262

до 293

преди 13 години

Охранява на Гоце пУшката... че много рипа по млади ученички :)

261

?

преди 13 години

И аз не съм имал предвид физическата красота.А за никого не е късно да стане за смях /освен за мъртвите!/Когато дадох за пример Чърчил имах впредвид, че едва ли чертите му могат да се нарекат волеви, същото важи и за Обама, г-жа Меркел има черти като на класната ми в гимназията.И понеже не вдяваш ще ти го кажа направо:Да съдиш за някого по чертите на лицето, размера нае черепа и др.п. е тлупост.Доказано е за последен път, когато един психопат въздигна "арийската раса"!

260

един от тях

преди 13 години

Нееее,уверявям те ,той няма да е единствен !Аз също ще гласувам за сините,както много мои приятели от чужбина и от страната !

259

14244

преди 13 години

Гоподине от снимката кажи колко млади хора родени след 31.12.1959 год. са излъгани да си прехвърлят ДЗПО от еди фонд в друг уж с по добри оферти, а в същото време по колко лева се източват за комисионни за прехврляне и ощетявате на вложителите. Това в Държавния пенсионен фонд го няма.

258

Анонимен

преди 13 години

Ти си май от тея,дето само навиват фитилите,ама накрая ще скочиш на обикновените хора като Спонги,нали?Зер си Охранител!Кво охраняваш бе,***?

257

Анонимен

преди 13 години

Hapnete nwesto, i posle ste prodaljim pak........

256

кандидат Атакист

преди 13 години

"Атака" ако се съгласят с това няма да гласувам за тях. Националист съм но си обичам свободата. И по-добре Доган и БСП от тази полицейщина. Преди няколко дни ще подслушват интернета. Сега ще взимат пенсията на баща ми защото е работил в ДЗИ който по времето е бил държавна институция. Нямат право.<

255

t

преди 13 години

A ti naprolet nqma da si nikakva zarq ,nay mnogo 6te sveti6 kato sve6t

254

Анонимен

преди 13 години

Сега се пените, ама като фалира държавата, пак Костов ще повикате :) Щото няма кой друг да я вдигне на крака.

253

Охранител

преди 13 години

Спонги дава перфектни коментари тук, но дали би се присъединил към едни искински действия, когато могат и да те набият хората н ЦЦ, или ти ако си по-як да набиеш тях? А Вие? Готови ли сте за това?

252

Анонимен

преди 13 години

е, чакай малко, не бързай толкова - ГЕРБ имат още 3 години управление

251

Хмм да

преди 13 години

На Бойко са му нужни,нашите социални,здравни дори и винетките само,и само за строителството на автомагистрали.

250

Нова Заря

преди 13 години

Ще я изкарате "на топло" ;)

249

до 278

преди 13 години

ооо костов пак на власт не ми трябва на мен.както не ми трябват бсп дпс герб атака рзс...трябват ми нови лица.млади хора със свежи идеи и нестандартно мислене.искам нов политически елит.тия ги видяхме кво могат айде стига са лапали.

248

t

преди 13 години

Pove4e ot godina i polovina pravqt eksperimenti s horata i Bulgaria,eyyy gerberisti zimata kak 6te izkarame a 6te mi kaje li nqkoy

247

ррррр...

преди 13 години

ЩО РЕВАТ ТОЛКОВА ТИЯ АЙДУЦИ БЕ НЕМОА ДА РАЗБЕРА,МАИ НЕКОЙ ПАК ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ А ДРУГИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ НА СУХО,ЗАТОВА Е ТОЯ ВОИИИИИИ......

246

bg..

преди 13 години

гласувай за тях...ти ще си единствен

245

Нова Заря

преди 13 години

Защо ми слагате минуси, господа социалисти? Не е ли вярно, че когато гласувахме за Станишев, получихме и Доган? Когато историята говори, колкото и да ми цъкате минуси, няма как да промените фактите.

244

избирател

преди 13 години

Прави са Костов и Мартин !Това си е национализация !Ще гласувам за тях и заради факта ,че нито един депутат от Сините не се нареди на опашка за подарък-телефон !

243

Нова Заря

преди 13 години

Не беше ли "Костов"? Май нещо не ви се сбъднаха прогнозите на хардлайнерите?