90

Анонимен

преди 5 месеца

Искам 20 хилки, да ги дават, ще си купя по нова кола. Пък и ще се потаковаме с приятелката с възродена страст.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата пари има. Много пари има. Но много се краде. Ако не се крадеше ще живеем по-богато от немците. Не може всяка година само от здравеопазване да се краде 2-3 милиарда. Крайно време е народа да се събуди и това да спре. Тази върхушка от 1-2-3000 човека дето държи в мизерия 6 милиона. На всеки крадлив се падат по 2000 бедни. Дали тези 2000 няма да го разкъсат на парченца с голи ръце тоя крадлив наследствен комунист? Трябва публичност и да се знае кой колко е откраднал. Народа си знае после

88

Чоко

преди 5 месеца

В резултат на това България ще се превърне в Мангустан. Пари на ръка могат да накарат единствено манг*устите да раждат. Тези 20 бона ако се дават да се дават само като данъчни облекчения на работещи хора.

87

бай Спас

преди 5 месеца

Да се създаде специален отдел към ДАНС, който да лови стари моми по улиците и да ги турва на боздуганите на старите ергени. И да пази докрая да не го вадят. Кви са тия глупости "дай ти свърша в устата, дай ти свърша на лицето". Всичкото семе вътре където трябва.

86

Не ми е ясно

преди 5 месеца

Защо един по-долу е толкова възмутен от предложението вечните "трайно безработни социално слаби" да бъдат накарани чрез принудителен труд да изработват издръжката на децата си? В България в момента работа има колкото щеш. От къде накъде да хрантутим чрез соц.помощи здрави млади мързеливци и безбройните им деца?

85

Американския Орел

преди 5 месеца

България спира издръжката на недъгавите комунистически ко *** ле та.И болшевишки фамилии от суругатдегенерати.

84

WhitePride

преди 5 месеца

88 За тикой пара зит няма да има 20 000 лв помощ не фантазирайте!

83

Родолюбец

преди 5 месеца

Толкова лесно е да се направи... Вместо държавата да дава, да опрощава от данъците, до 20 000 лева на всички родители...

82

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 74 Много ви е неприятно, но рано или късно ще ви накараме да платите с лихвите всичко, което окрадохте от българския народ, за да живеете без да работите и да затлачвате страната ни с некачествен биологичен материал. България има нужда от градивни граждани, не от храненици с малформации, които произвеждат като на конвейр себеподобни.

81

Дядо Йоцо

преди 5 месеца

Дедо Ердоганье, идвай наборе, да озаптиш наши и чужди русофиле!

80

Данъколатец

преди 5 месеца

А кой ще плаща тези пари? Още с колко ще натоварите данъците на всеки работещ? Не съм съгласен! От чий джоб излизат вечно недостигащите детски градини, детски, майчински, безплатни придобивки, отстъпки, учебници, закуски, сега и безплатен транспорт???

79

УМРЕТЕ МАНГАЛИ

преди 5 месеца

С 20 на дете ще стимулираме тъмносините. Трябва 20 на дете но в данъчни облекчения. Примерно ДОД. Раждаш едно и бум 20 к данъци надолу за семейството. Раждаш второ - още 30. Раждаш трето - 40. Но само ако някой работи и получава заплата. Иначе това ще стане най-доходната професия сред ***

78

Свобода

преди 5 месеца

Този нали плю по Асен Василев, че бил твърде социален, че теглил заеми, а тази мярка коята предлага, каква е?

77

Анонимен

преди 5 месеца

Ако държавата дава тези 20000 лева за новородено броя на новородените от тези с *** венци ше скочи десетократно.После ще ги захвърлят да ги гледа държавата.Това не е лошо ,но да има условия-средно образование и работа.Писна ни да издържаме наши търтеи,мигранти и всякава ***,а ние да живеем в мизерия.

76

Гюнтер Рафаилов

преди 5 месеца

Името българия беше изровено от пепелта, за да се оправдае откъсването на част от османската империя в полза на русия. През цялата си 150 годишна история, нашата държавица е служила за плацдарм на руските интереси на балканите и на черно море. Ако булгapиcтан се затрие, губи само мocкaля. Унтepменшът по тези земи само ще спечели, където и да и да иде, с изключение на сърбия.

75

Симо

преди 5 месеца

До АgentOneДа почнем с плевела в огледалото ти!

74

Анонимен

преди 5 месеца

Има ли тук някой, който наивно да се надява да чуе разумно предложение от чеденце на червената върхушка, което цял живот е живяло с привилегии и няма представа от проблемите на обикновения човек?

73

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Знаете ли какво направиха ,след бруталната атака срещу Израел, израилтяните? Изхвърлят всички палестинци,които бяха на социални или бачкаха в Израел . И се подиграха на ОАЕ предлагайки им те да изплатят последните заплати на изхвърлените палестински педофили. Да,ама не.Арабин само иска,не знае да дава. Израел е ЕДИНСТВЕННАТА държава,която защитава свободата,културата...живота на своят народ.

72

американеца

преди 5 месеца

ами що давате по 1200лв за приемно дето изоставено а на биологичните родители п 40 лв кво искате да ням адемографска криза . и една майка и другат са н а заплати-взема пораснало дете гледа го 6-8 години и ОК сбъркан астрана

71

АgentOne

преди 5 месеца

България е Rogue nation Държава Мутра,Плевел!Комунистически!Ковунизма не си е отишъл смъртоносно ранен е сред падането на М О Ч А но още е жив!Още ДС държи целия бизнес в монопол и те позволява на хората да се развиват свободна като на дапад!Да премахнем червените плевели преди да са задушили България!!!