100

??

преди 13 години

Interesno kak izglejda pasporta na edna jena koiato niama pravo da si pokazva liceto...?!!Moje bi postaviat snimka na sapruga chiito prinadlejnost e jenata.?

99

JobTiger

преди 13 години

За изневяра никаква присъда,но за убийство затвор

98

Tina

преди 13 години

Тези правозащитници протестираха ли, когато в САЩ екзекутираха жена чрез инжектиране?

97

Истински мъж

преди 13 години

Към жените трябва да се отнасяте така, както героят на Ал Пачино във филма "Усещане за жена" се отнасяше с тях- с нечовешко благоговение към божествената`и опорна точка и огромно уважение съм самата персона като жена.

96

Анонимен

преди 13 години

за теб сигурно не е честно и че те глобяват в градския транспорт, задето нямаш билет, но..такъв е закона мацко..и трябва да се спазва :)

95

Една българка

преди 13 години

Персийките са едни от най- красивите жени на света, не е честно да бъдат бесени затова, че са омъжени насила и са изневерили с мъж когото обичат.

94

Боби

преди 13 години

Присъдата убиване с камъни съществува при християните. Дадена е от Бог на Мойсей в Стария завет. Интересното е че в Корана няма такава заповед за убиване с камъни - има я във фъкх (ислямския закон) но се спазва, а при християните я има в Закона (Библията) а не се спазва.

93

Бай Хой

преди 13 години

Любомирчо, научи се да пишеш бе мойто момче. Тогава разливай мозък по форумите и се прави на редактор. "Днес бг сменете заглавието. ОСЪДЕНА Е НА СМЪРТ ЗА СЪУЧАСТИЕ В УБЙСТВО НА МЪЖЪТ СИ." - имаш 5! грешки!!! Я се върни в 4-и клас, втория срок!

92

Анонимен

преди 13 години

Браво на Иран, само така за к~~вите развратни

91

Анонимен

преди 13 години

Кой гарантира, че за убийството е доказано?

90

Любомирчо

преди 13 години

Ами за мен и за съда е все едно просто има повече от един човек

89

дрън-дрън

преди 13 години

А бе ей,тъпани,стига с тая изневяра!!!Става въпрос за убийство!!!

88

Томов

преди 13 години

До аз, съжалявам но не сте прав. Корана е единствената религия, където тълкуването е забранено от самия пророк. Той казва че това са финалните думи Бог и че няма да има повече месии. Думите му трябва да се приемат буквално и стриктно. Ако някъде се противореча, казва той, последните написани строфи са верни. А да ви припомня, че в късния си период, Мохамед от мирен проповедник се превръща в кървав завоевател, насилствено налагащ религията си. Съответно и последните строфи са най-жестоки. Четете.

87

Любомирчо

преди 13 години

М да гадничко е ама по същият начин има знеш ли колко случея в САЩ където електрическият стол несработава и само изгаря човек предполагам знаеш.

86

m.t.

преди 13 години

исках да кажа "изневерявал - сори за грешката

85

Емо

преди 13 години

Участие,съучастие,не ели все тая

84

Анонимен

преди 13 години

Че вий пък къде сте, не ви виждам и сега...Ха ха ха!

83

Анонимен

преди 13 години

Ми нещо не налитате на мъже с лади,облечени от битака .А като си готин и с пачка почва едно слагане ,думи нямам .А и ако откажеш следва -този е импотентен или Геи .А ако и това не е морално изнасилване ,как да го броя.На мен ми се е случвало поне 7-8 пъти.А и защото жените не го очакват /да им откажеш/ става стахотно шоу.

82

t-rex

преди 13 години

По-голяма глупост не бях чел скоро!

81

..

преди 13 години

Ами такива са им законите. Тя го е знаела. Разбирам да ти дадат несправедлива присъда, тогава да протестират тези масонски организации. Законите им са такива, сори!