36

Анонимен

преди 12 години

Напълно съм съгласен с момчетата, освен за едно. Войниците и събитията изобразнени на паметника са си съвсем истински, за разлика от комикс героите. Сравнението на двете не е добро

35

do 22

преди 12 години

Май на теб ти трябва здрав бой ми се струва...

34

Kiko

преди 12 години

Tova e nai unikalnoto ne6to koeto mojeshe da se sluchi v Sofia!Bravo ,mnogo mi haresa i sam vi giliam fen!Stiga s tezi ruski interesi,samo krajbi!

33

Анонимен

преди 12 години

Народ, който не познава и неуважава миналото си е обречен да го повтори. Рисунките по паметника са символ точно на това въртене в кръг започната от освобоздението ни. Съпроводено с пълно отрицание на всичко преди това, независимо дали наистина го познаваме. Ако младежите са търсили себеизразяване, не са ли могли да го изразят върху плана или чрез склуптора. Защо точно с вандализам и провокация.

32

revlio

преди 12 години

в България проблемите са три1 комунистите и техните деца от всичките им цветове ...ах как им харесва таз България2 турците който още ни наричат *** и тяхната пета колона тук ..... ах как им харесва таз България3 руснаците който са минимум 500 000 в страната и останалите който идват на вълни ....ах как им харесва таз България ах как им харесва таз България ах как им харесва таз България ах как им харесва таз България ах как им харесва таз България

31

Идете

преди 12 години

Да отидат да НАКЛЕПАТпаметника на АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕТЦИ

30

AZ

преди 12 години

Голям позор и неуважение!

29

до 25

преди 12 години

Правиш ли разлика между Буда и ВОЙНИЦИ НА СССР ? Единият се проповядва мир, а другите са пионки на войните......

28

Онуфри

преди 12 години

Действията на младежите показват, че просто нямат необходимото възпитание и образование. Нямало е кой да ги научи чии са тези паметници и че нечии предци са загинали и в тяхна чест са вдигнати тези паметници. Едва ли биха се радвали на паметник на Ботев като Дядо Коледа и тогава биха го осъдили като вандализъм.Ако искат изкуство - да си го бяха снимали паметника, да бяха рисували върху снимката и тогава всички щяхме да ги знаем и нямаше да има никой обиден.

27

Хелзо

преди 12 години

Браво на момчетата САМО ТАКА БРАТЛЕТА. Идеята, както са я описали е супер. Точно такива са ни политиците, *** и нагаждащи се, без лични идеи. Продължавайте така и дано видим още от вашето изкуство. От мен ПОКЛОН!!!!!

26

до 5

преди 12 години

има как - тези комиксови герои се популяризираха точно когато сме изрствали ние :)

25

Анонимен

преди 12 години

Идеят е идиотска, а постъпката си е вандализъм. Напомня ми как талибаните разрушаваха огромните статуи на Буда и се радваха както се радват и тези младежи и ръкопляскащите им.

24

EXTREMIST

преди 12 години

КАКВИ ГЕРОИ БЕ!ТИЯ РУСНАЦИ СА БИЛИ ТУКА ЗА ДА ЗАВЛАДЕЯТ СТРАНАТА(СТЕФАН ЦАНЕВ-БЪЛГАРСКИ ХРОНИКИ) НИЕ ТУПАНИТЕ ПАМЕТНИК СМЕ ИМ ВДИГНАЛИ!!!!!!ТИЯ ЦВЕТОВЕ ДОСТА ИМ ОТИВАТ А АКО ГИ НЯМА ПАМЕТНИКА ДА СЕ БУТНЕ ТРЯБВА!!!!

23

до 19

преди 12 години

Кое се разрушили бе, брат ? Не виждаш ли , че са създали нещо ново върху стари основи ?

22

Анонимен

преди 12 години

На тея като за начало им трябва един хубав бой ... все пак не са деца на по 5-6 годинки и да не осъзнават какви ги вършат.

21

Genius

преди 12 години

Идеята е гениална, макар постъпката да е вандализъм...

20

Бибит

преди 12 години

Тия младежи ? са ползвали блажна боя. Ако бяха на толкова години, колкото са посочени и учеха в чужбина нямаше да я познават. Естествения избор на младежи е спрей. Кой младеж ще вземе четка и блажна боя? Пак някой се прави на интересен ....... някой от поколението между 50 и 60 дето си е боядисвал оградата на вилата с блажна боя... или стените на банята ........

19

Анонимен

преди 12 години

Тъжно е да гледаш как младежи намират удоволствие в това да рушат, а не да създават. Крайно време е всеки, който руши да си плаща за това, е не аз и останалите да плащаме за поправянето на разрушеното.

18

Анонимен

преди 12 години

В България няма изстрелян нито един куршум от Съветската армия по неприятел, няма убит ните един Съветски войник, няма проведена нито една битка ,даже ръкопашна!!!!! Защо ни е паметник на "героите " ?????? И то в центъра на столицата??????

17

...

преди 12 години

Supermen prosto kurti...:))