344

Анонимен

преди 5 месеца

"вижте в тяхната мрежа от магазини подобни на нашето Метро- Globus- та как моля са първи по паритет на покупателна способност" - В тези магазини има ли цените на горивата, на жилищата, на услугите (постригване, цени на билетчето в метрото и т.н.)? Не се гледа само колко струва хлябът и яйцата, а куп други неща.

343

Анонимен

преди 5 месеца

хахахахахахахах - ка се ИЗСМЯХ на тая новина - хайде братя тръгвайте към Руzия

342

Русофоб

преди 5 месеца

Глу.пости. Затова ли има тълпи от желаещи да отидат в руската клоака?

341

3254362

преди 5 месеца

Боби, с това, че 150 рубли за 1$ е спекулативен курс се изложи. Това беше пазарния курс и затвориха борсата за да го корегират, докато имат някаква възможност. Тая корекция беше направена с намеса на централната банка, която започна да купува рубли с всички възможни средства, забрана да се купува валута с рубли, конфискации, вдигане на лихви и тн. Като 150 рубли за 1$ е спекулативно защо все още крепят висок лихвен процент, забрана за купуване на долари с рубли и тн? Защото 150 рубли < 1$!

340

Анонимен

преди 5 месеца

По ниски цени на стоки, които ги няма!

339

Фитьо

преди 5 месеца

Когато санкциите са подкрепени от страни с 20% от световното потребление се случва именно това -натурата поскъпва.А със санкции САЩ имат горчив опит с първите срещу Британската империя със забраната за износ на памук и фалира не британската текстилна индустрия,а робовладелците от Юга.Днес само ако гепят замразените 300 милиарда блокирани в тяхна банка ще усетят последствията никой диктатор по света или престъпен Бос да не иска да си държи парите в САЩ,както и да успокояват,че е само за Русия.

338

Анонимен

преди 5 месеца

Минимална работна заплата от януари 371лв а след като се удържат данък и социални около 300лв, цените са горе долу като у нас- вижте в тяхната мрежа от магазини подобни на нашето Метро- Globus- та как моля са първи по паритет на покупателна способност- в Германия мин заплата 3980лв, а цените са почити едни и същи.

337

Анонимен

преди 5 месеца

"Минимална заплата в Русия - 160 Евро . Средна заплата в Русия около 680 Евро. В България минимална 450 евро, средна 1000 евро. Е това са най реалните показатели как живеят хората в дадена страна." - хахаха ... С 1000 евро в Куба си цар, а в Норвегия си прос_як. Но няма да ти обяснявам защо. След като пишеш такива коментари е безсмислено да се хабя.

336

Другари

преди 5 месеца

При другаря Ким Чен Ун положението е още по-хубаво.

335

Анонимен

преди 5 месеца

абе то и Ердоган разправя че Турция върви напред икономически, ама 80 % инфляция а лирата отече у канала

334

Анонимен

преди 5 месеца

Атлантиците продължават да се трудят за пицата. 300++ коментара, брао, брао. А какво се чува за Украйна, взеха ли вече Крим?

333

Анонимен

преди 5 месеца

Рептилоидът Вова пак дрънка щуротии за радост на блатния електорат.

332

Осман и co.

преди 5 месеца

Браво в условия на война да са пета икономика.Това си е постижение.Да пожелаем на Вова все така да мачка бандеровците и да освободи още народни републики в Украйна.

331

Анонимен

преди 5 месеца

Минимална заплата в Русия - 160 Евро . Средна заплата в Русия около 680 Евро. В България минимална 450 евро, средна 1000 евро. Е това са най реалните показатели как живеят хората в дадена страна. Нарочно сравнявам Русия с България , а не с някоя богата западна страна.

330

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби, престани да демонстрираш своята некомпетентност! курса на рублата в момента е 100 за евро, не щото така казва пазара, а защото така е казал бункерния диктатор, всъщност той каза 70 ама ЦБ на Русия неможе да го задържи, въпреки множеството ограничения за покупка на чужда валути, които въведе.

329

Шок

преди 5 месеца

Да се смееш ли,да плачеш ли?

328

Питам Русофилите

преди 5 месеца

Защо другари Русофили, на всички вас Путин ви е в сърцето, а децата ви са на запад?

327

Цецо Кинжала

преди 5 месеца

Тука разни образи с промити от западна пропаганда мозъци се чудят как така може в Русия магазините да са пълни и икономиката им да не е срината.И то при условия на война,икономическа и военна.Ами образи ще ви обясня как. Русия пак продава газ и петрол на Запада ама чрез други държави като Азербайджан и Индия например.Проходите им са повече и от преди санкциите.

326

Анонимен

преди 5 месеца

До Не е за вярване,но, данните на Световната банка се вземат от данните на националните статистики в т.ч. и коефициентите за преизчисление по ППС

325

Серсема

преди 5 месеца

Ко стаа?Ха,ха,ха!