40

до 30

преди 1 месец

Логика тук не може да се приложи. приемете факта, който се доказва на всякакво нияо, включитено публично изразено от действащи дипломати, че сегашната власт в Украйна счита местното насекение за НЕЛЮДИ (нехора) и трябва да бъдат изтребвани навсякъде и по всякакъв начин (думи на украинския посланик в Казахстан. За което по-късно беше изгонен.). Затваряте си сетивата за реалностите, което на никого не помага.

39

До 36

преди 1 месец

Сигурно живковата политика е била грешна спрямо турците 500г и спрямо гърците 200.Най жестоко на тоя свят се наказва тъпотията и глупостта.

38

Анонимен

преди 1 месец

Може би гърмят тези мини, които са на гръцка територия, защото техните мини са на 2 метра от нашата бразда, така пише поне. Обезвреждането на нашите минни полета е завършено на 31 октомври 1999 г.

37

До 30

преди 1 месец

ТЪПAHAP ЛЪЖЛИВ CМОТAH КPABAPСКИ, ти природно ли си толкова npocту или го тренираш усилено

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11 - защото драги, точна карта на минно поле няма. Да те светна - мините имат лошото качество да се "движат". С времето, калта, свлачищата, дъждовете и още ред руги неща. А в минно поле и един сантиметър означава човешки живот. Та така. Тоя български вариант на "Скачаща Бети" както е известна още от ВСВ е доста коварен. Възможно е да са били и на обтяжки, но по вероятно - на взривател с "мустачки". Никой не би влязъл в такова минно поле. Практиката е с "проходи".

35

БКП

преди 1 месец

Браво на Бай Тошо. По негово време пиле не можеше да префръкне през границата, а сега сме разграден двор и всеки джагали може да мине безпроблемно .

34

до Христо

преди 1 месец

Били са ни политически врагове защото нашата политика е била грешна и враждебна. Заради промитите комунистически мозъци на умника Живков и останалите цоциалисти. Болни хора сте.

33

Хора чухте ли??

преди 1 месец

СПОРЕД ГЕНИЯ НОМЕР 10, украинците са били минирали бойното поле - явно за да може като правят контраофанзива, да могат да стъпват по собствените си мини. НАЛИ НОМЕР 10, ТИ КОЛКО TЪП ЛЪЖЕЦ СИ, не е истина.

32

32335445

преди 1 месец

За тия минни полета знам още от дете. Не бих се разхождал спокойно из Родопите близо до границата. Разчитайки, че някой сапьор, като оня дето пропадна в морето миналата година, си е свършил цялата работа. А то е бая мина сложена там.

31

Христо

преди 1 месец

Една мина може да гръмне и след 100-на години.Тия дето плюят соца едва ли са живяли в него и не знаят че Гърция и Турция ни бяха политически врагове,слава богу бяхме повече от добре защитени ,с мини армия ракетни войски и т. н.Ако ги имаше сега неоварварите нямаше да минават границата ни ,все едно им е бащиния.

30

ЕЙ ЛЪЖЕЦ 10

преди 1 месец

Мините в Украйна ги поставиха руснаците, когато се оттегляха и окопаваха в окупираните територии. Не лъжи, че Украинците са си ги минирали. За какво да минират украинците, като се опитват да ходят в тази посока, нали трябва да си върнат земите бе ТЪПAHAP ЛЪЖЛИВ CМОТAH PУСКИ?!?!?!??!

29

Зозо

преди 1 месец

Верно. Нали са ги разминирали. Сега защо гърмят, а? Човекът взе парите, каза чакай малко.........

28

До кога бе.....

преди 1 месец

Това определено показва че пожарите по границата са умишлени. Военните са запалили тези пожари, защото са взели парите без да си свършат работата

27

Репресии

преди 1 месец

Така е. Там са помацци от една страна и помацци от другата. Дори роднини има разделени от границата. По смяната на имена има преминала и оттатък и после за Щатите. Всичко е било с цел репресии на българските граждани.

26

Типично за изедници

преди 1 месец

Комунистите са минирали българската земя, после откраднали парите за разминиране, а сега палят земята за да потулят кражбите

25

До до Копейките

преди 1 месец

Още ли те преследват копейки бе тролей ХАХАХАХАААААА

24

Анонимен

преди 1 месец

Сухопътен Шенген на куково лято.

23

подКопейкин

преди 1 месец

Не уа, то е минирано защото е толкова яко, че едва са удържали напливите на англичаните, американците и западно европейците, които са искали да живеят в тоталитаризъм и да плащат членски внос на Партията. Никой българин не си е помислял и да бяга мухахаха Само едни 90% ако не се е стреляло на месо по границите

22

Зозо

преди 1 месец

Хахааааа, ами като ни приемат в Шенген и някой мръдне в Гърция през гората, а? БУМ :))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо