57

България

преди 1 година

Пак ще идва Руски нефт само че през посредници и три пъти по скъп,както с газа.И кой губи?!

56

Анонимен

преди 1 година

Малии, закършиха го рашките, ами сега..Ти да видиш, ще обеднеят, че бай ти г.а.н.ьо няма им купува петрола. То затова и макетата са отсвирили тая територия, знаят какво е

55

Анонимен

преди 1 година

Жито,петрол,либерализация на тока.И още какво ли още не.А за десерт и приемането на еврото.Почвам да си мисля че ни чакат страхотни цени в най скоро бъдеще.Айде украинското жито било евтино ама нали знаете лафа евтиното е скъпо.

54

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ купува руски петрол ние да не купуваме, ФАЩ на купува отровна укропитешка храна ние да купуваме писна ми от лицемерие бе.

53

Хлеб Арка

преди 1 година

Бензинът 5лв, токът 2х до 3х след нова година и ще ни остане само да си пеем Одата на радостта и да развяваме пижаменото знаме.

52

Анонимен

преди 1 година

Поредния пирон в ковчега на Руската икономика!

51

До70_MotherFacker

преди 1 година

Същите тия ще ти одерат кожата на живо, и ще направят свещи от сланината ти... За това има социални помощи за да не стават такива неща.

50

Анонимен

преди 1 година

айде сега бензина 5лв и хляба покрай разни други неща също...

49

@ к.63

преди 1 година

Няма нужда да оцветявате в червен цвят сумата 6000-8000лв. Депутатите освен основната си заплата вземат допълнително заплата за участие в парламентарни комисии ПК, всеки от тях участва в две ПК и в зависимост от това дали си председател,зам.председател или редови член тази сума, доколкото си спомням, стига до 2000 лв.

48

Цанков камък

преди 1 година

Не парламента,от Козяк и от ЕС така са решили.Наще са само техни Говорители.

47

Анонимен

преди 1 година

Еее ..., най-после управниците ни поставиха Русия "на колене", ама зад нас.Сега ще сме "ощастлевени" с руски петрол, доставян със сащиисани гемии!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Не парламента, а пАсолството теши така!!!! Кире преди година нали беше уговорил два танкера с хАмерикански газ ЧЕТИРИ пъти по евтина от руската!!! Кво стана с тия танкери?!?! Стигнаха ли поне до Средиземно море или още се лутат в Атлантика?!? Ще дойдат ама друг път както казваха в оня филм. Ще дойдат колкото платените самолети на 40г..Накрая ще си останем само с урановото украинско жито и украинските туристи дето им плащаме хотела и вече над година не се хващат на работа. Евала Кирчо маa ти деA

45

Анонимен

преди 1 година

Е тя дерогацията за България е до края на 2024 година. До тогава от ЕС са дали отсрочка на държавата да намери алтернативи на руския петрол. Незнам какво са решили в парламента, като това е решено отдавна. Все едно да приемат закон че новата година ще започва на 1 януари.

44

Анонимен

преди 1 година

Господа, госпожи, и госпожици, икономиката не се прави с политически пристрастия или емоции. Икономиката и пазара зависят от едно и само едно... Евтини суровини ако може, и евтина енергия ако може. Останалото е празни приказки, като свободен газ, диктаторски петрол и прочие... Приказки за индианци отпреди 200 години... хаахааха

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.22 Ама това е решение на НС - на тези екземпляри от ПП-ДБ, ГЕРБ на застарелия милиционер ББ и ДПС-Доган,които в момента са в НС. Те получават месечно по 6000-8000 лв заради участие в различни парламентарни комисии и още по 2000 за двама съветници/помощници. За тях и 5 лв/л бензин им е малко, Такива нагли депутати с такива безумни решения досега вече 33 години не е имало. Те не разсъждават като бизнесмени, а като хора с вакуум между ушите

42

Анонимен

преди 1 година

Пак се е обадила Галя от посолството.

41

Анонимен

преди 1 година

Нещо не схващам,България имаше разрешение(дерогация)от ЕС да преработва руски петрол до края на 2024 година,та в случая какво е приел и от какво се отказал парламента"наш"след като тоя негово отказ се припокрива с решението на Европейската комисия?

40

Горивата могат

преди 1 година

И 5 лв литъра да станат ако картела на горивата в България реши

39

Анонимен

преди 1 година

до 45: какви комунисти ви гонят бе: ЕС, НАТО, бази на САЩ, правителство на посолствоТо, какви комунисти? къде са?

38

Анонимен

преди 1 година

Това щеше да е добра новина ако имахме изградена тръба от юг през Гърция и уредени доставки от Арабите. Ама ние нямаме нищо. Сега па ще ни продават руски петрол но през американски доставчик.