108

Анонимен

преди 1 година

до130.Путин никога не е обещавал че няма да напада Украйна.На украинците за разлика от теб от 2014 знаят че Путин ще ги нападне след Крим.Колкото до газа не Русия а Запада наложи санкции и на Русия не искат руски газ а се сърдят че им го спира.Руснаците в Украйна не искат да ги управляват бандеровци затова и Путин се намеси или викаш в Украйна не живеят руснаци хич а ?

107

Анонимен

преди 1 година

В Европа е нямало такава цензура и пропаганда от времето на Втората Световна Война!!

106

Анонимен

преди 1 година

Народа на България , чака с нетърпение САЩ да загубят войната в Украйна , и народа ще избие 10хил. предатели и шпиони в полза на САЩ .. Такъв си българина седи и се спотайва и чака да се промени геополитическата обстановка за да почне да отмъщава и да избива предатели..

105

Анонимен

преди 1 година

Явно , че Русия няма да подари необятните си ресурси , на други държави които искат силово да ги придобият !

104

Анонимен

преди 1 година

Медуза е пратена латвийска медия!

103

До 117

преди 1 година

Путин си държал на думата??? 16.02,няма никога да напада е Украйна! На 24.02, Разпорежда специална военна операция! За газът да не говорим! Пускам го! Спирам го!

102

Анонимен

преди 1 година

Русия вслючва латвийската независима медия Медуза в списъка си с чуждестранни агенти. Но Медуза която оперира от Латвия и се финансира от Латвия и ЕС продължава пропагандата! Разбира се те знаят най добре!

101

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията щеше да е нещо много хубаво, ако не беше налагана насила и на всяка цена като в Украйна!

100

Анонимен

преди 1 година

Като не могат да направят преврат исмяна на режим в Русия, САЩ си пращат на една руска независима медия в изгнание, и руско независимо правителство в изгнание! Разбира се абсолютно нелегитимни и инструменти пратени от САЩ!

99

Анонимен

преди 1 година

Всички тези проучвания, ако са правени от Кремъл са лъжа. Сега виждат, че на фронта губят и веднага "народа искал мир"... Ако утре болшевиките тръгнат да побеждават (което е много трудно), пак ще направят "проучване" и...

98

Анонимен

преди 1 година

Не се ли вижда , народа в България не е толкова с Путин , колкото е ПРОТИВ БайДанчо , защото ''те'' сринаха ЕС , заедно с англосаксонците ОЩЕ ПРЕДИ войната в Украйна . ЗАПАДЪТ Е МНОГО ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ , НО БЕЗ НАМЕСАТА НА САЩ И АНГЛИЯ ... Погледнете маАалко по-далече от носът си , много по-добре се вижда !!

97

Анонимен

преди 1 година

Tе както винаги за мир воюют колхозниците

96

sd

преди 1 година

русия се дави и ще се удави в нечистотиите си.

95

Калеко Алеко

преди 1 година

Какво ще прави закостенелият руснак без Война, тя е част от националната му психология и идентичност, лозунгът за Родину, сталину и путину още кънти под ушaнkatа на средностатистическия руснак, затова и путинова раша си има пожизнен диктатор, който е безкомпромисен с политически опопненти, като Политковсая, Немцов и Навални, който разпределя порциите от бензиноколнката като за едни има млиарди, а за други само водка и сельодка, който обяви една съседна държава за"фашистка" и тръгна да я прeвзема

94

Анонимен

преди 1 година

Защо руснаците да са против война която печелят??

93

sd

преди 1 година

В така наречения Санкт Петербург Москва не е имало мобилизация и войната за тях е пропаганден филм по телевизията. не са виждали вмириcаните трупове от Бахмут, но ще ги видят скоро.

92

Анонимен

преди 1 година

Медуза е платена от ЕС и Латвия и е пропаганден инструмент на Латвия!

91

Анонимен

преди 1 година

Пак се чудя , България ''пак'' е ''независима'' държава , и защо имаме НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' , и от ''кои' сме били ''независими'' , от Византия , Турската империя , Германия , Русия , или сегашната независимост , като КОЛОНИЯ , на една далечна държава ..

90

Анонимен

преди 1 година

Фактите са че по голямата част от българите подкрепят Русия.Няма спор че Путин е харесван от много българи защото си държи на думата и каквото каже го прави.Защитава руснаците в Украйна и каквото и да говорим не се страхува от нищо.Затова българите му симпатизират.

89

Само минавам

преди 1 година

да кажа, че ми изтриха поста, ама аз пак ще го напиша - "Медуза" е изгонена от Русия още 2019-та. Правете си изводите.