35

ПорЦелан

преди 2 месеца

До Българин? Поляците въртят разни сделки с Хитлер, като се пазарят за една област от Чехословакия. Полша заплашва СССР че ако нейни самолети минат над Полша за да помагат на Чехите ще ги атакуват. Също така Полша възпрепятства образуването на Антихитлеристка коалиция. Цената на сделката е Германия да получи коридор към Данциг, но поляците отказват. Тогава започва подготовката за унищожаването на Полша. '39-та настроенията в Полша са: Англия ще ни помогне, ние ще си поим конете на Рейн.

34

Анонимен

преди 2 месеца

30 Крим не е руски, заради товаОпределение за агресияОдобрено с резолюция 3314 (XXIX) на Общото събрание от 14 декември 1974 г на ООНчлен 5 3. Нито едно териториално придобиване или специална полза, получени в резултат на агресия, не са и не могат да бъде признати за законни.Заради това пу искаше ДА СРИНЕ международният правен ред, ама нещо не му се получи...Друг път- каза тате;0

33

Анонимен

преди 2 месеца

До 29А знаете ли какво учат в момента българските деца по история? Че във Втората световна са участвали 5 държави,от една страна Германия, Италия и Япония,и от друга САЩ и Англия. ///Това са държави с Главни роли във ВСВ, подържащият персонал от СССРто, Китай и др.са не важни, за да тормозят децата с тях.

32

Анонимен

преди 2 месеца

По-добре на това да ги учат, отколкото как да си сменят пола.

31

Българин

преди 2 месеца

До Анонимен 30 Мне, в момента българрските деца учат, че Сталин и Хитлер са започнали ВСВ като заедно са нападнали Запада - първо Полша, а след това всеки от диктаторите поотделно първите си жертви, като СССР е снабдявал нацистка Германия с ресурси докато тя атакува Франция и Великобритания. Слава богу, защото децата по времето на Комунизма в България ги учеха, че ВСВ е започнала на 21 юни 1941 година, и че СССР е "жертва".

30

Каквото и да си гово

преди 2 месеца

рим, Крим е руски. Одеса и Харков също.

29

Анонимен

преди 2 месеца

А знаете ли какво учат в момента българските деца по история? Че във Втората световна са участвали 5 държави,от една страна Германия, Италия и Япония,и от друга САЩ и Англия. Муахахахахаааааа....

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 22. Даже 96% в източните райони, които вече са присъединени към Русия.

27

Българин

преди 2 месеца

До Ха ха ха Украинската култура предхожда руската с няколко века. Ленин само е официализирал този факт. После Сталин се е опитал да ги изтрие като народност с Глад и геноцид, не е успял и после всички знаем историята.

26

Ааа

преди 2 месеца

До Анонимен Не ,за някои тук майката е Русия и не можеш да говориш така за нея! Русия е слънцето, въздуха и водата на земята и ако не е тя няма да има живот! Уж се водят българи, а пренебрегват това, което е дала българската държава на руснаците.

25

Българин

преди 2 месеца

До До 11 "Киевска Русия къде е Русия ?" Каква "Киевска Русия" те гони. Киевска Рус няма нищо общо с "Киевска Русия" Такова нещо като "Киевска Русия" няма. Руснаците живеят много по-на север и са *** от скандинавци и монголи.

24

?

преди 2 месеца

Що бе и в Северна Корея от малки ги учат за добрините на Диkтатора и за упадъка на Юга, с техните Samsung, LG, Hyundai и тн.Така де, и в Беларус и в Куба и сега отново в Русия се подаря узурпацията на държавата от КГБ диктатурата

23

Анонимен

преди 2 месеца

Типично за нацистко - фашистко школо.

22

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 12 според Путин са даже 86% :)

21

90%

преди 2 месеца

ОТ УКРАИНЦИТЕ МРАЗЯТ РУСИЯ! ОСТАНАЛИТЕ СА МАЛЦИНСТВА ОТ ДРУГ ПРОИЗХОД.

20

Ха ха ха

преди 2 месеца

До Българин 11. Украйна и създадено от Ленин. И повечето територии са и подарени от руски царе и владетели. Дори и да го отричаш, това не променя този факт.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 12 Той и руския фашист такива фантазии имаше и затова чакаше да го посрещат с хляб и сол когато влезе в Украйна, а само на 5 километра от дръжавната граница започнаха да му мелят фашистката армия.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Изкукуригаха съвсем

17

Анонимен

преди 2 месеца

3-Изключително правилен отговор, нооо, виждате, че много путинофили не са съгласни с него.. Питайте ги защо в русия не учат, че кирилицата е българската азбука, че руснаците ползват българската писменост, за да се изразяват на техния език, какви историчеси сведения имат за Плъсков град и защо сградите в някои средновековни руски градове са били с архитектурата на сградите в нашата Плиска.. ВСИЧКО сме им дали като култура, но дивакът си е дивак и хапе дори гърлата ни....

16

До 11

преди 2 месеца

Хаххахах. Киевска Русия къде е Русия ? По-точно питай къде е Украйна ?