27

Анонимен

преди 13 години

Гоце свиква бароните и мешерето

26

4 4 4

преди 13 години

ех бОИКО бОИКО,ЗАСТАНАЛ СИ ДО СВОЯТ ГОСПОДАР И СИ СИ КЛЮПНАЛ УШИТЕ И ЧАКАШ ДА ТИ ИЗДАТАТ КОМАДА КАКВО ДА ПРАВИШ.АКО ПОНЕ БЕШЕ ХРАБЪР КАТО Българските каракачанки на които толкова се възхищаваш щеше да се дърпаш и да скъсаш синжира и да кажеш истината на хората че си марионетка и си слабохарактерен,затова путин ти кръсти палето ти бЪфи и то не случаино.за да си лидер на Българите ти трябва да си мъж ,заради това че преди всичко Българите са воини а не страхливци като теб

25

Анонимен

преди 13 години

Политиците са срещу българите.

24

Анонимен

преди 13 години

Заглавие в дир бг "Велчев нареди незабавни арести за насаждане на етническа омраза".И какво излиза 22 години прокуратурата пази Киро Рашков и роднините му,правят каквото си искат в Катуница и Пловдив,и когато хората почнат да протестират срещу този произвол и безнаказаност,прокуратурата класифицира това като "етническа омраза и произвол на "лошия матриял".

23

Анонимен

преди 13 години

Пресидентин ъф сите булгариан Когато трябва да се действа за часове нашия го кара за седмици....Да не измислите некво провокационно дискримитивно възпиращо законче срещу всеки, опитал се да протестира срещу каквото и да е а ?Те това ще да е понеже не се сещам да излюпите нещо друго понеже знаем че сте некадърници

22

отврат

преди 13 години

всяко чудо за 3 дни. всичко свърши..продължаваме да вегетираме в кошмара наречен България...

21

Анонимен

преди 13 години

Правителството и Президента са негадяи , 20г. ни разправят за етническта толерантност, в същото време по време на избори погасяват сметките за вода на Циганините. на Миналите избори ГЕРБ плати 150хиляди лева за водата в ромския квартал. И *** гласуваха за ГЕРБ

20

и

преди 13 години

Иииии кво от тва?Ще се видя,ще се снимат заедно,а Киро е още с охрана от нашия джоб.Че то в БГ министрите не ходят с охрана бе пък некъв *** с една камара полицаи на главата си.

19

Анонимен

преди 13 години

По противен от ГОЦЕ няма.

18

Говедарин

преди 13 години

Гоце, *** пернишки...Ти си виновен!!!Навремето амнистира Цветелин Кънчев, сега ще покриеш и тези...Нали сте си рода...

17

Анонимен

преди 13 години

Свикват законното мешере!

16

Анонимен

преди 13 години

Вече има арeстувани и бити деца а *** се разкарват с брадви и няма арестувани дискриминация.

15

Анонимен

преди 13 години

Ако искате да няма етнически сблъсъци, спазвайте законите. И за бедни и богати, и за *** и българи. Много просто решение, но трудно се живее без далавери.

14

безпрецедентно !!!

преди 13 години

Не може да бъде - накрая на мандата си на президента ще му се наложи да свърши нещо....

13

Анонимен

преди 13 години

То вече е късно то пламна и ще стана още по зле. А за анкетата на номер 2 за жалост няма как да гласувам и за 2 мата.

12

Някой Никой

преди 13 години

И с цялата си наглост продължават да жалят за подпалените палати на ***. И с цялата си наглост го укриват като истинска царска особа, вместо да го приберат за поръчителство на убийство и данъчни престъпления!

11

Freedom_People

преди 13 години

Скоро корумпирата милиция- прокуратура-*** журналисти ще бъдат съдени от народен съдНемогат да арестуват 4 милиона българи дори частните заптиета на Киро Японеца да използват сила !

10

шпеер

преди 13 години

Шефа на българския съд е Гоцето.Та за това няма и осъден престъпник,защото те са му приятели...за справка П.Стоянов от килърите.

9

Freedom_People

преди 13 години

Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти... От там не виждашсъдбата на достойния ни род.Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи...Край просяка минава БееМВе.На "пътя към Европа" се продаватв ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очите им гори.Спи, Дяконе! Не се събуждай!Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочакамечтите си, разпънати на кръст.

8

Анонимен

преди 13 години

Те протестите са срещу теб и цялата олигархично-мутренска *** бе, Гоце.Само дето се опитвате да пренасочите хорската енергия срещу "бай ***" само.