17

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Много ми е...интересно,Боко къде ще отиде да си харчи...милионите,когато Гешев...сдаде прокуратурата. Тогава няма да има време да се прави на...спасител на народа.

16

Ще направя

преди 1 година

да има, ако има???? Що за безсмислица....

15

Анализатор

преди 1 година

Борисов: Ще направя всичко да има правителство-Ами почвай да събираш старата гвардия-Младен Михалев,Братя Галеви,Румен Николов, и тн. нататък.

14

Анонимен

преди 1 година

Лъжата партия ГЕРБ е БКП. Няма демокрация.

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя дебел дядка нали се беше оттеглил?!

12

Всичко е така

преди 1 година

Не виждам да е казал нещо невярно. Да, говори по неговия си начин, но само верни неща. За разлика от променкаджиите, които дойдоха на крилете на Радев, после се отрекоха от него. Изговориха куп лъжи за заводи, за мостове, и накрая едно голямо нищо. Две изгубени години, за които не положиха и метър асфалт, както каза Бойко. Ей така за цвят, да видим колко е по-хубав техния. Е, не успяха.

11

Боко,

преди 1 година

Атаките срещу Запорожката АЕЦ и мръсната бомба са дело на Украйна. Крадецът вика...

10

Ще направиш друг път

преди 1 година

Как да има правителство като всички партии са малцинства и никой с никой не може да се разбере? Всеки дърпа към себе си. Народа ви показа. Поредни избори мъдро гласуват хората. По малко и по равно. Никой да не спечели. На следващите избори ще е още по ниска активността и така ще продължи да пада. Счупихте демокрацията. Приключихме вече. Остава да видим какво следва. Изхода от войната между САЩ и Русия ще определи как ще изглежда света.

9

В Християнската

преди 1 година

религия Бог прощава, но в кошара не вкарва. Бог иска покаяние. Той да не е автомат? Крадеш, лъжеш, мародерстваш, всяка седмица с различна к... в леглото и накрая Бог бил длъжен да прости. За народът да не говорим. А покаянието ти къде е бе? Тоя Бог нали иска да види, че сърцето ти скърби по Него. Че връщаш откраднатото и искаш прошка от народа. Ама тва е. Еднокнижникът си е еднокнижник. Барем вместо Винету, да беше прочел Библията...

8

Анонимен

преди 1 година

Вижте снимката хубаво. Това е вашият елит, това сте способни да произведете. Да ви е честито

7

Билязар

преди 1 година

Основната опорка на тикварите е как Гешев се бори с престъпността, като изтъкват като основен успех черепа - ами какво му е на черепа, пуши си пурите в дубай и си харчи милионите. На негово място изникнаха други черепчета.

6

ЕВРОПА ВЯРВА В БОЙКО

преди 1 година

ПУТИНИСТИТЕ ВЯРВАТ В КИРЧЕ, ЧАШКОВ, ЧЕРЕПА,....

5

Ха-ха-ха

преди 1 година

Добрия кръсник, който се бори с високите цени на тока и олиото.

4

Анонимен

преди 1 година

Този защо още не в затвора при Бай Ставри

3

Битцент

преди 1 година

Тиквич пак го напъна и му се доходи.

2

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно нищо,не можеш да направиш бухалки от прехода! Воля, ВМРО, и Патриотите ги няма в този парламент! Нямаш " патерици" другарю Борисов! Опозицията няма да ти подпечата властта в никакъв случай!-:)) Ще върнете мандата ГЕРБ!-:)) Искате не искате! Останалото са приказки! -:)))

1

Анонимен

преди 1 година

Бойче,как да стане. Ти на практика загуби изборите.Защо?С 600 хиляди навремето се отиваше в Костовистка опозиция и се мълчеше от срам две г най-малко.Помниш 2001,налиТи тогава изгря,когтго Костов замлъкна посрамен.А това беше срам.Да загубиш избори и от 2 милилна и половина да идеш на 600 хил.А ти гордо вееш още флага.