51

Анонимен

преди 1 година

да обясня на глуупацитесащ и русия винаги са били в комбинавоювали са на чужда територия за да си пробват оръжията и да се развиват и да ги продават баллъците са европейци, африка и азия те го отнасят щото са баллъци от вайната ще зилязат по-силни и по-богати и щатите и русия а европа по-бедна и прецакана

50

Анонимен

преди 1 година

Путин взема решения за Русия, Байдън - за останалия свят. Кой е диктаторът? И кое е първо - Македония или украйна? Или може би САЩ?

49

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този ред бе, кой го е създал - САЩ естествено, ООН е в Ню Йорк. САЩите диктуват условията, с България хънга-мънга, абе я плащайте самолетите на двойна цена, 25 година ще ви ги докараме с тирове на части, с другите държави по същия начин, но най ги привлича природните богатства на Русия. Е затова е цялата работа, ти да видиш. Който ми каже че не е така, пепел му на езика.

48

Анонимен

преди 1 година

Световния ред включва ли бомбите над Сърбия? А бягството от Афганистан и въоръжаване на талибаните с оръжия за 80 млрд долара? А кражбите на петрол от Сирия и милионите имигранти заляли Евроа? Колко от мигрантския поток приеха САЩ? Нали там е раят? Целта на САЩ е слаба Европа- разбита икономика, слаба конкуренция, зависимост от настроенията на САЩ... Ще ми говорят за диверсификация те...

47

Другарят Путин

преди 1 година

От кога демагогията, своеволията и колониално-имперската политика на САЩ се наричат "международно право"?!

46

70г имало мир?!?!

преди 1 година

Е къде е мирът,бре?!?! САЩ и НАНО след ВСВ правят война след война по света!!! ТОЯ ЛЪЖЕ,ЧЕ ИМАЛО 70 Г. МИР!!! Да ви имах анализаторите..несериозна медия сте..платена от сащ..

45

Анонимен

преди 1 година

Заключения, пълни с противоречия - СССР, САЩ и великобритания поставят началото на днешна Европа през 1945г. Веднага след това е създаден "отбранителния" блок НАТО - провокация срещу СССР. Защо Путин да е едноличен диктатор? Какво е различното от президентската институция в САЩ, която се представя за лидер на целия свят и доминира почти навсякъде? Излиза, че президентите на САЩ са марионетки, управлявани от задкулисие! А то дефакто си е така...

44

Анонимен

преди 1 година

Путин живее под земята да свиква с пръстта!

43

Анонимен

преди 1 година

Русия и Путин са злото, което трябва да се унищожи за да има мир и благоденствие за целия свят.

42

Анонимен

преди 1 година

Русия и Путин нямат никакви шансове за успех в тази война.

41

Анонимен

преди 1 година

Който гръмна иранския генерал на територията на трета държава без никакви последствия , той руши международния ред . Правилно , това е САЩ . А примрът е само 1 от стотиците. Още ли търсят химическо и биологично оръжие в Ирак ....

40

Анонимен

преди 1 година

Русия и Путин ще последват съдбата на крайцера Москва. В небитието.

39

Анонимен

преди 1 година

Русия и Путин ще бъдат натикани в онова място на историята, където не огрява Слънце...

38

L.

преди 1 година

Бъркаш, брато! Така създаденият ред го разрушиха САЩ с онзи предател Горбачов. Путин се старае да върне малко нещата в тогава договорените рамки, защото така война нямаше в Европа доста дълго време.

37

Витяз

преди 1 година

Разпада на СССР, Ирак, Косово, Афганистан, Либия, Сирия, това е промяна на световният ред, днес Русия освободи руснаците, които бяха избивани, подложени на геноцид в терористичното образувание Окраина. Ще бъде НовоРусия. Това е началото. Демокрацията и слугите и започнаха да взривяват газопроводи. Тотална диктатура и фашизъм.Скоро ще има ядрени подаръци за траен мир. Безценно. Япония помни.

36

Анонимен

преди 1 година

Путин е изперкъл и ще наруши вътрешният ред в Русия.Да, верно успя, като вкара традиционно неутралните Швеция и Финландия в НАТО.

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

САЩ отмениха следвоеният световен ред още с Косово. След това се напънаха да наложат нов- еднополюсен, но ............ След речта на Путин в Хамбург нещата взеха съвсем друга посока. А щом Китай и Индия нямат нищо против.................

34

ВЪПРОС

преди 1 година

Защо САЩ използваха Ядрени Бомби в Сърбия ?Русия може да използва Същите ?Бомби с Обеднен Уран са Тактически Оръжия с Ядрен Заряд - и Ураган от РАК в България . .

33

АК-47

преди 1 година

Много разбирачи за това международно право, много нещо. Все Русия нарушава. Тоя чува ли се какво говори. Че по-голям агресор и нарушител на всякакви права от САЩ НЯМА!!! И изобщо чий го търси НАТО до границите на Русия. Ръчкат, ръчкат, а после реват, че Путин тръгнал да трепе нацистите в Украйна, възродени точно от САЩ и НАТО.

32

Анонимен

преди 1 година

Може да руши международния ред, но не може да го разруши! Видяхме че е слаба ракия, никъв фактор! Зеления го направи сандър! А вече му изтрепаха професионалните убийци и посегна към gъpтаците! Тея първоначални набези навътре в Украйна , бяха любезно позволени от Зеленски за да влязат в капана и по лесно да бъдат изтрепани! На кво основание русофилите се надяват че рашките ще обърнат войната? Тая 300 хилядна непохватна craн дето я преследват по границите да я мобилизирват не може!