100

ДА БРЕ

преди 13 години

Ами той е ---ЦАР ,а *** са на --ХРАНИЛКАААА---!До кога ние БГ в БГ ще сме продажни ,та чак и на *** ....А?

99

Анонимен

преди 13 години

Само като си помисля колко трудови книжки трябва да хвръкнат! Шефа на полицията в Пловдив, шефа на НАП Пловдив и още много. Има ясни доказателства за груби нарушения. Не са виновни ***, а всички тези, които или са били страхливи или са прибирали пари за да може това *** да живее необезпокояван и да тероризира!Под лупа цялата му фамилия и всички длъжностни лица, които са си позволили това. Уволнения, наказания и затвор. Дано поне под натиска на тълпата и заради изборите нещо да стане.

98

Справедлив

преди 13 години

АБЕ ДА ГО КОЛЯТ НАПРАВО!!!!!!!!!!!!!

97

Паметлив

преди 13 години

Защо не попитат депутатката от ГЕРБ Менда Стоянова за данъците му - все пак до 2006 г. е била от ръководството на данъчните в Пловдив. Може да им помогне?!

96

КОЙ ЗАПАЛИ ФИТИЛА

преди 13 години

БОМБАТА е стара и ръждясала, но кой се сети за нея и взриви, и то точно сега ? Преди няколко дни имаше изказване на Гоце Три-пера по новините, че ситуацията е предреволюционна, като припомни ученото по научен комунизъм, как властимащите не можели да управляват по старому, а народа не искал да бъде управляван също по старому, И ЧЕ НИ ЧАКАТ МНОГО ИЗНЕНАДИ. Малко се позачудих откъде президента има такава информация , след като не е част от тайните служби и зачаках да видя какво ще се случи. Ето, случи се то ! Сега ако се окажа прав, че това е било разработка на МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ със ДС и тези дръзки, смели момчета, които си свършиха работата перфектно, разберат, че са били употребени по долен и задкулисен начин, бедна му е фантазията на ГОЦЕТО И КОМУНИСТИТЕ КАКВО ГИ ЧАКА !

95

ВВ

преди 13 години

ТАЗИ ФАМИЛИЯ ДЪЛЖИ СТРАшНО МНОГО ПАРИ НА НЕщАСТНИЯ ОТРУДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД!

94

Анонимен

преди 13 години

УБИЙСТВОТО НА АНГЕЛ ПЕТРОВ Е КЛАСИЧЕСКИ СЛУЧАЙ НА УБИЙСТВО ПРЕДИЗВИКАНО ОТ РАСОВА ОМРАЗА И КСЕНОФОБИЯ! Не разбирам защо това се премълчава. Растистките скандирания по време на протестите бяха предизвикани именно от този факт!Не мога да разбера защо медиите премълчамат този факт и обвиняват протестиращите? Протестите не са Акция, те са Реакция! Реакция на едно брутално убийство и причините довели до него.

93

Кучето и тоягата

преди 13 години

Истината е, че кучето скача според тоягата. Докато сме "***" ще ни се качват на главата и ***, и политици, и корумпирани полицаи, съдии и т.н. Ако протестите продължат (но мирно) и на изборите ГЕРБ и БСП са последни, нещата ще се променят ВЕДНАГА. Политиците са като *** - разбират само от лошо !!!

92

Анонимен

преди 13 години

"Оттук може да направим обосновано предположение, че Рашков е избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери над 12 000 лева, съобщи пред журналисти говорителят на Окръжна прокуратура Галин Гавраилов.ХЕЙ ПРИЯТЕЛИ ... ТЕЗИ ПАК НИ ПУСКАТ ПО ПЪРЗАЛКАТА ... 12 ХИЛЯДИ ЛЕВА ... ТОВА ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ !!!!!!!!!!

91

Цоко, Боко и Калин

преди 13 години

Тримата юнаци - гербери ***:Свършиха я като кучето на нивата тая хубава работа, ама по ***, та затова герберите ще се удавят като власите-на края на Дунава, т.е. преди изборите...

90

Анонимен

преди 13 години

а христо ковачки имаше данъчни задължения за милиони и какво му направиха? а най богатият българин е бат борко но никакви данъчни всичко изнася за щатите!Протестен вот срещу империята Герб и Ипон!

89

ПОМИСЛЕТЕ

преди 13 години

Не бъркайте турците с *** - и търците като нас страдат от тая *** !

88

Sarko

преди 13 години

Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на *** към родните им страни: "Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията - Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби,

87

дебелия мангал

преди 13 години

ПРОТЕСТИТЕ СВЪРШИХА А СЕГА БГ КЪМ АНАДОЛА НОВАТА СИ РОДИНА....А ТУКА ДА СИ ОСТАНАТ САМО ***....ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКООО...А И СИ ВЗЕМЕТЕ ВАЗЕЛИНЧЕ....ХИ ХИ

86

ВИЛИ

преди 13 години

ТОЙ ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО, ОТ МНОГО КАТО НЕГО , И ТАКИВА КОЙТО СА ГО ПОКРОВИТЕЛСТВАЛИ ВЛАСТА ДА ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА ИНАЧЕ СТАВА ЛОШО

85

ВВ

преди 13 години

НИщО ОБщО НЯМАТ ТУРЦИТЕ С ***,ОСВЕН НЯКОИ ***,КОИТО СЕ ПИшАТ ТУРЦИ,НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,чЕ ДОГАН Е ***!

84

Анонимен

преди 13 години

2

83

уточнение

преди 13 години

И аз съм безработен, като Рашков, но пуснах данъчна декларация, защото ме грозеше глоба от 500 лв. И вярвайте щяха, да ме глобят, защото съм БЪЛГАРИН.Този закон, не важи, за ***, както и другите закони в тази недоизмислена Държава .

82

Протестиращ

преди 13 години

Хайде всеки да напише защо протестира? Срещу ***, или срещу неравенството пред закона. Аз съм твърдо за да се протестира срещу неравенството пред закона. До кога ще има хора, които са над закона, защото имат пари?? В Пловдив се знаят и е обществена тайна коиса мутри поименно, всички едри наркотрафиканти- поименно, всички измамници "строителни предпиремачи", всички "бизнесмени", които не плащат акциз за десетки милиони и смучат ДДС за десетки милиони. Кога ще стачкуваме против това????

81

????/

преди 13 години

А МИРОЛЮБА ККА Е УСПЯЛА ДА ХОДИ ДА ПРАВи РЕПОРТАЖ В КАТУНИЦА КАТО По ЦЯл ДЕН Е С К... В УСТА????