88

Анонимен

преди 9 месеца

Няма страшно , всичко е по план , отиваме къ Турция ! Нещо друго да ви кажа , бюджета на Здравната каса е 8 милиарда , абе с тези пари могат да се направят поне 40 чисто нови болници с най-модерна апаратура , дори всяка болница да струва 200 милиона , егати кражбата .Ние имаме 28 обласни града , тоест с тези пари направо можем да направим ново здравеопазване ,А този бюджет е само за една година . Зверски ни крадат !

87

Представете си

преди 9 месеца

В САЩ президент с двойно ( иранско или руско) гражданство!!! Това само в колонията българия го има!!

86

Ма много сте прости!

преди 9 месеца

Това е част от плана за тотален глобализъм и за мулти-култи. На някои им призлява, ако чуят думите "нация", "национални интереси", "национално самосъзнание", "национално самочувствие", "национална култура" и т.н.

85

Поне прадедите ни

преди 9 месеца

Са се възпротивили и воювали против Османската Империя, а ние ДОБРОВОЛНО станахме колония! Протест никакъв няма!

84

Анонимен

преди 9 месеца

Най-големите евроатлантици в държавата са Борисов, Пеевски и Доган. Повече ви трябва да знаете за евроатлантизма.

83

до 88

преди 9 месеца

е той и Лоурър е Не само с Чужд Паспорт, а е Член на Чужда Партия - Социалистическата Партия на ИсХраел, ама си беше Министър на Инвоциите!!

82

...

преди 9 месеца

Честито на Османската империя за демократичното реинтегриране на България в границите и. *** народ заслужаващ съдбата си сме.

81

Мария Габриел

преди 9 месеца

Ще стане Премиер има двойна гражданство ( френско) и не е живяла в България постоянно даже 6 месеца!!!

80

Анонимен

преди 9 месеца

Спокойно , карайте до пенсия на 67 години .Голем смех

79

Анонимен

преди 9 месеца

До 77, хахах поредната копейка - НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, дето още не е разбрала че Русия вече не е фактор, но иначе склонен да й подарява българска територия

78

Анонимен

преди 9 месеца

То не случайно се наричат Продължаваме ПОДМЯНАТА....капка по капка ни бутат към цивилна война. Я ми кажете какво правим ако от 240, 200 са с двойно гражданство?

77

Анонимен

преди 9 месеца

Абе, примерно ако един българин живял 20 г в Англия и решил да дойде в БГ и Оп искал депутат да става. Ами ако е шпионин на Англия и шпионира?! За такива неща помислиха ли?!

76

Анонимен

преди 9 месеца

Продадоха ни ! Честито на "печелившата" бъдеща младеж !

75

ъ

преди 9 месеца

И всичко това за да могат двама дебели крадци да опазят откраднатото. Иначе по-големите айдуци зад гьола ще им го приберат. Трампира държавицата ни за някакви хартии и имоти, даже затвор не ги грозеше. Големи атлантици.

74

Шалом Дениъл Лоурър

преди 9 месеца

Ой Вей! Честита Ханука!! Цялата Рода - Иде да Ви Управлява - така ги Лъзнахме и Белите в САЩ и само за 80 години ги Колонизирахме!

73

Анонимен

преди 9 месеца

Най-голям проблем с двойното гражданство имат турците. Сега ще се напълни с турски граждани в парламента. ПП клекна за Северна Македония, ПП клекна на Турция... не знам още колко трябва да клякат, за да видите, че са майкопродавци.

72

Анонимен

преди 9 месеца

До 70, да, да, едни и същи глупости дрънкате от години, и все било въпрос на време, а то това време така и не идва... А напрежението е избило само при вас - няколко изкукуригали копейки, за които и без това на никой не му пука!

71

Анонимен

преди 9 месеца

От магистрала Тракия всичко надолу на Турция , а нагоре на Русия

70

Анонимен

преди 9 месеца

Какви протести? Кой да протестира? То в България останаха само пенсионери. Младите са само 1 милион и живеят в телефоните.

69

Колонията България

преди 9 месеца

В НС ще ви представляват хора с американско, турско, белгийско и израелско гражданство и лоялност! Малко като сега- визирам Киро Катадеца, Асен Василев, Лорел, Мария Габриел итн.