230

Анонимен

преди 14 години

Кой е този инвеститор дето ще се хване с ветропоказател като Борисов, дето една година се върти като пумпал и се чуди какво иска всъщност? Преди седмица на среща с послнници заяви, че Белене е замразен /за изненада на Трайчо/. Днес казва стройм Белене. Преди една година пациента Дянков каза , че там , в Белене, били изчезнали едни 400 млн! Къде са осъдените за това? Или пациента си говори като каквото се сети?

229

Анонимен

преди 14 години

Аха...Значи-в началото се репчи,после-клека...Нема лошо...Това също е начин да се целуват руски ***...)))

228

Анонимен

преди 14 години

А през коя банка ще се извършва плащането?

227

Анонимен

преди 14 години

Боико Непълноглави може да съсипе всичко което пипне, само заради личното му удоволствие да се снима пред камерите как разваля далавери и хваща лошите.

226

разумен човек

преди 14 години

Само така! Вие десеебарите може да сте двама ама се подкрепяте! Без съмнение на гей-парада, освен за мъжки ласки ще намерите време и да обсъдите новите си партийни мероприятия по форумите!

225

Анонимен

преди 14 години

Абе тоя що не млъкне. И без това две думи не казва дето да са вързани. За един ден 3 пъти си променя мнението и само отваря безмислена работа на пресслужбите да му оправят бакиите. То бива-бива простотия, ама е време вече да се сети.

224

за 231

преди 14 години

ами те са правени по времето като правеха лада и москвич............горките, дано не им се налага да ги използват :))

223

за 230

преди 14 години

и то ако излятят от силозите.........

222

Анонимен

преди 14 години

Радвам се че са останали и мислещи и разсъждаващи българи и че не всичко е пожарникарски електорат с промито от Пеевско-Кръстевите медии мозъци. Аз мисля че е много елементарно. След като се знае, че именно медиите надуха сапунения мехур Бойко Борисов и след като тези медии са преобладаващо комунистическо-турски, всеки нормален човек би си отговорил, чии интереси ще защитава смешният премиер. Дали тези на народа или тези на олигархията, част от която е и самият той.

221

за 226

преди 14 години

Преди 2 години 12 банки отказаха финансиране на проекта, Боко още беше кмет........що ли отказаха, а .....да не би да е заради доклад, че е върху разлом площадката, а? ............туй бугарите сте много *** да се натискате за атомна бомба, хубаво че няма кой да ви остави

220

за 224

преди 14 години

ако имаше интелигентни Белене досега да беше построена или забравена .............

219

Анонимен

преди 14 години

Да живее правителството ТУКА ИМА - ТУКА НЕМА. Е то не може и това в онова и душата в Рая. Аз лично не разбрах ще се строи ли Белене или не. Или за пред ЦРУ няма, ама за пред Путин има. Стига двойни стандарти. Кажете най-после веднъж мъжки на хората.

218

Анонимен

преди 14 години

Няма нищо ново под слънцето - това за проектите се знае от месеци..............като изключим, че вестникарите им трябват новини и търсят ''лошата'' новина да си продадат парцала........ а и няколко форумни стратези, които виждат лутане, конспирации, дългата ръка на ЦРУ/Москва и пр. плява

217

&&&

преди 14 години

Правилно,но на Бойко няма кой да му разреши да спре Белене,защото в тази страна има и интелигентни хора,които знаят защо НАТО влезна на сърбите а на тато не гакнаха.

216

за 218

преди 14 години

на НАТО разбира се.........тез андрешковски номера да гледаме сеир не вървят, освен на село

215

за 220

преди 14 години

слагат ни ПРО да привлечем ракети насочени към Израел............ ти си по -*** от Бойко

214

разумен човек

преди 14 години

Да, прав си. Американците искат да ни превърнат в първи фронт срещу техните врагове на изток, или с други думи мишена за евентуални нападения. Ако ние обаче продължим да развиваме ядрена енергетика, стрелят ли по нас половината континент е застрашен. Ето защо ние трябва да бъдем държани на нивото на някакви диваци и безмилостно да бъдем използвани като пушечно месо за да може США да си постигне имперските амбиции.

213

&&&

преди 14 години

Разбира се,на страната на руснака!Историята го е доказала много пъти.ES ni zatvarqt Белене и Козлодуй,за да печелат франсетата,САЩ иска да ни слага PRO за да привлечем ракетите насочени към Израел,само Русия ни предлага РАБОТА,което е най важното

212

Анонимен

преди 14 години

Американци и руснаци се борят за България защото е на стратегическо место.САЩ иска да си пренесе базите от турция в БГ защото се карат с турците,да ама путин не си отстъпва Бг и сега Бойко не знае на къде!Не знаем и какво е обещал на Обама,но с Русия не може да си позволи да се скара защото сме зависими от тях.Много е сложно,особено когато политиците не работят за БГ

211

разумен човек

преди 14 години

Русия ако иска ще смачка всички останали като сумнамбул ***! Е как мислиш тогава, ние на чия страна да застанем евентуално?