142

Хасан Генов

преди 1 година

Един нисък диктатор в Кремъл се усети, че яко е нагазил в Украйна, че следващата мобилизация е невъзможна, защото ако още 400 хиляди млади и силни мъже избягат от руския рай тази държава е обречена. Та затова Путин стреля по гражданската инфраструктура, но това няма да промени нещата. Украйна ще спечели тази война, защото защитава земята си и великата Америка е зад бедния украински народ! Слава Украiнi! God bless America

141

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама след двете супер-изцепки и нескопосни опити за провокации (за Бабий Яр и за ракетите,изстреляни целенасочено до Полша), вече едва ли някой се връзва на нарко-нацисткия клоун-резидент.Головодието си е головодие! А явно руснаците са усетили,че укро-вермахтът не може да борави добре с ПВО-подаръците от запада,ракетките им не догонват и пропускат хиперзвука,биейки по територията на бивша Укриана,даже падайки в самите им градове...и така АРТ-истите действат по въпроса, както си му е редът.

140

Анонимен

преди 1 година

До 176....Понеже пишеш от Русия....Ела ми в София.И войната ще приключи за два месеца.

139

Анонимен

преди 1 година

До 178....Понеже пишеш от Русия....Ела ми в София.И войната ще приключи за два месеца.

138

Анонимен

преди 1 година

След бруталните въздушни удари срещу енергийната и военна инфраструктура следва и съкртушителна сухопътна операция,която до този момент не беше започната от руснаците.Ако Зеленски не се съгласи на преговори и то при условията на Путин,на Украйна и предстои много гореща зима,въпреки студа и тъмнината.

137

Хасан Генов

преди 1 година

Преди 35 години един бедуин намери петрол в Катар и я направи най-богатата страна в света. В Русия намират: петрол, газ, диаманти, злато, платина и цялата Менделеева таблица, но бедуин не могат да намерят. Хахахахахахах

136

Анонимен

преди 1 година

То не бяха контраофанзиви, превзети градове, победи, възвърнати територии на ВСУ. И кво Русия с два залпа по няколко стотин ракети им спря тока в буквален и преносен смисъл на Укрофашистите. Вчера разгледах един от Украинските телеграм канали във Лвов гробищата за един месец са се напълнили с 8000 убити само отХерсонско направление. Представете си какви чудовищни жертви дават ВСУ.

135

Анонимен

преди 1 година

До 175....Понеже намеси и Господ....Господ тъй ли нареди на Руския Патриарх....Гонете и избивайте украинските жени и деца.Горете ги и ги заравяйте под развалените.Господ ще ви награди за това с Рая....Тъй ли бе комунист червен.!..От комунист стана християнин убиец.

134

Анонимен

преди 1 година

До 177....Много Руска телевизия гледаш приятелю.Постави си режим.Нежгледай Руска телевизия два месеца .Приемай хапчетата които доктора ти изписва.И тогава ще се видим пак.Но до тогава не пиши и не контактувай с другарите от клуба на комунистите.

133

Анонимен

преди 1 година

До 180....Русия и България са най изостаналите държави по свобода на словото Това не е ли показател .Къде търсиш комунизма.В Северна Корея ли.На грешен път си

132

Някой

преди 1 година

Руснаците ще затънат така в Украйна, че няма излизане! Самият факт, че стрелят инфраструктурата да оставят жените и децата без ток, говори че на фронта са гризнали хурката, и Путин ще събира нова порция от 300 хиляди за пушечно месо!

131

Българин

преди 1 година

Русия покрива всеки аспект на дефиницията за терористична групировка.

130

Анонимен

преди 1 година

Елементарно,Зеленски.Ако не бяхте пристанали на американците да се обърнете срещу вашите руски братя и да извършите кървавия фашистки преврат през 2014 г. и ако не бяхте тероризирали населението на Източна Украйна,сега щяхте да си живеете мирно и щастливо.До 2014 г. Украйна беше една прилична за живеене страна.А ако не си седнете на дирниците скоро ще изчезнете и от картата.

129

Анонимен

преди 1 година

расия винаги е била дива, агресивна и с имперски интереси. Векове са нападали всички съседи, с терор са налагали са собствените си закони, унищожавали са културата и избивали елита на завладените държави. След ВСВ завладяха източна Европа, ограбиха и унищожиха всичко, в България избиха елита на нацията и 45 години ни промиваха мозъците... 32 години след паркетния преврат още ни управляват агенти на ДС, олигарси на БКП и оная *** в президентството посочена от КГБ и решетников.

128

Анонимен

преди 1 година

Толкова много дебилни в България не съм очаквал! Русия била комунистическа, а каква е България - пълна с неграмотници!

127

Чичо

преди 1 година

До 170 Ако случайно си прав, че русите готвят подобно нападение толкова отдавна, то това е най-лошия сценарий за Украйна и Запада. Тоест всичко е преценено докрай. Врагът ще бъде съкрушен.

126

Зелен Демократ

преди 1 година

Ти Володимир си човечеството и човечеството е Володимир! Който е срещу теб е и враг на Човека! Респект и Поклон пред Зелени Приятелю!

125

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се взриви мавзолея на Ленин Изглежда светът се заразява от един стар щам на комунизма.Койти беше замрял.Но който облизва и и има контакт с мумията на Ленин става заразен новоносител.Проявяват се симптомите при гледане на Руска телевизия.Заразяват се и тези със слаба умствена защита .хахахахахахахахахахахаха

124

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се взриви мавзолея на Ленин Изглежда светът се заразява от един стар щам на комунизма.Койти беше замрял.Но който облизва и и има контакт с мумията на Ленин става заразен новонисутел.Проявяват се симптомите при гледане на Руска телевизия...

123

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна не беше се съгласила доброволно да си предаде на Русия ядреното оръжие след разпада на СССР, Русия никога нямаше да посмее да нападне Украйна.