62

Bostandjiev

преди 14 години

Mnogo se razprikazva SELSKIA ERGEN neshto.Ama zashto vinagi kato mu mine vremeto,a ne kato mu e vremeto

61

Павката

преди 14 години

аз не съм много сигурен, но мисля че Костов беше член на БКП, то май от тези над 40 години всички са били

60

ликтор до 51

преди 14 години

Кризата я предизвикаха червените велможи ,кредитните милионери ,за да си върнат дълговете /вече обезценени /към банките ...Какво ЦРУ,каква световна конспирация...

59

ликтор

преди 14 години

Елена е била партиен секретар,това е вярно.Обаче Костов не е бил никога ,член на БКП - слагам бас -аз залагам 1000 лева,а който твърди обратното - 100 лева !!!Никой ли не е иска да ги вземе ?

58

Анонимен

преди 14 години

Ама, Гоце е прав! Бакарджиев или също така познат ни като "Багера", колко пари взе от Москва? Кой беше синята енергийна мафия, а? И между другото *** Костов отстрани Бакърджиев, защото ставаше икономически по-силен икономически от него!

57

Анонимен

преди 14 години

Естествено е, че бил член на БКП, преподавал е политиконимия - икономика на комунизма, учил е в СССР, за да ходиш в СССР трябваше да си член на БКП

56

Анонимен

преди 14 години

Костов е учил даже в СССР, аз да допълня, за пилот на АГРАРЕН САМОЛЕТ :))))

55

до 53

преди 14 години

Бъркаш, Иван Костов беше член на БКП до 1990 г, освен това съпругата му Елена беше и партиен секретар.

54

dantes

преди 14 години

abe goce sto pomilva Ceco Kan4ev,mafiot prodajen.parite vinagi sa bili v 4ervenite.sazdadahte mutrite da gi upravlyavat

53

чекист

преди 14 години

Римуваш сносно...а? Можеш ли тогава да направиш рима от майка, реститутка и костов?

52

ликтор до 47

преди 14 години

Говориш пълни глупости !!!!КОСТОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП !Бойко е бил ,но това не му преписвайте на Костов !!!!Акко беше крал ,Филчев с удоволствие да го е окачил на въжето ...На въпроса :"Защо не вкарахте Костов в затвора,докато бяхте Главен Прокурор?",Филчев мъдро каза:"Защото Костов е много изкусен крадец и знае как да краде !"....Е ,ти Филчев ,тогава за какво си там,а ?За красота ли те държахме там 7 години ????

51

Анонимен

преди 14 години

Лъже като дърт ***! Ама този път лъжите ще му донесат нещо различно от президентство.

50

Анонимен

преди 14 години

Абе пич тая криза 1996-97 беше нарочно предизвикана от ЦРУ, да можем да станем под американска упека.

49

goce

преди 14 години

Shtom znae kak sinite da poluchavali ot ruskata mafia, znachi che toy e daval ot imeto na taya mafia..........

48

ликтор до 42

преди 14 години

А бе как няма да си даде Жан оставката ....Че заплатите /ако имаше работа /бяха 7-8 долара,а пенсиите - 3-4 долара !Банките фалираха и завлякоха всички спестявания на хората ...Положението беше пред гражданска война !!!На всичкото отгоре БСП изнесоха зърното и нямаше за хляб !!!Сутрин от 5 .00 ставахме да се редим на опашки за хляб !И това през 1997 г...СРАМ И РЕЗИЛ !!!

47

до 44

преди 14 години

ти пък как разбра че Крадлив Ваньо не е взел нито стотинка, да не би да си му светил непрекъснато

46

анонимен

преди 14 години

Ако бяхме отворили досиетата през 1990 година щяхме да видим че в Б-я никога не е имало дисиденти освен тези които говориха вицове! Така че всички тези които се пръкнаха след това бяха активни членове на БКП като някои от тях заемаха и отговорни постове! Справка - Костов, Бакържиев, луджев, Желе и мнго други. Така че заради това не се направи това! А трябваше да си заметат следите за създаването на велкото СДС!!!

45

sledovatel

преди 14 години

georgi e v otbrana.ima nesto.

44

СССРейчо

преди 14 години

Тези пари "от Чорни" - и ако е вярно, че са от него, бяха приведени на Фондация Демокрация. Използвани са за организиране на семинари и плащане на лектори. КОСТОВ не е взел и 1 стотинка. После се разбра, че извали от неизвестен дарител, май бил Майкъл Чорни. Не е кой знае какво - 200 000 долара.... А ГОЦЕ Първанов освен агент е и БРАКОНИЕР, комунист и т.н., все гадости !!!

43

СССРейчо

преди 14 години

Тези пари "от Чорни" - и ако е вярно, че са от нега, бяха приведени на Фондация Демокрация. Използвани са за организиране на семинари и плащане на лектори. КОСТОВ не е взел и 1 стотинка. После се разбра, че извали от неизвестен дарител, май бил Майкъл Чорни. Не е кой знае каво - 2000 000 долара....