308

Анонимен

преди 1 година

Овцеее стига сте се карали за глупости. Занимават ви със залъгалки за паметници докато бавно но сигурно ви затриват и малкото останала икономика и ви грабят спестяванията. Събудете се!

307

Анонимен

преди 1 година

Немците пак се изхлузиха хитро- договор имали с руснаците за паметниците... Ама то и с Газпром имат договор и то вече в рубли, и Шрьодер има договор в борда на Газпром... А виж дребните измуушляци около тях ги нахъсват да рушат паметници и да дразнят мечока. Нашто Кире е за бой щото като си спряхме газа трябваше луди да ги направим в Брюксел за ценностите и кой е руски кавал и къта рублички... А ние хем без газ, хем тия наглеци пак ни обвиняват за русофилия.

306

ДА!ДА!ДА!

преди 1 година

Стига вече куха и нагла пропаганда! С особена сила това важи за държави като нашата, където пушка не е пукнала и няма загинал нито един СЪВЕТСКИ войник. Да, съветски, а не рушки, за което вие мамаша-раша. Изключвам самоотровилите с метилов спирт алкаши на бургаската гара.Позорът М+О+Ч+А е вертижопина на нашенските комунисти и потрошени на вятъра български пари. Не отварям дума за безуството на по-късни паметници, които мешат наши герои и светини с ***.

305

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-бързо,толкова по-добре!Трябва ли,не трябва ли...Айде,холан!Торбите с тротил и да заличим грозното минало!

304

черния

преди 1 година

Аз не знам друга държава, в която всички най-големи паметници, да са на чужда армия. Някой ако знае, има ли паметник на Съветската армия в Румъния, Сърбия, Унгария, Нидерландия, Дания итнт?!?

303

къде сме ние

преди 1 година

В България тишина и тоалетна.

302

Анонимен

преди 1 година

"най доброто е да се премахнат всички паметници,построени с цел пропаганда из Европа" - значи трябва да се премахнат всички паметници в Европа според теб. Такова изказване оправдава и рушенето на статуите на Буда от Талибаните. Едностранното мислене е знак на липса на кулура.

301

Анонимен

преди 1 година

Най-добре по примера на Унгария. Всичките паметници на съветската с7ан се демонтират и се слагат на едно място, далеч от големите градове. Хем не се разрушават, хем са далеч от окото на хората и на чуждестранните посетители на страната.

300

в Дъблин

преди 1 година

имаше паметнк на Адмирал Нелсон, една вечер беше взривен и на сутринта изчезна , без много приказки. Така се прави с паметници на окупаторите, а ние ще дебатираме , смешни сме

299

все едно

преди 1 година

да дигнеш паметник на изверга който те е насилвал и грабил години наред и след тва да питаш дали не трябва да се събори

298

Анонимен

преди 1 година

Да ги махат всичките! Паметници на окупатори, Убийци, изнасилвачи и крадци.... Не, мерси!!!

297

откривател на америк

преди 1 година

Сравнете колко е голям паметника на съветската армия и този на Левски! Как няма един паметник на Аспарух, Крум, Борис, Симеон, Асен, как няма паметник на Азбуката или на България. За сметка на това всички най-големи паметници, във всички градове са на Съветската Армия ОСвободителка. Защото тя е най-важното нещо за българите!

296

Анонимен

преди 1 година

новите талибани като онази *** Евгении Бакърджиев дето бутна мавзолея , а това щеше да стане туристическа атракция , но същият не пропусна да приватизира за себе си хотел хемус и като отиде в русия да договаря газа го бяха покупили върна се с мечешки кожухчета за детето и по висока цена газа за българия безродни предатели

295

абсолютно

преди 1 година

много ги държаха даже. Докато войната продължава 44та година с десанта в Нормандия, бомбандировките на берлин, червената армия се е отдала на забавления в България, убийства , изнасилвания и пиянство , същото квото прави сега в Украйна

294

Анонимен

преди 1 година

Паметниците от соца са едни грозно изсечени камъни и само загрозяват пейзажа!Трябва незабавно да се демонтират и да се потопят в Черно море!

293

до 333

преди 1 година

Ти бил ли си някога в Москва, бе? София е едно западнало село. А руснаците живеят по-добре от нас.европейската уж държава. Не сме потали окончателно, само заради европейските фондове. И когато това свърши с фондовете, ще разбереш колко си напреднал и цивилизован с пълна сила. Всички руски градове са уредени, модерни и съвременни. Ако не вярваш има клипове. Пиши в в тюбата жизнь в Москва или Нижний Новрород, примерно и виж и после се гръмни.

292

Не.

преди 1 година

Не трябва. Тогава е била друга работа. Сега е различно

291

Анонимен

преди 1 година

в бг демотрираите шипка и альоша да ви видя как ще можете народа правителството ще ги изяде живи

290

Анонимен

преди 1 година

Да демонтираме паметника на американските и английски летци! Те сравниха София със земята и бомбардираха цивилни обекти предимно, при което загинаха много хора. Ето това трябва да направим.

289

ЬЬЬ

преди 1 година

Мисля,че коментарите за съвеЦките паметници са излишни.Те трябва не да се демонтират,а да се унищожат и смелят на прах,за да няма и следа от злините които ссср нанесе на цяла източна Европа след края на ВСВ,най-потърпевшата от които е България.