31

Хах

преди 1 месец

Е и кво като рухне? Ами като рухне, след това ще вдигне бяло знаме и ще признае поражението си! Само че тук някои много искат Украйна наистина да воюва до последния украинец, а след мъжете агонията ще продължи до последната украинка! Няма как Украйна да победи, запомни го зам. министре, няма да стане! Само се удължава агонията за всички!

30

Анонимен

преди 1 месец

Помощите за Украйна продължат да се бавят, защото не могат да преминат разстоянието от полската граница до фронтовата линия. Руснаците ликвидираха укро-генерацийте, ток за локомотивите на електрическа тяга няма. Укропия е принудена да вади от складовете парните локомотиви.

29

Анонимен

преди 1 месец

Е тя рухва от 2г :)) Ако ви слушаме вас глупацитее от село... Украйна трябваше да е рухнала след Март месец 2022г, а Европа да е рухнала Април 2022 . Само разбирате какви клоуни сте хахаххахааа въже за вас

28

Анонимен

преди 1 месец

Има реална безопасност Русия да спечели, ако помощта от САЩ не закъснее. Така че Пеевски да измисли план откъде ще дойдат парите за пенсии, а не да се надява на чудо

27

Дда

преди 1 месец

Западната помощ гори в складове и влакови конпозиции из цяла Украйна...

26

Шеф Манчев

преди 1 месец

Кошмари в Украйна, ами тя ще рухне със или без помоща на сащ. Помоща само удължава агонията на Укрозомбитата но те нямат вече пушечно месо това е проблема. Докато миналата година пленените Укрозомбита бяха на по 26-27 до 35-36 годишни сега всички са над 45 години или буквално деца. Украйна няма абсолютно никакъв шанс срещу Русия а имаше най добрата отбранителна армия в света. Нашите диванни евроатлантически експерти да си правят заключението. В Европа пеално няма боеспособна армия.

25

Анонимен

преди 1 месец

*** отново ядат бой :))) Голям кеф 2г. Почнаха война с една бедна окрадена държава от тях ... и още не са постигнали нищо. Дори загуби територия в домбас и луганс. Това семе просто неюоже да се бие. Разчита само на петрола и природните си ресуссрси да прави оръжие. Ако беше на обратно до сега Украйна да беше ги сгазила:)))

24

Анонимен

преди 1 месец

На едни магически помощи не може да се разчита. Все за това пишете. Да видим какво ще стане като дойдат помощите дали ще има някаква разлика.

23

Да зеленски се справ

преди 1 месец

Купи си две яхти, подари кулие за 1 милион долара на жена си купи си три (има информация за още две) имения. Ако беше останал артист - нямаше да може да си го позволи, нито да унищожи стотици хиляди семейства украйнски. Според мен също добре се справя и според юса също. Нали купува оръжие - как няма да се справя добре. Той е добре, какво като цялата му държава гори.

22

Анонимен

преди 1 месец

Света ще е по добро място без русия

21

По същество

преди 1 месец

А Украйна няма да има скоро. Ще има фа'шисти ба'ндеровци пръснати по зЗапада да се изхранват с организирана престъпност като г'лавор'езите, които са и ще има руси в Голяма Русия обединяваща трите източно славянски сестри.

20

Валерий Залужний

преди 1 месец

"Зеленски изобщо не взема "еднолично" решенията! Решенията се взимат от командването на украинската армия! Зеленски е лицето пред Западните партньори и света, и казано честно, доста добре се справя, щом му имат доверието и му отпускат средствата!"Я пак?

19

Хора

преди 1 месец

Не разбрахте ли че докато хунтата е на власт в Киев, мир няма да има.В полза на всички е Русия даги свали.

18

реалист

преди 1 месец

До Днес 16 то и Харков е на 30 км от границата де )))

17

Дарк

преди 1 месец

Всеки мир е по-добър от която и да е война.Русия няма как да бъде притисната,с и издържат на лишения.За военна победа и дума не може да става срещу държава,чието философия е да удържи на цялото НАТО,ако се наложи,а ако не успее е приказката им - защо ни е свят без Русия?

16

По същество

преди 1 месец

Не знам на тоя плащат ли му да дрънка глупости или сам си вярва, но е много зле. Каква похвала за Франция, че Русия не я заплашвала, защото се изплашила от ядрения ѝ потенциал. Все едно Великобритания има картофи вместо ядрени бойни глави Русия като я предупреди. Макрон е просто едно петле, което се чувства безсилно пред намаляващото си значение. Европа се задъхвала... Без руските ресурси и американския принтиран капитал Европа е едно замираща, застаряваща, и залязваща черупка.

15

Анонимен

преди 1 месец

Господ е разрешил да има руска армия за да не изглежда италианската жалка

14

Днес

преди 1 месец

Руските войски са на 30км.от Харков.

13

Хахаха

преди 1 месец

Милен е голям разбирач

12

Наблюдател

преди 1 месец

Зеленски изобщо не взема "еднолично" решенията! Решенията се взимат от командването на украинската армия! Зеленски е лицето пред Западните партньори и света, и казано честно, доста добре се справя, щом му имат доверието и му отпускат средствата!