71

Анонимен

преди 12 години

Вече му изгубих началото и края за това, кой лъже и кой казва истината? Или всички лъжат, но някои са по-добри, от натрупан опит в "управлението " на държавата...

70

прасчо

преди 12 години

Аз искам да могат да вземат бонуси всички,честни и съвестни управници и служители на Държавата ни......Но,когато тази Държава се управлява добре,когато Народът и не живее в 80% на прага на бедността и когато Министър Дянков 1 година обяснява на същия този народ как няма пари......За съжаление още една надежда си отива с лекьосан морал.....Жалко

69

Анонимен

преди 12 години

Скандално! Ченгета притискат с инструктаж свидетели по килърите ден преди да се явят в съда!

68

радио Ереван

преди 12 години

Химн на ГЕРБ : Искам бонус да си дам и трябва той да е голям...

67

!

преди 12 години

Браво на сините. Ако не са те в този Парламент ще слушаме само малоумията и лъжите на комунистите от ГЕРБ и БСП.

66

Анонимен

преди 12 години

Щом червени и сини *** като на умряло, значи нещата са както трябва и най-после всичко си идва на мястото лека-полека, браво Бойко мачкай наред.

65

Анонимен

преди 12 години

ОКАЗАХА СЕ МАЙ....НАЙ-КРАДЛИВОТО, НАЙ-БЕЗОЧЛИВОТО, НАЙ-НЕКАДЪРНОТО,...НАЙ-ПРОСТОТО ПРАВИТЕЛСТВО.....ДАЖЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ МИ СТАНА СИМПАТИЧНА

64

Анонимен

преди 12 години

От *** пожарникар-мишка и *** папконосач-апартаментчик нима мислехте, че можете да очаквате адекватно и нормално управление защитаващо интересите на народа? не бъдете наивни, и тия по нищо не се различават от предишните и по предишните и още по-предишните и така 60 години назад са си все едни и същи в управлението!

63

vanko

преди 12 години

50 000 000 лева раздадени бонуси / ПРЕМИИ/.ДЪРЖАВАТА НЯМАЛА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ.ЛЪЖА!!!!

62

Анонимен

преди 12 години

На другарите педалицелувката на Доганоще по дупенцата им пари!СерГейко е най-преебани сега гледа като насранно това не му пречи вечер по ТВ да се репчино напоследък нещо взе да омеква изведнъжкато *** на дъждтози нежен женски мъж!А Педофила Гоце след една биразапочва изотзад Станишко подпира,БСП окончателно стана за резил-превърна се в педеро-манафски водевил! Как ще управлява тази партия на развратакато всички решения се вземат в кревата!то не бяха Вигенин, Меликов и сиеа сега и агента Гоцко се включив червените другарски секс игри.Ех, другари-*** докъде я докарахтена Доган ага резания даже целувахтеи въпреки това президентството изпуснахте.Абе кво да ви кажа - направо се осрахте!А кресливите платени драскачизавинаги ще си останат мърлячи.С помията която срещу Бойко изливатпродажната си душа поливат и израстват нови червени олигофренибъдещите партийни доайени!

61

Анонимен

преди 12 години

АААА Народе, не си разбрал- Станишев е виновен......

60

до 77

преди 12 години

А ти си неграмотен. Какво се чудя - нали си от ГЕРБ...

59

Parcuc

преди 12 години

Абе не знам каква бонуси ама имам приятел, който работи в Държавен Фонд Земеделие ДФЗ и нещо от 900лв преди месец два на 1400лв му я увеличиха(доста доста тихомълком). И се жалва, че е почти най-прецакан в схемата защото другите взимали the real money....

58

James Bond

преди 12 години

Време е тези смешници да си ходат!!!. Но кой ги избра питам АЗ?*** народ- прости управляващи!!!! Ха радвайте се още , и пак го подкрепяйте бая ви Бойко.

57

11111111111111111111

преди 12 години

до 66 Ти си пълен ***, по голям дори от идола си Боко.

56

Анонимен

преди 12 години

Абе хора вие на *** вяра имате ли.Видя се от управлението на ***,Украинеца и Испанеца,какво стана със България

55

1234

преди 12 години

Платените герберасти тук няма ли поне веднъж да се засрамят? Герб съсипаха икономиката и окрадоха държавата, от тях по-големи комунисти няма, а те пак плюят по СДС, БСП, ДПС и който им падне! Пак някой друг е виновен за лъжите на милиционерското правителство!

54

1

преди 12 години

Хора, вдигат отново всичко-ток, вода, гориво, парно, яйца........ Не е възможно това! Кога ще го спрем ние, защото е явно, че те няма да го спрат!

53

Анонимен

преди 12 години

Мда ние ги пращаме в ъгъла тия *** и се гърчат браво ГЕРБ само тъй явно сините са мазохисти.

52

ей 56

преди 12 години

къде са 10% къде са 90%, така че по-кротко с оценките