61

Рендето

преди 3 месеца

Урааа......., на Есен с нова песен!!! -))))))))

60

Анонимен

преди 3 месеца

То не е мит зодията Близнаци, там не знаеш какво му е в главата :))) Жените като чуят тази зодия, гледат да бегат :))

59

До49

преди 3 месеца

Ами подкрепяйте ги! В момента имате депутати за един микробус! Следващия път може да са още по-малко! Да имате 121 депутати е мечта с розови слонове! Пък опитайте се като вземете 2рия мандат за съставяне на правителство, да се обедините с БСП, итн величия и възрожденци! Искат ви толкова колкото герб! И като се потрошат още 120 млн за избори, да не ревете че заплатите били ниски пък цените високи! Всеки народ си заслужава съдбата!

58

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 3 месеца

Бяха измамници преди да ги познаваме , овластиха ги с измама , измамиха създателя си , мамеха докато упражняваха властта , днес продължават с измамите и всеки божи ден ще мамят защото това е естеството на ШАРЛАТАНИТЕ !!!!!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Крадци и скапаняци са всички

56

Плана на Путин

преди 3 месеца

Русия има проект за нова държава покрай Черно море от Одеса до Резово. Величие и Възраждане ще викнат *** да ги спасяват от НАТОвско робство и ще има референдум под дулата на оръжията от паравоенните им формирования. В Неофит Рилски ще е Парламента на Велика приморская...

55

Пфу

преди 3 месеца

Тия направиха така чеслужебния да е на тиквите и дпсСкапани слуги на доган ага

54

Изклатен демократ

преди 3 месеца

на Кокорчо очичките са му накокорени, щото Спеца го помпа изодзадка! И Тони парфюма - това не е тайна!

53

Анонимен

преди 3 месеца

Хихи.. дружинката на еднорозите изпра боко, даде му служебният парламент, а сега се правят на недостъпни хахахаха.. абе аматьори, боко може да си позволи да прави избори след избори след избори.. той така или иначе управлява със служебното правителство, което вие му дадохте! Още на следващите избори дружинка детелинка може и да не мине 4те %... ако не беше трагично щеше да е смешно.. но има и една положителна страна - въпрос на време е да гледате парламента само по телевизоро!

52

Българин

преди 3 месеца

Като чета как започват да плачат троловете на ГЕРБ и предосещат че пари нема скоро да има, ми става едно хубаво

51

Баце Милостиви

преди 3 месеца

Елате ми пъпъдъчета на Бацко, да ви kлатuм сладко, сладко. Иначе ви дебнат да ви е..нат Бай Сарафчо и Бай Голямата Глaвuчkа.

50

Вьзмутен

преди 3 месеца

Тия излязоха поредните ментетаДано има истинска антигерб дпс партия за която да гласувам наесен

49

Анонимен

преди 3 месеца

Баце си е шизофреничен, има двама човека в него, все пак е зодия Близнаци :))) Знам го това нещо, щото и аз съм тази зодия :)))

48

Анонимен

преди 3 месеца

Хасане, много ти шават ръцете, в която държава не си бил, само там няма дело срещу теб. Сега гласувах за вас, но септември няма да го повторя.

47

USA SUPER КИРО НОФ

преди 3 месеца

НА ТОЯ ОЧИТЕ СА МУ КОТУ БОМБИ ! ТЕРОРИЗ !

46

Анонимен

преди 3 месеца

Депутатите на ГЕРБ,не СТИГАТ ЗА НИЩО! И сега видите ли,Опозицията,да е "Виновна" за техният Неуспех е Несериозно въобще да се обсъжда даже! След като Не стигат за нищо.МутроКомунистс да Си Разпусне партийната и ще види Колко Българи Ще гласуват,радвайки се,че Тази Частна партия ГЕРБ я НЯМА !!-:)

45

Вьзмутен

преди 3 месеца

Никога вече за вас слуги на борисов и доган

44

Без паника моля.

преди 3 месеца

Спокойно кораба потъва нормално бавно и славно от 3 години .Без паника вода ще има за всички. Христо забегна първи има си мезонет и сметка в Швейцария, другите имат гражданство отвъд океана не плачете за тех.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Пълна подкрепа за ПП -ДБ. С вас сме срещу хищниците от ГЕРБ, ДПС и техните чалгари и копейки.

42

Вьзмутен

преди 3 месеца

Помня ни показваха килиите на пеевски и борисов по протеститеИ ние като шарани кьлвем на голата кука а то било за да могат заедно да ,, работят работят ,,