46

Анонимен

преди 13 години

ТОВА Е САМО НА4АЛОТО ПОЗДРАВИ ......НА ...ГЕРБ ....ПОЗДРАВИ ЗА УСПЕХА ПОЗДРАВИ И НА ТРАЙКОВ ПОЗДРАВИ НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗА ПОСТИГНАТИЯТ УСПЕХ НА ГЕРБ....ДА НИЕ 4ЕСТИТО ...БРАВО

45

Анонимен

преди 13 години

Бате Бойко,ти си пич Ти приличаш на москвич, Който кара с *** газ По шосето за Бургас?

44

Щефан

преди 13 години

Вдигнаха цената с 25% без ДДС значи реални към 40 за нас потребителите, сега обаче щели да я намалят с няколко процента.......пълен цирк под одобрителното блеене на овчите си последователи

43

Анонимен

преди 13 години

А какви са тези посредници- дъщерни фирми на газпром или фирми с участието на газпром! Кой ги пробутва тези посредници... да не би да не е газпром? Защо при всички преговори до сега от наша страна са искали премахването им, но газпром не се съгласява? Така че дали директно газпром ни извива ръцете или чрез своите маши- няма разлика!

42

Р. Овч.

преди 13 години

Не мога да повярвам, че ГЕРБ се справят толкова добре с преговорите.

41

Анонимен

преди 13 години

Най- вероятно ГЕРБ се бори да замени БСП посредниците със свой,а руснаците гледат сейр.Друго няма какво да бъде.А топлофикациите няма как да фалират,защото кой ще купува газа иначе?Няма да има далавера.

40

Анонимен

преди 13 години

Ами като се знае за кой още енергиен проект ни натискат от руска страна... въпроса просто е излишен.

39

Анонимен

преди 13 години

След като става дума само за бизнес и Русия има много по-голяма bargaining power от България ми става интересно какви отстъпки е направила България след като Русия е отстъпила от позицията си за посредниците (дъщерни фирми на Газпром) и от цената на суровината. В края на краищата всичко опира до интереси, а не до благоволението на Путин или харизмата на Бойко.

38

Анонимен

преди 13 години

Ясно, СИ-Банк ще стане още по-богата. Да му мислят гольовците.

37

zz

преди 13 години

Колкото и да сме критични към Герб не може да се отрече този успех! Браво! На черното бяло не може да се каже ..

36

BG

преди 13 години

тра-ла лааааааааааааа-зовът на героя на Джеф Дънъм...суперхеро Мелвин-хаха.Едно сме намалили,друго скрито е по-скъпо за нас.така е в търговията

35

Марти

преди 13 години

Парното няма дап оевтинее,спокойно..То и в ЕРП-та имаше "огромни" нарушения,ама тока пак скочи нагоре.Според мен цената няма да падне съществено за потребителите...Доколкото си спомням руснаците казаха още първия път че ни продават на 90% от пазарните цени.Целта на Боко май е да удари Сашо дончев,за да може някой друг да се намърда нан негово място.Ако има реално понижение,то ще е заложено в новия договор,който ще се сключи догодин и то ако Боко си спази обещанията,които е поел.

34

Анонимен

преди 13 години

Браво на ГЕРБ!

33

Анонимен

преди 13 години

Много исках да напиша и аз един пост относно хубавта новина. Искам да поздравя от сърце всички българи и да им кажа, че светлина в тунела има, и че всеки трябва да извърви пътя на успеха. Лесно няма никаде. Всичко се постига с много труд и постойанство. А на хората, които плюят постоянно по правителството искам да им кажа също така, че имам една каса студена бира в хладилника и ще си я изпия с голям кеф по случай успеха, който са постигнали Бойко и неговият екип и да последват примера ми!

32

Samuil

преди 13 години

Със сигурност нмаляването цената на газа е обвързано с бъдещето на АЕЦ Белене. Сигурно ще я строят руснаците, в което няма нищо лошо разбира се.

31

Бай ИВАН

преди 13 години

**************БРАВО НА ГЕРБ САМО ТАКА ДАВАЙТЕ НАПРЕД И ТРЕТИ МАНДАТ ВИ Е СИГУРЕН****СМЪРТ НА ХАЙДУЦИТЕ СВОБОДА НА НАРОДА *********ДА СЕ НАМЕРИ ЕДНА СВЯСНА ПАРТИЯ И В НАШАТА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

хаха

преди 13 години

Дано всичк отова е вярно...Щото още помним как Бъкарджиев го посрещаха с фанфари на летището след едни преговори с Газпром,ама после се оказа че яко са ни го начукали...Та и сегам и намирисва на същото,особено след изцепките на ББ.Утре ще го привика американския посланик и ще смени плочата...

29

някой

преди 13 години

На думи всичко това звучи много хубаво.Както и други коментираха вече тук - нека видим цените на парното наесен. Тогава ще ръкопляскаме, ако има за какво.Или както казват руснаците - Поживм, увидим!

28

КОМПОТ

преди 13 години

Това е като във вица за компютрите и компотите.- Вярно ли е че сме изнесли компютри в Япония-Вярно е ,но не са компютри,а компоти.И не сме ги изнесли ,а са ги върнали.

27

се

преди 13 години

Дано да го дочакаме това време .