15

Кандидат овчар

преди 13 години

Браво Кушлев, браво Стояне - 9 бона заплатка не е зле.Националната развъдна асоциация по овцевъдство -и такова нещо ли има в БГ.Кой са овцете драги форумци ?

14

money, money

преди 13 години

И каква стана тя? Крадецът вика: Дръжте крадеца! Хич да не се връщат тези 41% от децата ни, които са заявили, че остават в чужбина. Няма да се оправим поне още 50 години.

13

до 12

преди 13 години

като иска много пари да върви в частния бизнесВ нормалните държави държавни чиновници стават некадърниците

12

Не е верно!

преди 13 години

Националната развъдна асоциация по овцевъдство. ?!?!?! Този май е по-висш от Боко. И по заплата и по длъжност!Да се самосезиразасебеси! :)

11

още един глупак

преди 13 години

Вчера срещнах един полицай. Сериозен един такъв, а очите му добри, добри ! Вярно е, че имаше повече пари от мен но не това е важното ! Проблемът е, че и 100 000 лева да направят минималната заплата в България пак ще се краде ! Както е казано от мъдреца - шоп - "... И 5 лева да стане бензина, я па че карам, и 5 стинки да стане, я па че краднем ! Това е !

10

Анонимен

преди 13 години

Заплатата му нека е висока, но не и да получава заплати от още 2 места

9

ахмед

преди 13 години

ашколсун гьотферен

8

Анонимен

преди 13 години

Заплатата на такъв човек трябва да е голяма защото корупциония натиск на длъжноста е страхотен. Тои ако си върши работата съвестно би донесъл милиарди приходи на хазната. А вие така или иначе не плащате данъци не зависимо дали заплатата му е 9000 или 900.

7

Анонимен

преди 13 години

Кактовече написах, но някой пубер ме изтри, трябва да се плащат данъци, за да имат полицаите и данъчните заплати, и да не крадат, а да ливят такива като Кушлев

6

Анонимен

преди 13 години

Стига бе! Няма ли край? Пишете за някой, който не лъже и не краде. Или трябва да го търсим с фенер?

5

студент

преди 13 години

Срамота. Хората няма какво да ядат, а пък той си определил заплата 9000лв. На всичко отгоре "професорът" е бил в управителните органи на сдружение с нестопанска цел Царски ловен клуб" и в Националната развъдна асоциация по овцевъдство. По закон той няма право на това.Назначавал и роднини. Да му се отнеме имуществото и се вкара в затвора.Какъв юрист е щом не спазва законите?

4

гь зъ ха

преди 13 години

кат тъ гледам знам какъв си, у зандано ша те оправят, чиновнчески пиноккио

3

Анонимен

преди 13 години

ей защо хората не плащат данъци...............а прочистете си чиновническата ***, пък след това търсете данъци от другите

2

Az 4ovekat

преди 13 години

Imate li komentar za tezi bezobrazia? Az ne.

1

Малко му е

преди 13 години

Ме с девет бона заплата нека да е криза.....няма такъв нагъл чиновник