77

Анонимен

преди 13 години

Странно е как липсват реакции на поредното вдигане на цената на водата. Това е престъпно безобразие!!! Цената трябва да се понижи поне 50%, Аз лично не призовавам към бойкот на плащането на водата защото е незаконно но самият аз за сега няма да плащам!!! Ако останат няколко месеца без пари друга песен ще запеят а никого не могат да съдят по за 20 лв

76

до Боян

преди 13 години

ми що за година и половина не ги осъдиха, нали с това се хвалят, "ние ще изловим лошите"де ги тея лошите, дето са крали ? що си се разхождат свободни ? или пък лоши значи нещо друго ?

75

Василов

преди 13 години

Хайде да застанем зад БСП и да ги подкрепим срещу нищонеставащите ГРОБ.

74

ВОТ

преди 13 години

БОЙКО СЕ ЗАКЛЕ В ДЕЦАТА СИ НО ИЗЛЪГА ГЛАСУВАЙТЕ С +БОЙКО ИЗЛЪГА ЗА ДЯДО СИ ГЛАСУВАЙТЕ С -:D

73

Анонимен

преди 13 години

Сега по стар обичай ще започнат да гонят "Враговете с партиен билет".Тези 18 депутати са най - смелите гербери, иначе 2/3 от групата им са против Цветанов.

72

Нокиа

преди 13 години

Разберете, че в всяка една държава кадето е царил дълбок комунизъм много бавно се възстановява.Крайно време беше!!

71

Анонимен

преди 13 години

За един хляб и парче салам Камчия 39-годишният Димитър Първанов от врачанското село Камено поле продал личната си карта, пише в. Труд. Човекът дължи 600 лева на мобилен оператор, а на негово име се водят още 9 SIM карти. Той разказал, че не бил слагал нищо в устата си 3 дни и вече му прилошавало. Просел на уличката между Лъвов мост и Женския пазар в София, когато при него спряла група от десетина мъже и жени. Купили му хляб и салам, а после го завели в някаква кантора, където той подписал всички документи, които поставили пред него.Господа управляващи , следващия път някой ще нахрани такива хора с уговорката да си хапнат хляба в Министерския съвет моля да ги посрещнете.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ , ПРОДЪЛЖАВАЙТЕА БЕ ВИЕ СРАМА НЯМАТЕ ЛИ ?????

70

ВТОРИ ФЕВРУАРИ

преди 13 години

А ВЕ ЕЙ ДРАСКАЧИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ СТАНИШЕВ....ЗАЩО НЕ СТЕ НА ГОСТИ НА СЕРГЕЯ ЗА ПРАЗНИКА..ЗАЩО НЕ СИ УВАЖАВАТЕ РАБОТОДАТЕЛЯ...ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ВЯЕСЕЛО СЕГА У ТЯХ И КОЛКО ПАЛАВНИЦИ СА СЕ СЪБРАЛИ ДА СЕ ГУШКАТ

69

Анонимен

преди 13 години

Гербери, мирише около вас, мирише на бира, на развалени дюнери от 20 годишно ирланско месо, на фалшиви дипломи, мирише на прикрити секретати от БКП Милиционери и герой на труда с по 120 години трудов стаж, мирише на консултант-специалисти, и на мръсни пари, укрити данъци, корупция, фалшиви дипломи ... е има ли скандал в който Вие, да не сте главните герой ? Резултатите виждаме ги, усещаме ги идете в магазина, надутите сметки за ток, вода.

68

до 68

преди 13 години

А бе ***, милиони се изкарват, но чисто име се отстоява и се създава години на ред, а и човешкия живот е един!Аман от скотоумни като тебе! Бегай у ***!

67

Василев до Спонги

преди 13 години

Ама какво хубаво ми става,ама какво хубаво ми става като гледа сините крадливи *** да говорят за полицейщина и демокрация!!!Ама направо умирам от кеф като гледам църният *** Костов как застана на страната на Гоце и компания!Ще виете като мършоядни хиени , които са хванати в капан и едни други ще се изядете!А на следващите избори за крадливият *** Костов ще гласуват Спонги,Донги,Конги и Бидонги или по-точно казано 0,17%!!!

66

Дон Вито

преди 13 години

Е да...комунисти ще умрете от самоизяждане..!!ГЕРБ с вас сме!!

65

Анонимен

преди 13 години

абе смешници, кога анкетна комисия е установила нещо. Те се правят само за политически празнословия и губене на време.

64

ВОТ

преди 13 години

АЗ ЛИЧНО НА 52 ГЛАСУВАХ С - :D

63

HD

преди 13 години

За всички даващи минуси на коментарите хулещи това правителстов - може ли да ми посочите няколко положителни промени от тяхното управелние, можете ли да ми кажете няколко причини, поради трябва да се чувствам по-щастлив днес, отколкото "вчера". ВИЕ от какво сте доволни ... и вчера написах, че след години ще разберете какви игри са играни сега

62

парламент

преди 13 години

Аман от сересета,комисии,вотове и популизъм!България потъва всеки ден,те се дърлят като ***!Кога ще заработите бе,психопати?

61

Марк

преди 13 години

До 38Спонги/каквото и да е това име/ сигурно вървим и какво от това?Кой ще спечели и какво ще се случи след това?Или ние в България ще си играем само играта - "Осанна - Разпни го"ББ трябва да се маха! Последната простотия е че пак клекна - тоя път на банските старчета!?!Лошото е че този път даже няма и нов месия!/За Костов - хич и не помисляй!/

60

кое, 39 ?

преди 13 години

кое по-точно е жалко ? че оневиниха с експертиза лекарите и никоя следващата експертиза до момента не е оборила оевиняващата? или че просто министъра излъга всички, да е говорим, че и си превиши правата ... неискането на комисия си значи точно че е виновен, иначе защо тези лекари не ги е арестувал досега, ако има наистина доказателства за вина? щото няма такива ... мина доста време все пак, не е от вчера тая случка, че да се каже че нямало време примерно или да се скалъпи извинение..

59

Боян

преди 13 години

Предните откраднаха милиони, а сега сте се хванали за едно четене на Цветанов. Смешници!

58

Анонимен

преди 13 години

KADE E DETETO GLUPACI