438

Анонимен

преди 12 години

515Ами то други няма . Сините са един файтон хора. РЗС са клон на БСП холдинг. Атака е партийка с луд лидер. ДПС и Доган са сборище на ДС агенти. Гоце, човекът който отказа да отзове агентите посланици, защото те били работили за България. ГЛУПОСТИ! ДС беше юмрука на ЦК на БКП. ДС беше машата, с която се държеше в подчинение един народ!

437

Наблюдател

преди 12 години

Странни са субектите като СТРАНДЖАТА и други *** които защитават простащините на най-некадърното правителство в историята на България наречено Герб. Какво ли ги кара да се правят на клоуни? 1.-*** с основно образование като вождът им и управляващият кабинет?2.-Мързеливи синчета и дъщерички на охранени и корумпирани полицаи,съдии и мутри?3.-Наистина крайно ограничени,които обикалят безработни с по пет лева в джоба и се радват на лъскави билбордове и 10 километра магистрали построени от тиквата?

436

Анонимен

преди 12 години

Браво боко. само така.кефиш ме. бой и пак бой по глураците.

435

Анонимен

преди 12 години

Достатъчно е да потърсите Румен Овчаров РЗС в youtube и ще чуете лично от Р.Овч. кой е създал РЗС.

434

До 497

преди 12 години

Колко смешно и жалко ти става като четеш коментарите на герберската ***. Преди време наглите гербери и атакисти пуснаха слухове че Станишев и Янев са гейове. И разбира се малумната пасмина бойковска скочи като шаран на въдица.И до ден днешен продължават да повтарят като папагали тези глупости по форумите. Разбира се това ниско образовано правителство се радва на тази ниско интелигентна аудитория. Герб се молят с всеки изминал ден колкото се може повече културен народ да напусне страната. На тях им трябват хора с основно образование, чалгари,дебелогъзи мутри, вонящи ***, прости селяни и грозни силиконови пачаври. Иначе кой друг ще гласува за тях.

433

Пак АЗ

преди 12 години

Хахаха, Бойко отново ръси глупости след глупости. И герберчетата ръкопляскат като на пленум на БКП. Гласуваш за ГЕРБ - оставаш без работа!!! Доволни ли сте сега? Нали това искахте, стойте сега гладни и се подмийте, че да учадствате активно в производството на човешки части.

432

Да

преди 12 години

, The show must go on! И особено да се върти The show Big words! с генерален изпълнител Боко Български

431

Дяволе,

преди 12 години

или си манипулатор,или много трудно мислиш,чети разсъждавай,но не както ти е изгодно,не зная какво е писал този когото съветваш,но виждам,че ти демагогстваш.Само това ли можете бе болшевики,като сте с човешки образи няма ли да се помъчите да мислите като човеци ?

430

ДИАГНОЗА

преди 12 години

Единствените *** в тази страна са феновете на БСП/БКП. Един пример:ЕС стартира наказателна процедура срещу България заради заменките на БСП. Последствията ще бъдат милиарди лева глоба платени на практика от всеки българин. Тоест, ние българите ще работим още няколко години и плащаме чрез данъците си на ЕС затова, че шайка *** червени обръчи станаха милионери.

429

ДИАГНОЗА

преди 12 години

Това да си гербер е просто психическо отклонение.Te страдат oт склероза-всичките техни идоли са от комунистическото котило. Всички са нечовешки *** също като празноглавата тиква. Всички страдат от неопределена сексуална ориентация-само *** им са в главата-от както Бойко си призна че жени не го интересуват. Може би се дължи на прекомерно шмъркане на асфалтови изпарения от тези десет километра които кухата лейка Борисов уж построи.

428

НРЦ

преди 12 години

Какви 5000 лв заплата.. за чиновник този луд ли е ? Значи тия най-неуките герберски чиновници да взимат по 5000 лв заплата, а лекари, учители, учени да живят с по 500.., защото няма как да се изкушат и да откраднат нещо.. *** сбърканата логика .. а тия дето му се кефят на ББ не мисля, че заслужават да ги коментирам по какъвто и да е начин

427

Анонимен

преди 12 години

Сравнението на премиера е нелогично. Такива задачки с такива сравнения има в тестовете за интелигентност. От тук правя изводи за неговия потенциал

426

Павел

преди 12 години

Пожарната е една отвратителна мутра която знае само да краде лъже и да се пъчи пред овчия елеклорат . Като помизерстват още една година феновете му ще бъдат колкото на царчето токава майка му жална на тариката от Банкя .тия които сега го хвалят първи ще му поискат главата гладът е по силен и от токов удар

425

мах

преди 12 години

логично според аналогията с поповете,би било да се разреши на тези които работят с еврофондовете да вземат рушвети и да са корумпирани , ..... защото едните са долу, където има жени(пари), съблазънта рано или късно да съгреши е огромна и за да се регулира този процес, ББ е казал: да, тези, които са долу, сред народа (работят с еврофондове), имат право да се оженят( крадат) , калугерите (другите ***) в манастира (правителството)нямат право"

424

Анонимен

преди 12 години

Кажете бе крадливи комунисти, къде отидоха 4 милиарда от пенсионния фонд, когато станаха нагласените промени от БКП през ноември 1989г., а след това тези 4 милиарда изведнъж изчезнаха, а също и спестяванията на хората в БНБ, която уж фалира, ами парите от ДСК-влоговете за жилища, тези пари хората ги спестяваха цял живот, а вие ги откраднахте за 0 време пладнешки разбойници такива!

423

Анонимен

преди 12 години

За трети път си купувам стадо овце по призива на премиера, но докато ги броя заспивам, а като се събудя намирам само щастливи *** да въртят чевермета наоколо...

422

Анонимен

преди 12 години

A Голяма част от доживелите пенсия Българи може би ще се радват на 9 лева повече от догодина.

421

Анонимен

преди 12 години

Бат Бойко ви съдра задниците за трети път на избори и още не могат да уврят празните ви кратуни. Не разбрахте ли, че сте аут най-малко още 2 мандата на ГЕРБ. А на третия мандат вашата лява /***/ партия ще се свие до един вагон ***, така че и да кяфкат и да не кяфкате все тоя. Борисов доказа, че къде ги добара, там им сваля скалпа на червените индианци и техния нежен вожд Станишко.

420

Maria

преди 12 години

Това е уникатъчно мислене и изказване! По цял свят се борят с корупцията, нашите я култивират!!!

419

Анонимен

преди 12 години

Сега БСП имат най-голяма нужда от задни резервни части, защото покрай изборните им целувки с Догановите ***, задните им части доста се амортизираха и халките им се разхлабиха. За това бат Бойко ще им поръча нови задни части за кеф на Доганците!