235

Анонимен

преди 1 година

Кви спекулации ? Че те англиченти в прав текст са го съобщили

234

Анонимен

преди 1 година

До Тъй ли.Ами Русия разполага с повече танкове и артилерия,разполага с по-голяма възможност да произвежда боеприпаси,разполага с достатъчно ПВО и самолети,за да не бъдат американските ефективи,разполага с ракети с които американците не могат да се справят.Рсзполага със всичко,за да не помислят изобщо да се намесват директно в конфликта.С това разполага Русия.

233

Шимон Перес за Путин

преди 1 година

И аз казах: Америка ще спечели, независимо какво правите. Защо, попита той. ..Когато американците се събуждат сутрин, какво виждат? Мексико на юг, те приемат мексиканци в страната си; Канада на север-приятели. А вдясно и вляво има риба във водата. А вашите съседи? Япония, Китай, Афганистан! Боже мой! Те знаят, че имате огромни земи, но на никого нищо не давате. Притежавате 20% от питейната вода в света, но нищо не давате. Така че когато снегът в Сиибир се стопи, какво ще видите отдолу? Китайци!

232

каво да го уважаваш

преди 1 година

Искаш да се биеш със Украйна,да я денацивицираш ,да сложиш марионетно правителство да ги унищожиш като държава ,да правиш ссср2 да ставате империя да преразпределяте света на свери ! Вот тебя действай ! ако искаш почвай със ядреното оръжие както искаш ,ако искаш и бабите мобилизирай ! Вие почнахте плашиш не плашиш все тая или ще натискате копчето и ще ви унищожаваме или без копчето пак ще ви унищожаваме със убици и терористи не се преговаря !

231

Анонимен

преди 1 година

всеки нормален човек испитва отвращение от руската изцапана с кръв ръка.Не виждам на други толкова да им харесва тези обещания за разправа , освен на изостанали в развитието си индивиди.Тези ни завладяха и докараха комунизма в България. Тия същите изградиха концлагерите ,,Ловеч,, ,,Бобов дол,,....Почеркът им е един и същ.Нивото същото. Русия покровителстваше тези убийци. Наричаха го ббвласт на народа,,.... Кой народ?...ТОЗИ ЛИ, на снимката

230

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да ликвидира извергите взели това решение и проблемът е решен

229

Тъй ли?

преди 1 година

До Анонимен 285....Че я ни светни нас "простите" с какво толкова разполага Русия,което другите нямат?Или само лаеш месечината?

228

Нема Lend Lease

преди 1 година

Стига сте се репчили, докато гледате на Запад станахте васали на Китай. Само да отбележа, че днес император Си, ще се среща с Мишустин, а утре със Зюганов на четири очи, разбирайте без присъствието на Путин. А вчера официално даде разрешение на Путин да се кандидатира за нов мандат на васалната територия.

227

Анонимен

преди 1 година

С оглед на военните технологии с които разполага Русия, САЩ са само един малък остров който може да бъде унищожен за часове.

226

Анонимен

преди 1 година

На новата Ялта след края на СВО Руската империя ще подари България на Османската Империя 2.0 и дори ще се извини на Турция, че някога отне със сила тези територии.

225

Анонимен

преди 1 година

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

224

Владо

преди 1 година

САЩ и Великобритания се надяват, че ядрените удари ще са само на европейска и руска територии. А те ще останат незасегнати. На това особено разчитат в САЩ.

223

изхода е следния

преди 1 година

ВКАРВАШ СИ РОДАТА ВЪВ БУНКЕРА УДРЯШ ЕДНА БУТИЛКА ВОДКА И НАТИСКАШ КОПЧЕТО-- ама нали се знаеш ,че не ги разбираш нещата нещо воено до сега да ти се е сбъднало ? Ти че ще си във Хага е ясно ,ама чак и родата си да затриеш ? Най-после го разбери вие сте едни изостанали военно хора обаче със амбиции ,няма как такива като вас да домиират запада ,това е налудничаво ,не сте във ред !

222

Анонимен

преди 1 година

....Русия ще продължи да съществува и дори ще подобри развитието си...... Какво ти развитие, тези за 100г. една прахосмукачка като хората не са направили. Няма нито един продукт, повтарям нито един, който да няма своя европейски или американски първообраз - автомобили, стоки за бита и т.н. Преди ВСВ Сталин купува от САЩ десетки заводи и технологии, например за колбаси, сладоледи и подобни. Питайте някой работил преди 89г. в Тюмен, Коми, ми още тогава добивните им технологии бяха западни ВР, ШЕЛ

221

Анонимен

преди 1 година

Руснака е роден убиец......Защо го твърдя.....Нещо друго да се разисква по руските медии. Някаква визия за света и планетата Земя да сте чули?.... Отмина миналото на комунизма и техните мечти. За някакви неясни равенства . За някакви комуни от които не става ясно кой взима отговорността и решенията... Без Бог разбира се. И когато руснака се размина с тия утопии.... Дойде пак дивото у него....Замъглено дивашко съзнание

220

Даже

преди 1 година

и простата истина, че поразяващите фактори на ядрения взрив не подбират кои са ФИЛИ и ФОБИ и че всички ще горим се т ri e. А бе admинчето, що така бе Миме?

219

Колев

преди 1 година

Ами добре бе да загинем от ядрен Удар отколкото да живеем на тази планета с такива недеренталци ,мародери като руснаците на една планета,а този еленовъд предидател на Колхоз като шейго може да плаши нобте горките друго немогат като провалената ум армия боксува показват ядрени зъби

218

Пффф тоя па

преди 1 година

Тоя чичак и неговия шеф-джудже са напълно безпомощни да се измъкнат от войната , която започнаха. То не беха нацисти, зет, специална операция. ... всички идиотщини за които се сетиха. Полза нема. Великата им армия от алкохолици не може нищо. Въздух под наляганеИзбиха сума ти народ - собствен и чужд.

217

Анонимен

преди 1 година

Русия е уникална страна, няма такава друга страна която разполага с всичко необходимо - земи, води, гори, природа, продоволствия, ресурси, енергии. Дори целият останал свят да се закрие или да бъде унищожен, Русия ще продължи да съществува и дори ще подобри развитието си.

216

графа

преди 1 година

Не можах да разбера какво е лошото на египетската култура .Или си неук и не познаваш историята. Та все още учените, археолозите и историци се прекланят пред тая древна раса а в частност и пред толкова недолюбваните от теб мумии. Много ти е малЪк /сещай се кое/, за да говориш така.