90

Mercedes капут

преди 10 месеца

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Максимална версия обурудване 60 хил долара, базова версия 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Пийте си хапчетата навреме русофили *** иТъпи или свършете нещо полезно за себе си вместо да си избивате комплексите в сайта с безсмислени и неадекватни коментари !

88

до 93

преди 10 месеца

абе, диви, питомни..варвари или ангели, путин ще си върне украйната земя обратно в руската федерация, и нищо не може да го спре!

87

реалист

преди 10 месеца

Уссрайната я чака съдбата на Либия ,Ирак и Сирия!!!Укропитеците са последните фашисти на земята.Въпроса е кога ще върнем на Зелевия тези над 50000 укропа ,които съсипват страната ни над 18 месеца!

86

Анонимен

преди 10 месеца

До 93 А колко пропаднал трябва да си ,аза да си мислиш ,че всички са ти длъжни да се занимават с кирливата Украйна.Е нали се правите на интересни ,а сега що се изкарвате жертви.А да да ви храни някой и да е да наглете

85

Анонимен

преди 10 месеца

Демилитаризацията си върви.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски ф проблем не само за САЩ а основно за Европа! Неговото продължение на войната ще Го убие накрая!Вече и самите Украинци желаят премахването му!!

83

Анонимен

преди 10 месеца

"Изглежда, че Путин ще има последната дума за края на войната" -------------- стига бе! Не думай! И за го осъзнаете това ви трябваше година и половина и половин милион откъснати хохала... евалата!

82

Анонимен

преди 10 месеца

До 85 Ей хохъл няколко тъмно сини елемента не са българи та да ги слагаш в кюпа ,а в ЕС е пълно с украински ,а и сега е легално ,и какво общо има Украйната с Шенген.Вас никога не са ви искали в ЕС и няма и да ви поискат щото не им трябват бедняци да ги хранят

81

Анонимен

преди 10 месеца

Ще има по 5 коли на цялата кооперация и всеки ще си записва час за ползване седмици напред. Лични автомобили ще имат в страни като Русия, Китай, Белорусия...

80

ИВАН

преди 10 месеца

50 ОТ НАЙ СИЛНИТЕ ИКОНОМИКИ ОБЕДИНЕНИ, НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ С РУСИЯ ВЕЧЕ ПОЧТИ 2 ГОДИНИ! ПРО ПАДНАЛ ЗАПАД И ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ! 3-ТЕ ПРИНЦИПА НА ЗАПАДА СА: АЛ ЧНОСТ! ПО ХОТ! ИНДИВИДУАЛИЗЪМ!

79

Анонимен

преди 10 месеца

По принцип съм забелязал че най много мразят Русия хората от малцинствата и шарените.Шарените като чуят Русия и Путин и почват да *** като тоя по долу където синът му му докарал зет.

78

Анонимен

преди 10 месеца

А какво ще стане ако скакалците и червеите не стигнат за изхранването на населението на ЕС? Или в ЕС има достатъчно скакалжи и червеи и други насекоми за изхранване?

77

Приятел

преди 10 месеца

До НАТО е пълен Т.шак -Само на родните *** ,натовските платени поддръжници и безполовите краварофили не им е ясно ,че укропите могат да воюват само с цивилни старци и деца.Цялата тази фашистка из.м.ет се крие от военна служба ,дезертира по нашите курорти , а на фронта е едно страхливо стадо от офсЕ.Укрите стават само за терористи и диверсанти.ЖАЛКО ,ПОДЛО и ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ!Като нашия безполов мишок Тioдорii Тагаренчук ,който краварите ни сложиха за министър.ПРЕДАТЕЛ!

76

Анонимен

преди 10 месеца

До до 75 няма да имате този късмет да станете като Белорусия. А скоро ще ви отрежат и от пътувания в ЕС, имат си достатъчно проблеми, не им трябват повече български пpocтитутки и черноработници. Не случайно не ви пускат в Шенген.

75

ъц

преди 10 месеца

Въобще не ме вълнува съдбата на кървавия укро Клоун, той натрупа лоша карма за поколението си до девето коляно!

74

Анонимен

преди 10 месеца

CNN може да коментира абсолютно всичко, особено, ако му се плати да публикува нещо конкретно... Украйна вече има толкова много оръжие, че може да продължи войната и със собствени сили и възможности.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Руските доставки на зърно за износ отбелязаха рекорд

72

Анонимен

преди 10 месеца

Хохохохnnnn, бг руснята грухти с надежда, докато оригиналната русня я колят из Украйна. Няма надежда, руски мажоретки! :)))))

71

Анонимен

преди 10 месеца

Космонавта на теб са ти толкова големи комплексите хохълски ,че само руснаци ти се привиждат