36

Потаен

преди 11 години

Извършителят принадлежи на опасната организация "Последователи на Икебаната"!!!Той е бил забелязан от охраната,но не е попитан какво прави?Защото отговора е щял да бъде:"Съчки събирааам!"Или пък:"Садиме люти чушки със мойте сладки дружки!"

35

Анонимен

преди 11 години

Защо никоя терористична групировка не е поела отговорност за атентата? Практиката е друга по света? Защо шефа на Цру беше тук и се видя с Цветанов и Борисов, Защо Хилари беше тук преди това?

34

Анонимен източник

преди 11 години

Момчето, заподозряно за атентатор, не е бил мюсюлманин.И още нещо странно - след подобен атентат "брадатковците" се изтипосват пред "Ал Джазира" и се хвалят, заливайки камерата със слюнка. Пък сега - мълчание...Ко ша прайми сига, питат се жълтите еврейчета. Ами да обвиним Хизбула!Обаче това изречение ме хвърли в размисъл: "Един от тях отбеляза, че движението Хизбула в миналото е извършвало самоубийствени бомбени атентати. " Честно ли, веееее??? Аз не знаех!Апропо, с Ал Кайда какво стана?

33

до 33

преди 11 години

Ето ти пример - защо се налага голяма част от българите , които се нуждаят от сложна животоспасяваща операция да търсят помощ в чужбина ?

32

До Филолог

преди 11 години

Много ли си умен,и без да си много напреднал с чуждите езици,пък и ако ще на Български да ти говори арабин,АРАБСКИЯ акцент направо те блъска в лицето.Като се заприказваш с арабскоговорящ,тогава се изказвай.

31

До 9

преди 11 години

Ето заради такива глухари като тебе от мухата се прави на слон. Чул - недочул. Първо са разговаряли на английски, след това на български му е заговорил онзи, който е щял да му снимка книжката. Слушайте малко по-внимателно хора и до края на изреченията все пак! За мен вече изгуби всякакво значение кой е извършителя и какъв е взривния материал, важното е че нагазихме жестоко в *** с тази слагаческа политика. Ако има някой, който веднага да си подава оставката и да се маха, това е Младенов.

30

Анонимен

преди 11 години

"Иранските Революционни гвардейци или техни помощници са били замесени до момента в девет терористични заговора по света..."То е все едно да кажеш, че има данни, че ЦРУ или други разузнавателни организации стоят зад атентатът в Бургас.

29

Анонимен

преди 11 години

Бооко и цуро са притеснени, щото сега много кирливи ризи на нац. сигурност ща излязат на показ. Не е сигурно дали има замесени чужденци в атентата. Трактора може да излезе прав.

28

продавач-филолог

преди 11 години

до 23: Сигурно тази продавачка е спец по езиците! Ама щом е могла да определи , че акцентът на английски е арабски на заподозрения за атентатор, да беше казала като е проговорил на български на какво наречеие - източно или западно !? На родопски или на шопски диалект например...

27

До 16

преди 11 години

Друже сега гледах записа от интервюто,момчето което е огледало книжката на арабина,е започнал да му говори на Български че сега е почти нула номер подстриган,а на снимката е с дълга коса.Подвел си се защото жената малко несвързано обяснява

26

до 21

преди 11 години

Изведоха ги за да им се окаже квалифицирана медицинска помощ . Там апаратурата им е на светлинни години от нашата .

25

Анонимен

преди 11 години

Ако това беше терорист от Хамаз ,дали щеше да се разкарва със измислена книжка от Мичиган или щяха да имат перфектни документи, те разполагат с пари и тук в България могат да си поръчат каквото им птрябва или да дойдат подготвени, прекалено съшита с бели конци е тази история! Борисов беше като препикано мушкато днес в парламента, според мен го тресе яко шубето от играта в която го вкараха кукловодите от Цру и Мосад!

24

Принцеса

преди 11 години

До 9 и 16, той не е говорил български, а друг служител му е казал нещо на български, защото не е можел да говори английски.

23

Анонимен

преди 11 години

Е сега ми е много чудно как ще се развива това следствено дело , след като не са разпитане свидетелите , а на всичкото отгоре на Израел са предадени множество чували с веществени доказателства ?! Според Българското законодателство това дело е обречено на неуспех ! Или остава една възможност -Цецо Поразяващата уста отново да си настокласа , това което му е най-удобно и разправя приказки от Шехерезада !

22

Васко

преди 11 години

Никой вече не вярва на САЩ,тяхната цел е Иран,и сега измислят всякакви безсмислици..........от САЩ всичко може да се очаква,нищо хубаво разбира се.

21

tanja

преди 11 години

leka prast na zaginalite!tova ne go pojelavam na nikoi. no tipi4no po balgarski , 4eteiki izkazvanijata na oposizijata si mislja/ 4eren humor/ NAVJARNO NJAKOI NORMALEN I OT4AJAN BALGARIN E POLU4IL NEPRAVILNA INFORMACIJA;4E V AVTOBUSA E BIL SERGO STANISHEV.na misalta me navja statijata vav v. Trud: "Борисов: Нацията трябва да се консолидира"

20

филолог до 9

преди 11 години

"Говореше английски с арабски акцент"... хахахахаххаа, изключително смешно изказване от устата на местна продавачка! Остава да уточни и от коя част на Близкия изток е бил акцентът. Напомня ми за лудата от Пазарджик, която пък видяла крака на трупове да се подават от багажник на кола (във връзка с Белнейски), само и само да влезе в новините като значима личност. Цялата тази история и последвалите хипотези и разследване са МАНИ, БЕГАЙ!

19

съмнения

преди 11 години

Направи ли ви впечатление как за отрицателно време Израел си отведе оцелелите от атентата еврейски туристи?А според мен първо трябваше да бъдат разпитани като свидетели от българското следствие.По закон е просто така.Или израелските власти се опасяваха да не би някой от тези обикновени евреи да разкаже някоя друга версия за преживяното,която е различна от "правилната",разказвана ни от Мосад и ЦРУ.Истината на дали ще я узнаем,такава каквато е,ама дано повече не се случва подобен кошмар в БГ

18

Анонимен

преди 11 години

Борисов да отговори защо шефа на Цру беше в България преди месец?

17

До Ястреб

преди 11 години

Даже не бива да се съмняваш,ще засегнеш чувството им за честолюбие:)