21

Дарк

преди 1 месец

Така са го снимали,че изглежда като баскетболист от НБА.Да му мисли Запада,вече е два метра висок.

20

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Анонимен 19: Добро съчинение по опорна точка. А руската армия настъпва.

19

Анонимен

преди 1 месец

Наближава критичната маса на жертвите. Мобилизацията ще става все по-тегава, а войниците все по-неподготвени. Резултатите на фронта са мижави, воюва се без ентусиазъм, липсва стратегия, а от старшината до генерала всички крадат за сметка на крепостните солдати. Вътре в глутницата настъпват раздори, а царя-батюшка изглежда все по-подут от ботокса. Май му е време за мавзолея, да заеме място редом с Ленин.

18

ПУТИН СЛУГА НА ЦРУ

преди 1 месец

ЛИКВИДИРА РУСКИТЕ МАРШАЛИ, ГЕНЕРАЛИ И АДМИРАЛИ И НАЗНАЧАВА МУТРИ - ОЛИГАРСИ НАЧЕЛО НА АРМИЯТА...ЗА КОЙ РАБОТИШ, ВОВА.??.. ЗА МАФИЯТА, НЕ ЗА НАРОДА...

17

Какво следва

преди 1 месец

До Христо Христов: Все пак по-добре че я правят. У нас колко военни поделения и колко военна техника беше унищожена, а за това не се чу нищо.

16

Анонимен

преди 1 месец

Абе, Кадиров къде е, нали беше пръв смелчак на фронта или за 2-3 часа избиха цялата му орда 30 000 оруфляци? Ахахахахахахаха

15

Шойгу може

преди 1 месец

Да блъсне някой влак или камион тези дни!

14

Христо Христов

преди 1 месец

Тази чистка трябваше да се направи преди година.

13

АнонимеН

преди 1 месец

ТЪПОРУСКАТА ПРАВИ С ПО 15 МИЛИАРДА ЕВРО ПОВЕЧЕ РАЗХОДИ ОТ ПРИХОДИТЕ СИ НА МЕСЕЦ! ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕМОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ НА 2-РИ МАНДАТ НА ДЖО БАЙДЪН И ФИНАНСОВО И НА БРОЙ УТРЕПАНИ ПУТИНИСТИ! ТЪЙ, ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БАЙЪДН 2-РИ МАНДАТ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИЯ ПУТИН ПАДА А ТЕРОРУСКАТА СЕ РАЗПАДА ОСЪДЕНА НА ТРИЛИОНИ ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ДА ПЛАТИ НА УКРАЙНА ЗА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ В НАРУШЕНИЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА!

12

Анонимен

преди 1 месец

Каква отбрана, като те нападнаха първи, пак за жертва се изкарват :))) Това за чистката си е обичайно за тези ширини, ама не му върви войната на Джуджа :)))

11

Нещастници,

преди 1 месец

знаете ли, че ако не беше Русия още щяхме да ходим с БМВ и Версаче?

10

Анонимен

преди 1 месец

Днес изчистиха още два населени пункта явно има ефект като във футбола при смяна на тренера обикновено се побеждава

9

Всеки друг може да е

преди 1 месец

виновен за провала на Путин но не и той самия. Това е то комунизма! Докато не дойде демокрация.

8

Анонимен

преди 1 месец

Няма какво да кажем повече по темата, освен че Русия стана за тотален смях и беше размазана. В момента разчита само на безкрайните снаряди на болния дебелак от КНДР, на бедняците от Иран и разни аутсадери от банановите републики да им попълват огромните пробойни в "армията". Ама така е, не е лесно за 4 дни да те разгромят на път за Киев, после да обругаят 40к ахмат сила за 12 часа.

7

Василев

преди 1 месец

Много загуби, човешки ,в техника,петролни рафинерии,в кораби!Вече всичко има значение , когато се готви афганистански сценарий десетгодишна война!Мечето е смъртно ранено, влезе да папка медец , а се набоде на украински к.у.р.е.ц. и вие от болка!Агент Зандалей Маркъс!ЦРУ!!!

6

ДАВАЙ ВОВА....

преди 1 месец

Вкарай всички министри в панделата, като Батюшката Сталин!

5

Анонимен

преди 1 месец

Да си толкова т-п таксиджия от КГБ и да те вкарат в политиката, а ти да осе----ш всичко, да си съсипеш държавата, да я изолираш от целия свят, да си прогониш най-образованите... Такъв автогол никой не си е вкарвал

4

Анонимен

преди 1 месец

6ълвочи 6ълвочи гледайте си зеленски

3

Анонимен

преди 1 месец

Е как какво - страх. Започна вече да препълва куфара, но няма да е за дълго

2

АнонимеН

преди 1 месец

ГОТОВ Е ЗА БАЛСАМИРАНЕ ВЕЧЕ САМОЗВАНИЯ ПУТИН!