168

77777

преди 11 години

Не е европейска практика да се въвежда Синя зона, преди да се направят паркинги и преди да се оправи градския транспорт. Твърдението на ГЕРБ, че така било в Европа, е нагла лъжа.

167

възмутена

преди 11 години

И още нещо - как се освобождават повече места за живеещите в центъра като карате същите тези живещи да плащат по 150 лева?

166

Истината

преди 11 години

Докато ГЕРБ е на власт в София и кмет е учителка, София наистина няма алтернатива.Надеждата е, че на следващите парламентарни избори ще махнем ГЕРБ, а после на общинските избори ще махнем и учителката и мафията в общината. Може би даже и по-рано, поради очевадната некадърност на общината в София.

165

Анонимен

преди 11 години

До Хора!!!!!!!!!!!Най-големите комунизи са ГЕРБерите е и тая другарка е бивш партиен член

164

възмутена

преди 11 години

Стига с тая "европейска практика". Колко е заплатата в Западна Европа? Задължават ли там живущите сами да почистват тротоарите от сняг през зимата? Малките централни улички в София бяха непроходими тази зима, защото снега не се почисти!"Европейска практика" ли е да се плаща данък смет на база данъчна оценка на имота?Все въпроси, по които няма коментар, пък и няма смел журналист, който да ги зададе!

163

Чиновник

преди 11 години

Хората, които "слизат на центъра" с колите си от крайните трябва да плащат. Това са хората, които правят задръстванията и заемат паркоместата в София. Живеещите в центъра, ползват доста рядко колите си.

162

Хора!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Хора! Това е отвратително! Цялото червено Позитано е впрегнато да настройва хората и Кутевците пишат като бесни! Нали не смятяте, че хората от центъра не са отишли на работа и седят пред компютрите??? Колкото и да се гълчите, комунази, София ще стане един приличен град!

161

$

преди 11 години

Има Алтернатива и това е Пряката Демокрациия, тогава и само тогава безмислените представителни политици ще бъдат забравени и то завинаги!

160

Обективен

преди 11 години

Има алтернатива на Синята зона в София и тя се нарича друго управление на София различно от ГЕРБ. Ако успеем да изберем най-накрая някои по-малко корумпирани кметове и общинари, които поне малко да се позанимават истински с проблемите на София, столицата коренно ще се измени и Синята зона ще отпадне поне за близките 30-40 години.

159

Анонимен

преди 11 години

Много са ми смешни, като почнат да ни убеждават, че *** им действия нямат алтернатива, а аз искам да попитам, откакто тая мома е кмет с колко са се увеличили местата за паркиране в София ?

158

до 224

преди 11 години

Какво ти е виновна кметицата, бе? Искаш да е избран някой, който ще нареде точно ти да не плащаш нищо! И да прдължаваш да си живееш в миналия век! Тази кметица свърши толкова много работа, че София никога не е била толкова много освежена и на толкова много места да се правят подобрения, както досега! Пак ще гласуваме за нея! И ще вземе повече гласове от преди, защото тогава хората не знаеха как работи! А ти се пукай по шевовете!

157

Столичанка

преди 11 години

Съгласен съм да "плащам" така както ползват и не плащат за паркирането на бул. Н.Й.Вапцаров НСО и ДАНС. В Участъка от бул. Черни връх до София Ленд има знак за синя зона/сега вече зелена зона и паркират лични автомобили служителите на горните ведомства и не плащат нито с талон, нито като за служебен паркинг. Но ако се наложи да спре "чужд" автомобил веднага излиза охраната и те кара да преместиш колата си въпреки че си слагаш талончето за паркиране.Така като не плащат господарите така и те ...

156

Истината

преди 11 години

ГЕРБ = МанипулаториИстината е, че да се твърди, че Синята зона въвеждала ред в паркирането, както твърди фандъкова, е грозна манипулация."Йорданка Фандъкова припомни, че синя зона ... повечето хора ... осъзнават ползата от платеното паркиране, защото така се създава възможност да се освободят тротоарите от паркирани коли и се осигурява достъп на живеещите в центъра до собствените им гаражи."Общината не осигурява ред в паркирането и свързва реда само с Синята зона, което е и манипулацията.

155

Анонимен

преди 11 години

До АнонименKakto pisah po-dolu, vav Viena sashto se plashta za parkirane v centara, vklu4itelno i ot jiveeshtite/naematelite v centara i shirokia centar (ot 1vi do 10ti raion).

154

народен избирател

преди 11 години

Няма да се оплаквате - точно за това гласувахте миналата година на изборите.Да сте чели по-добре платформата на ГЕРБ и в частност на госпожа Йорданка Фандъкова.Госпожа кметицата си изпълнява платформата за управление на града.Мислете за догодина за кого ще гласувате?!Българина трябва да спре да гласува като стадо, а за този който му предлага програма която би го удовлетворила и отговаря на нуждите и потребностите.Аз поне знам за кого няма да гласувам. Сигнализирахте за неуместен коментар

153

Факт

преди 11 години

Голяма част от това, което сега се нарича център на София го помня от детските си години като крайните квартали на София. До тук с баровците живеещи в центъра.

152

Чиновник

преди 11 години

до 231 БаровецМунчо, това, че някой живее в центъра не означава, че е баровец. Означава единствено, че живее тук много преди хората от крайните квартали.

151

Анонимен

преди 11 години

И не обиждайте хората на селяни защото си вижте изгнилите и грозни фасади на домовете! Били кореняци! А сега вижте спретнатите къщи на хората по кварталите! Вижте и по блоковете колко хора се стараят да санират жилищата и да сменят дограмите! Имам чувството, че в центъра са останали да живеят мързеливи търтеи, които разчитат само на наема на магазина си (бивш гараж)!

150

Анонимен

преди 11 години

ДРУГАРИТЕ ОТ ОБЩИНАТА И ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ИМАТ ЛИ КАРТИ ЗА БЕЗПЛАТНО ПАРКИРАНЕ ?????

149

?????

преди 11 години

Пред Столична община синя зона ли е и ако е събират ли се такси за паркомястото на кметицата или то е служебно и безплатно и за него плащат живущите в центъра ??????