11 години

със сигурност , няма да отделя и една секунда от живота си , да гледам тези Вип - брадъри Дали ще има що годе нормални хора да го гледат ???

46

Ради

преди 11 години

Че какво общо има едно предаване със социалната политика на една държава? Не става и дума за сравнение изобщо. Това е като да стравниш, защо Apple са изкарали нов телефон сега, а деца гладуват и умират в Африка?!!

45

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Частните ТВ се ориентират според пазара ,иначе не биха могли да съществуват !Предлагат нови неща ,които повечето жители на Бг. предпочитат ! Затова някои хора да не се чудят ,че давали турски сериали ! Българската кино индустрия просто не предлага нищо качествено ,какво да излъчват тези ТВ ?! Ако излъчват филми като :"Баш майстора ,Тримата танкисти ,На всеки километър,Време разделно и пр." ,просто ще останат гладни и без зрители ! Критиците да гледат БТВ и БНТ кво ми се мотаят из частните ТВ ?!

44

Анонимен

преди 11 години

"Здравната система е корумпирана и ние работим"успешно "това да се случи"Не дай боже да се разболеем. защото всеки е готов всичко да даде за да се помогне на близкия му човек.Така е в бълг . болници.ако не платиш операцията .ако не си купиш съответните лекарства и мед. материали .ако не дадеш пари на сестрата на санитарката.просто няма кой да те погледне.Затова карат луксозни коли и не само.

43

ти го каза - евала

преди 11 години

"Да не даваме рушвети, с тези пари да помогнем на болни деца"

42

Анонимен

преди 11 години

Аз пък не съм съгласен със статията. Трябва да си МНОГО задръстен за да помислиш, че картинката е насочена срещу телевизията или формата. Тя е насочена срещу всенародното малоумие, бездушие и тотална чалганизация на всички възрастови групи. Простотията и наглостта са изддигнати в култ. Ценностите са паднали дори под нивото на неграмотен ***. Тъпия пожарникар го каза - некачествен материал. Кой мислещ народ ще се остави да бъде управляван от мутри и престъпници а не от интелигенцията си.

41

.........

преди 11 години

Зарежете ги тия простотии, ами кажете какво става с Ким Кардашиян?

40

Анонимен

преди 11 години

Ние ги игнорираме и още как.Държавата обаче ги толерира по някакви неведоми нам пътища.Може би единственото ,което се гледа по наш'те телевизии са турските сериали.Боли,ах,как боли но си е голата истина

39

Анонимен

преди 11 години

Хехе, поредната провокаторска статия - генератор на импресии в стил Уебкафе :) Междувпрочем, всяко превключване на канала и всяка секунда гледане вероятно се засича от оператора (пийпълметрия), тоест подпомагате извратената простотия като я правите по-популярна

38

Мими

преди 11 години

Подкрепям автора! Прав е и половината, които го оплюват ще пускат смс-и.Не разграничавате нещата - да, не е хубаво да има болни деца и парите за лечението им да не достатъчни, но Вип брадър и Нова не са тези, които имат вина за това.

37

Анонимен

преди 11 години

" именно тези политици носят основна вина през последните години"тези политици създадени и поддържани от вас журналистите.

36

Анонимен

преди 11 години

Спомням как Борат Согдиев й беше хвърлил око и през целия филм я презследваше. Голяма капия е този човек.

35

dd

преди 11 години

не одобрявам идването на Памела от друга гледна точка, че няма никаква работа тука и ще се получи неловка ситуация за невероятна цена. За болните деца какво да говорим и 100 милиона да се прахосат за глупости, а това наистина се случва даже често - пак ще ги има. А освен тях има и много здрави и читави българи, които трябва да се забавляват по някакъв начин. Дано булката освен цвици има и нещо в главата за да направи някакво представление.

34

до Автора

преди 11 години

Г-н Попов - частната фирма, която дава хонорара на Памела, ще иска този хонорар да го избие поне в троен размер, а това ще стане с смс-те, платени от малоумния ни оскотял народ. В случая медията и частната ф-*** не са виновни, а е виновно обществото ни, че толерира такава простотия и пошлост, наречена Вип/Биг Брадър. Най-добрата реакция е никой да не гледа тази простотия, а да прати пари на някое болно дете/възрастен. Но няма да стане, защото както е казал Петко Славейков "Не сме народ, а ***".