60

Анонимен

преди 9 часа

защо занулявате индустрията на Германия,моторът на ЕС? защото на Америка е изгодно? да доминира доларът?

59

Анонимен

преди 9 часа

В Молдавия при 80% от обработените резултати 58% бяха против страната да влиза в ЕС. После сайта на избирателната комисия спря да работи и да дава данни, и накрая при 99.8% обработени гласове обяви, че 50.03% са гласували за влизане в ЕС.

58

Анонимен

преди 9 часа

Камала Харис в интервю пред MSNBC: "Ние САЩ се явяваме за аудиторията на целия свят заслужен и самоназначен авторитет за да говорим за демокрацията и върховенството на закона. И нас ни считат образец за подражание".

57

ВОЛАНД

преди 9 часа

До Анонимен 18...Да-а,и трамваят вече тръгва....

56

Канал 1 2 3

преди 9 часа

Е как ще вземат завоя емииии даааа , то азов наистина са неонацисти със свастики. Режима на Зеленски е фашистки. Успяха да ни излъжат . Съжаляваме. Слава Русия.

55

анонимен келеш

преди 9 часа

Киро имаш право само тук под новините да пишеш като шматка:):):)Иначе такива като тебе тук в Натовска България никой не ги бръсне за слива:):):):)

54

Дедо

преди 9 часа

С Украйна става това ,което стана с България. Великите сили , особено на Запад , не могат да допуснат да съществува толкова голяма славянска държава в Европа , както бяха и против да има голяма българска държава на Балканите. Според мен Запада иска Украйна да се свие до размерите на Румъния ,дори и по малко. Останалото остава за Русия.

53

До Анонимен 47

преди 9 часа

Жалката васална територия догодина ще приеме еврото, ще влезе в Шенген и в ОИСР

52

Анонимен

преди 9 часа

Цццццц до сега мисирките от хранилката на Козяк пишеха какъв веелик президент е наркомана Зеленски всички ставаха на крака да му ръкопляскат и Киро и Мутрьо и шутовете на дядо Славчо и джуджето Атанасов и Шиши магнита а сега бил вече губещ авантюрист нали така бе *** мисироци ? Фурнаджииската лопата се обърна да видим сегаПростото Киро Асен гея Мутрьо от Банкя Шиши магнита как ще дефелират в парламента

51

Матросов

преди 9 часа

С интерес ще наблюдавам как нашите медии ще вземат завоя.

50

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 часа

Докъде я докарахме да се позоваваме на сръбско вестниче. А относно края на войната това за загубата и унищожаването на Украйна го слушам вече почти три години. Е досега половин милион руснаци дадоха фира, трилион $ бяха изгърмяни в Украйна и руснак стана *** дума по цивилизования свят. Рано или късно руснаците ще платят за султанските мераци на Путин и няма да получат и копейка от украинското желязо, въглища и зърно. Все пак те на тия кражби се надяват

49

Дарк

преди 9 часа

Народ непознаващ тоалетната чиния не може да спечели нищо.

48

Анонимен

преди 9 часа

Всички знаем как завършва всеки удар по руска територия - руснаците унищожават енергийната инфраструктура на бандерите. Последния път думняха няколко ТЕЦа и бандерата се ослуша. Още няколко ТЕЦа и никой няма да може да им помогне с електричеството. Така че Зеленски не е заинтересован от удари по РФ защото му се връща двойно. Той само си плямпа за ударите, за да се прави на интересен и да скубе западняците за пари, както и да може после да ги обвини, защо е загубил.

47

Анонимен

преди 9 часа

Сръбският вице-премиер Вулин каза, че Сърбия никога няма да признае Косово колкото и да настоява ЕС като условие за членство. И никога няма да наложи санкции срещу Русия, не защото ще подействат, Сърбия няма почти никакъв оборот с Русия, Русия няма нищо да усети, а именно за да не каже руския народ - щом и православните сърби са против нас, значи не сме прави.

46

Анонимен

преди 9 часа

Вучич в телефонен разговор с Путин: Сърбия няма да налага санкции на Русия и това няма да се промени. В разговора по повод 80-тата годишнина от освобождаването на Белград от фашистка окупация през Втората световна война, Вучич също така е благодарил на Путин за подкрепата на Руската федерация към сръбските усилия в ООН.

45

Анонимен

преди 9 часа

В България има 9ти септември и руска окупация, в Сърбия има 20 октомври - денят когато Червената армия освобождава Сърбия от фашистката окупация. Сърбите са народ с бъдеще, предстои да се развиват, дори Си Цзипин отиде в Сърбия и Китай има планове ролята на Сърбия, а жалката васална територия България до няколко десетилетия ще изчезне от картата, даже и по-рано...

44

USA SUPER КИРО НОФ

преди 9 часа

ПАРИТЕ КОИ СПЕЧЕЛИ АМЕРИКА ОТ ТАЯ ВОИНА ГИ ЗИМА КИТАИ И ГИ ДЕЛИ С РУСИЯ ! А ДЕДО ГО ЛЪХАТ ЛИСТАТА НА ОМАИНИТЕ ПОЛЯНИ ! ПАК НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ПАК НЕ ЗНАЕТЕ ПАК ГУБИТЕ !

43

Да, точно

преди 9 часа

И това западът го знае от 22 февруари 2022. Още тогава западът загуби на бойното поле. Но западът имаше наистина добър план, не са глyпави. Планът беше ясен - ако Русия направи нещо в Украйна - санкции, изолация, икономическа блокада, медийна война, разкол вътре в Русия ще доведат до крушение на режима на Путин. Zara, McDonalds се изнесят от Русия, плащания по SWIFT не работят, руснаците си режат вените и отчаяно скачат от 10тия етаж. А това не се случи, и въобще не се предвижда да се случи.

42

Анонимен

преди 9 часа

както каза настоящия министърпредседател на грузия - преди години американците искали да влезнат във война с русия - знаели че ще издържт няколко дни но после можели да преминат на партизанска борба- е грузинците не се хванаха а укрите бяха успешно промити да умират за да могат вашингтон да ползва богатствата им- честито на печелившите

41

Анонимен

преди 9 часа

така е, но още поне 100к укроидиота ще се жертват за да отслабят Русия. Евтиното месо е на примоция!