36

НЯМАМ ДУМИ

преди 13 години

ГЕРБ Закриля престъпници !

35

Срамно е !

преди 13 години

ГЕРБ се окъкаха до уши ! Този *** Лъчо Мозъка направо изяде рейтинга на Шефчето :) Ако съм на ББ, лично ще го спукам от бой !Този скандал ще коства на Биби повече рейтинг, отколкото му костваше предишната му авантюра - "комисар" Желева !

34

НЯМАМ ДУМИ

преди 13 години

Как така нямало натиск към Нова ТВ ? В такъв случай защо журналистката се е свързвала с ББ за да иска разрешение за репортажа ??? Хем нямало натиск, хем ББ говори за натиск.... *** история !

33

Анонимен

преди 13 години

На снимката все едно Бойко му казва ВИЖДАШ ЛИ ВРАТАТА ЕЙ ТАМ? ПРЕЗ НЕЯ И ДА ТЕ НЯМА.

32

ХА ХА ХА

преди 13 години

Лъчо подписа собственото си уволнение още когато тръгна за САЩ с Божидар Нанев...

31

с гордост в мевере

преди 13 години

най-доблестно по лъчковата скала на достойнството е довечера като се прибере вкъщи да спука от бой жена си и дъщеря си, това го може най-добре гърбавият неврастеник!

30

dogan

преди 13 години

Важното е, че Веселин Маринов пее химн на МВР, другото е от второстепенно значение

29

НЯМАМ ДУМИ

преди 13 години

"Бойко: Няма да изключа д-р Иванов от партиятаПо думите му Лъчезар Иванов не е оказвал натиск върху журналисти, но добави: самият журналист ме информира за този натиск и аз го помолих в своя репортаж изрично да напише и да каже, че г-н Иванов се е опитал да окаже натиск. Така че не само няма натиск върху медията, точно обратното имат санкцията от моя страна, от най-висшата инстанция на партията и на правителството да пуснат този материал." - ББ НЕ ОКАЗВА НАТИСК НА ТВ-те хахахахаххахаха

28

До 16

преди 13 години

Да ! Бил е Лъчо доблестен !! Когато се родил... и започнал да реве с пълно гърло!.....ТОГАВА ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ Е БИЛ ИСКРЕН !!!

27

Считам,че:

преди 13 години

Всички нагаждачи и използвачи,преминали от НДСВ в ГЕРБ са точно като този Лъчо /без/ мозъка,воглаве с отказалият се да влезе в парламента като депутат от НДСВ.Ама няма некой от НДСВ да не е вършил далавери.Всички знаят,че ГЕРБ се явява като неформален наследник на НДСВ.За това се потули и въпроса с царските имоти и какво ли още не.Сега Лъчо вероятно ще стане координатор между НДСВ и ГЕРБ,а царя ще дава указания на ББ.

26

бивш кореняк софияне

преди 13 години

Сори за правописа, smarth phone .. :)

25

до грамотния 21

преди 13 години

Кефи се как грамотно се краде от бюджета със сибанкя и далавери в метрото и какво ли не още . Зад всяко герберско решение има далавера, даже някакъв *** доктор е започнал да реди митничарите, а какво ли правят боко и цецо, майка му жална на държавния бюджет-дупка до дупка.

24

бивш кореняк софияне

преди 13 години

Лъчо доблестен!?Този го познавам от едни 6 години!Тоя си е подал оставката, ама с пистолет опрян в челото!Тоя е толкова крадлив и мазен тип, че и майка му сигърно го е гнус от него ... ама какво да очакваш, Истински ГЕРБер!:)А за Емил Димитров какво да кажем? Лобиски закони, преди това "фалшифицира" подписа на Кмета Борисов за едно парцелче до Бул. мадрид ... абе свестен човек ... депутат от ГЕРБ! :)

23

doomchant

преди 13 години

"ЩЕ Е ДОБЛЕСТНО ,АКО ИЗЛЕЗЕ ВЕДНАГА ОТ ПАРЛАМЕНТА ...ВСИЧКО ДРУГО Е ДРЪН ДРЪН !!!"Ще е доблестно ако го разследват, а и добрият му приятел митничара заедно с него, всичко друго е дрън, дрън! Защото не ще да е бушонът Лъчезар Иванов на върха на пирамидата, дето печели от контрабандата през границата!

22

В.Маринов

преди 13 години

Ако искате мога да изпея еин химн и за него.Вече имам идея за заглавието-Ода за Лъчко,моля не ме безпокойте, че се отдавам на творческа работа.

21

Анонимен

преди 13 години

ЩЕ Е ДОБЛЕСТНО ,АКО ИЗЛЕЗЕ ВЕДНАГА ОТ ПАРЛАМЕНТА ...ВСИЧКО ДРУГО Е ДРЪН ДРЪН !!!

20

за Гошо

преди 13 години

Гошо, първо се научи да пишеш грамотно. Второ не ми пука нито за мутрата, нито за мазния доктор, но ми пука за това, че за първи път от 20 години насам виждам хора, които се опитват да не замитат. Това ме кефи, но не ме кефят неграмотници.

19

Анонимен

преди 13 години

Лъчко-лъвското сърце.Поклон пред доблестната ти постъпка, Мозък.

18

Гошо

преди 13 години

Мутрата указва верния път на мазния доктор. И двамата ги чака затвора.

17

Анонимен

преди 13 години

Ейии, какви доблестни мъже имало в ГЕРб.браво Лъчко.Ти си голям мъжкар.Сега можеш да се прибереш вкъщи и да поступаш жена си и дъщеря си.