391

Анонимен

преди 9 месеца

А Путин защо не дигне визите за България, 45 години им лизаxме гъ3овете на руснаците, а още не са дигнали визите да пътуваме свободно за Русия!

390

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с Шенген, след 16 години 6лизане на брюкселски гъ3ове българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците, или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

389

Анонимен

преди 9 месеца

Качеството на хляба е бутално лошо. Личен опит. Купувам 2 земела, бял хляб и черен. След точно един ден с тия земели можеше да забивам пирони. Белият хляб беше вече мухлясал. Черният беше развил собствен интелект. Не бяха минали и 15 часа. Буквало от вечерта до сутринта. Мих кутията за хляб, децинфекцирах. Не. Не е от кутията. Хлябът е гаден. Колко агенции за храните си хрантутим и ей го резултат нулев.

388

Еврогей

преди 9 месеца

Българите трябва да приемат еднополовите бракове и осиновяването на деца от хомосексуалисти ако искат да могат да пътуват свободно в ЕС и да влязат в Шенген.

387

Анонимен

преди 9 месеца

кви са тия тарикати зърнари , че ще ми налагат тяхните цени?! това е свободен пазар!!

386

Анонимен

преди 9 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

385

Подкрепете ме

преди 9 месеца

Днес пред вас, аз се отказвам от едни от най-противните, деградивни и примитивни идеологии в цивилизования свят. Идеологии причиняващи разрив в българското общество и използвани за целите на враждебни държави и империи, и обогатяването на личния им прислужващ рояк от калинки! Отказвам се от русофилството и от русофобството в името на единнна България и в името на едно единно гражданско общество. Отказвам се и от всяка друга подобна на обсъжданите идеологии! Да съзреем, като общество.Разпростран

384

До 398

преди 9 месеца

Ако е толкова хубаво в Русия,ти си последния дееббил,щом стоиш в ЕС....

383

Урсула реве

преди 9 месеца

Урсула от трибуната на Европейския парламент: Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар. Защо се оплаква Урсула, имат пари - субсидират, вие защо нямата пари, нямате ли си високи технологии да произвеждате евтино, БМВ, Мерцедес, WV да уволнят работниците и да произвеждат с AI, нали сте високотехологични, нали капиталалистическата система е най-ефективна.

382

АЗ

преди 9 месеца

Минимална работна заплата в България 780 лв/400 евро, а от 1 януари 933 лв/477 евро! Минимална работна заплата в бедната руско koчин@ 13 800 рубли = 131 евро!

381

Анонимен

преди 9 месеца

В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда дневно, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. А Русия може да изстрелва 40 хиляди снаряда дневно, може и 50 хиляди, а може и 100 хиляди дневно - доставени евтино и качествени, Русия и Северна Корея използват един и същи калибър. Оказва се, че в Специалната военна операция не са нужни толкова високотехнологичи оръжия, ами добрата стра артилерия. Украинсктите бандити ще бъдат заляти с плътен стоманен дъжд и нищо няма да ги спаси.

380

Анонимен

преди 9 месеца

Всички резерви на врага, които преди това той така упорито и съвестно формира с помощта на Запада, сега се унищожават в "контранастъплението". Когато те вече свършат, тогава Русия ще продължи напред.

379

Денков чуй

преди 9 месеца

Има български граждани, които са потърпевши от зърненана мафия! Точно от тази мафия, която протестира. Има хора заробени със десетки годишни договори за наем на земи и те не могат да си ги върнат. Държавата да се намеси и да развали всички договор с наем по-голям от една година! Денков намеси се, помогни на хората. Договорите за наем на каквито и да еимоти и земи, трябва да се направи до 2 години! Не повече! Денков помогни на хората. Спаси хората от зърнените мутри.

378

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка! Оставка!

377

Срам

преди 9 месеца

Лумпенизираните и маргинализираните хорица,уплашени за хляба си,се унижават да изпълняват наглите заповеди на зърнарите. Никакви отстъпки на оядените дерибеи, които помагат на Путин,но искат европари. Да ги искат от Путин!

376

Анонимен

преди 9 месеца

Путин си взе с лекота 20% от територията на Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона, където всъщност се води истинската война. В същото време Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна спососбоност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа.

375

Анонимен

преди 9 месеца

А какво стана с контранастъплението?

374

Анонимен

преди 9 месеца

Откакто Радев управлява България,тези не се наядоха.

373

Анонимен

преди 9 месеца

А какво стана с единството на ЕС? Унгария, Словакия и Полша защо продължават забраната за внос на украински селскостопански стоки?

372

НА БУНТ

преди 9 месеца

ДА ЖИВЕЕ БУНТА НА БЕНТЛИТАТА 1 ДОЛУ ТРАБАНТИТЕ