59

Анонимен

преди 1 година

1 година военна операция.

58

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ - Нема никаква вужда руснаците да правят усилия за вкл. на Нато в конфликта, напъните на укропитеците ще са достатъчни

57

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Този пенсионер,е жестоко зомбиран русофил.Врагът го нападал,Луганск е украинска територия ,другарю...бесене за окупаторите!Слава на Украйна!

56

сина

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали руската граница и са на 60 километра от Москва. В града цари паника, започва масова евакуация към Сибир. Руската армия е в паническо и тактическо отстъпление в посока Омск. Байдън е предложил убежище на президента Путин в белия дом. Урките излязоха с декларация, че след превземането на Москва ще се насочат към Пекин. Двеста тридесет и пета украинска армия ще се отправи на запад да превземе Полша, Унгария, Чехия и Германя. Слава кокаине!

55

Към Кременная

преди 1 година

са настъпвали укрите, използвайте това име - по-разбираемо ще се за читателите ))) Ей на - сутринта писахте нещо си за едно селце Ягидни или подобно (не мога да го докарам на тоя заързан език украинския), обяснявахте какви велики неща правил там некакъв велик укро-командир, който - едва ли не сам - отблъснал руските войски от Киев миналата година..... Е, да но от обяд днес селцето е под контрол на оркестрантите от "Вагнер" и се казва вече Ягодное )))

54

Анонимен

преди 1 година

До 61.Ми не е само ТАСС,а си в интернет все пак.

53

АНГЕЛ

преди 1 година

Укрите нямат никакъв шанс да успеят с планираната за март месец контраофанзива.Тази зима загубиха стратегически укрепления и мрежа от тунели в западен Донбас строени през 2017-2018 г като подготовка за бъдеща война. Трудното за Русия приключи.От тук насетне битката им се свежда до там, да накарат НАТО официално да се включи в конфликта !

52

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До ч --- Изключително рядко Ройтерс се позовава на ТАСС или РИА, защото имат пари и плащат на кореспонденти. Това е щекотлив момент, като инфото от Острова, че продават само по 2-3 краставици, два-три домата, крушите били на привършване, салатата - също, нямало газ, спирали електрическото осветление по улиците, водата свършвала и не се къпели и др. под., но онези, които живеят в Кралството се смеят на подобни анонси. Така и с ТАСС.

51

Антипутиноид

преди 1 година

Нищо не е потвърдено, че е истина, докато Кремлин официално не го отрече. Няма война, не знаете ли? И Чернобил е фейк. Все хорошо.

50

Анонимен

преди 1 година

До 51 ми много са и трудно свършват пък тия атаки в Кремона са от два месеца и нищо.Пък дали са руснаците до никъде ще видим там в Донбас са се окопали в села и паланки и не могат да мръднат украинците.

49

Германец

преди 1 година

Четох до "Москва: ". Ако ми се четат врели некипели ще си отворя риа.ру :)

48

ч

преди 1 година

ОТНОСНО ТАСС, БТА, СНН, ББС, Дойче веле, РОЙТЕРС и други. ТАВА СА ИНФОРМАЦИННИ ХЪБОВЕ - през тях на ден преминават 3-4000 новини. От "Какво прави Папагала Гошо" до "Киев извърши неуспешна контраофанзива край Кремина" За България новините в световнат амрежа ги Публикува БТА за Русия ТАСС. Ти може новината да я прочетеш в Ройтерс но там си пише източник ТАСС.

47

Чугунолеяр

преди 1 година

Щом ТАСС (абревиация на Телеграфна Агенция на Съветския Съюз) казва, значи и СеСеСеРе съществува, и СИВ, и Варшавския договор, и сателитите като България, Румъния, Полша, Чехия, Словакия, ГДР, Унгария, и останалите. Следователно, тази проформална информационна агенция на слънчевите и лунни затъмнения от 20 век идва да покаже, че категорично не трябва да се вярва на подобни таблоиди. Пак добре, че не са анонсирали превземането на Киев, Одеса, Берлин и Лисабон, но и това да чуете "ще е истина".

46

Анонимен

преди 1 година

Яко се напънала западната зеленясала тpoлcka машина да работи е БГ виртуалното пространство но са толкова пpимитивни, *** толкова си могат!

45

Това обяснява

преди 1 година

Напъните и новинарската тор стоварена преди тази статия.

44

Анонимен

преди 1 година

Яко се напънала руската тpoлcka машина да работи е БГвиртуалното пространство но са толкова пpимитивни, *** толкова си могат!

43

Анонимен

преди 1 година

До МАЙOPA.............Майоре кажи тукашните укри какво ще ги правим. Чу ли? Пак някаква Олесенка оня ден паднала от яхта в Созопол след бурен запой и се удавила. Мъжа и другата укра само дошъл да и прибере бижутата, друго от нея нещял :)

42

Анонимен

преди 1 година

До реалист. Тези опорки как на Украйна й свършили войниците ги четем от половин година. То не бяха чували, не бяха котли и тем подобни, в които уж последните украинци щели да бъдат унищожени. А те нещо не свършват, рушля ците са доникъде, а украинците даже контраактуват.

41

Боби

преди 1 година

До Реалист "Западът ще снабдява с боеприпаси и техника безкрайно много" Какво означава Безкрайно много? Руските заводи от Началото на Февруари се оказа че са на режим 7/24 на 3 смени(военновременно разписание). BASF в Германия затвори един от двата си завода за АМИАК - основа на Химическата индустрия както и за прозвосдтвото на Селитра - основа за производството на голяма част от Взривните вещества...

40

българин

преди 1 година

е щом ТАСС казват как да не е истина