55

Моща на Русия

преди 1 година

Торпедото Посейдон се движи под водата и при взривяване създава ядрено цунами с височина 500 метра.На 2 октомври атомната подводница с Посейдон е напуснала базата за евентуални ядрени опити.На 6 октомври президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че ако Русия използва ядрено оръжие, тогава ядреният Армагедон ще бъде неизбежен.Според руско научно списание, на равнинен терен, 500 м.цунами може да премине 500 километра навътре, тоест да достигне Вашингтон.САЩ нямат оръжия, сравними с Посейдон,

54

Анонимен

преди 1 година

В Русия има в пъти повече наркомани,гейове и нацисти в сравнение с Украина. Може да го провериш.В Москва е пълно с наркомански барове.А да не говорим за проблемите с алкохола.Та Русия е вечно на първо място по алкохолизъм в света.Не мога да разбера вас Русоробит3,защо сте толкова празноглави и вярвате на лъжи.Руснак е синоним за алкохолик.А Рускиня за лека жена.Къде сте гледали и какво четете незнам.Заже и във филмите им е показано това.

53

До 49

преди 1 година

След... :) имаш предвид груз200 нали.Херсон вече не е под руски контол:))) чадо

52

анонимен келеш

преди 1 година

Руски тролейбусчета,точно след месец започва СП по футбол в Катар.Вие за кой отбор ще сте?Русия,Северна Корея,Куба,Венецуела,Сирия,Иран,Еритрея,Индия няма да вземат участие:):):)

51

Статия тук кога?

преди 1 година

Във Париж управител изгони украинки от ресторанта с думите Вива Путин!

50

Зозо

преди 1 година

Накрая Маша и психото ще сключат брак в бункера и ще се натъпчат с отрова и водка :))))))))))))))))))))))

49

Анонимен

преди 1 година

Да не са и свършили ягодите на тая??

48

Анонимен

преди 1 година

Така е,като виждат че Украйна ще загуби войната,особенно след тази контраофанзива,когато за по-малко от месец дадоха повече от 50хил. жертви, единственият вариант НАТО,ЕС и САЩ вече да не загубят войната в Украйна е пряко участие срещу Русия под предлог че помагат на Украйна,а всъщност тях Украйна изобщо не ги интересува и щяха да продължават да поддържат конфликта чрез оръжия и помощи и да се бият до последният украинец,но украинците мосово започнаха да дезертират от фронта и армията.

47

Блумбърг:

преди 1 година

Църквите в Лвов правят невиждани обороти от свещи. Скок 2000 процента ! Няма ток,няма и надежда...

46

Анонимен

преди 1 година

Готов съм,вече си сложиха нов Американски.Тези нашите пропускат.Тез ако ни ударят дали ще може да вземете малко Русначета сирачета? Опа ,забравих Вие май сте от НАТО.Кой не беше в НАТО.А да в Северна Корея ще ги изпратим и май една Африканска държава ме подкрепи.Благодаря на България и на Унгария за всичко.Но май и на вас Ви затегнаха примката.Поздрави ,Вова.П.С. и тез памперси не помагат.

45

Бряаа

преди 1 година

Големи солдати се извъдихте. Ами щом толкова сте с блатна хваща те пушките и марш на фронта.Защо да ви мобилизира някой? Грабвайте се и газ-вожда ви изпитва остра нужда от пушечно месо. Бяла сияйна лада ви чака още с пристигането:)Или пък ако не влака и газ за блатна-такива специалисти военни са ценни

44

Анонимен

преди 1 година

Дано да не се стигне до пряк сблъсак Русия-НАТО,че Русия ще изчезне за една седмица като държава и "империя".

43

анонимен келеш

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ-ЕС-НАТО-САЩ!Русофилчета рИвЪт и пишат безпомощно коментари под новините:):):)

42

Анонимен

преди 1 година

Смениха ми пампрра,но май ше трябва пак.Поздрави,Вова.

41

След

преди 1 година

Вчерашната атака по Херсон ,200 укри отидоха в ада при идола си Бандера

40

Джордо Арманович

преди 1 година

Готина рокличка и пендара на шията е фешън ама се е понаклала от нерви. Не остана много. Скоро си на трибунал палавнице.

39

Анонимен

преди 1 година

Нещо не става с мачкането бре браточка.Затова прибегнах ,с коорвенский номера.Земах от Иран дронове,но май пак няма да стане.Тез ще получат специални ПВО и ще ги свалят.Айди отивам да ми сменят памперса.Поздрави от Вова.

38

Анонимен

преди 1 година

Не се беше меркала отдавна тая женица. Сигурно е изтрезняла по повод военното положение.

37

анонимен келеш

преди 1 година

100 кила е станала тази тетка комунистка:):):)

36

Адмирации

преди 1 година

Не знам Русия, какво чака, за да не удари по европейските складове за оръжия, от където се изпращат боеприпаси към Укрия! НАТО, няма да посмее да удари, защото идва края на света!