61

irkd

преди 2 години

поне понатегнаха кранчето към герп и дпс - това е сигурно! И пак е нещо, щото над 50% от всички пари изтичаха към дпс и герп на общинско, но областно, на държавно ниво - общо взето ни таковаше с 200 бившия банкянски пожарникар дълги години. Време е да си намери мястото - до края на месеца Кьовеши ще му го покаже !

60

Живеещ в САЩ

преди 2 години

Нашите миризливи нещастнииции си вярват на Бойчето Борисов, че ще ги оправи, ще ги спаси от кризата, от инфлацията, пхахахахахаххаха, колко проссттттт е само българският миризлив народ, да вярва на един доказан престъпник, той Бойчето нарочно ви въздейства върху психиката, да ви настройва срешу Кирил Петков, за да се върне на власт и да продължи с кражбите. Че и па нашите шебециии му вярват, пхахахахаха, ми заслужавате си съдбатаааа дебиииилииии

59

Анонимен

преди 2 години

Бойко върни се моля те и ни отърви от тоя!!!!

58

Цола Минкова

преди 2 години

А др. Нинова от 2010г. плюе по Борисов. Е....ще ви плюят.Нали са опозиция.Вие какв о искате? Да ви белят яйце или да ви друсат лешници?Аман от новоизлюпени.

57

Анонимен

преди 2 години

И кво Кирчо и малолетни *** си нае, щото другите вече не ти вързват ли?:))))))))))))))

56

Анонимен

преди 2 години

От един дол дренки сте и двамата.НеЩАТни служители на козяк.Общо взето ситуацията е от трънн та на глог.Ама споко кирЕ - и тебе ще те махнем.Няма да изкараш 3 мандата като баце. Даже и един мандат няма да имаш.

55

Анонимен

преди 2 години

той човекът от лабораторията писа че искат да го сменят с тяхна фирма още комисионни , още преди 10 дни лично простото е инспектирал лабораторията ????по чие поръчение , да не забравяме че бизнесът му е в тази сфера

54

българина

преди 2 години

така е, но не значи че няма трети извън БМБ и КП който да може! нали така предприе мачо?

53

Анонимен

преди 2 години

Върнат ли хартиените бюлетини! Да знаете ГЕРБ пак ще дойдат на власт, защото, естествено, както винаги, ще ги фалшифицират! ДОЙДАТ ЛИ ПАК ГЕРБ - ще има Майка плаче, грамофон свири!

52

Н.Василев

преди 2 години

Още малко време му трябвало..на наш Киря!? Бре то времето изтече бре,видяхме ви що за стока сте! Айде по живо по здраво,со кротце ,со благо...но и с МНООГО КЮТЕК:))

51

ФАКТ

преди 2 години

12 ГОДИНИ ВЪРВЯХМЕ НАПРЕД И НАГОРЕ, СЕГА ОТ ЕДНА ГОДИНА ВЪРВИМ НАЗАД И НАДОЛУ.

50

Васко

преди 2 години

Шмекер е нашия премиер! Тарикат! Ще ни набута със заеми и след това чао!

49

Анонимен

преди 2 години

Самият проф. Юлиян Вучков в неговото предаване "Времена и нрави" десетки доказателства представяше за мафиотските работи на Борисов и фалшификацията на бюлетините. Те затова ГЕРБ искат хартиени бюлетини, защото са ЦАРЕ на фалшификацията.

48

Анонимен

преди 2 години

Рев на путинофили и герберунгели, но правителството няма падане, МЕД!

47

Анонимен

преди 2 години

Тиквата щеше да ни пълни главите с тьпотии, точно както сега го правиш ТИ! Мафиоти и лъжци, от първия до последния! Оставка!

46

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ББ ДАВАШЕ ПАРИ ТАМ КЪДЕТО ИМАШЕ НУЖДА, А ВИЕ ДАВАТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ? ЧАКАЙТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ИНВЕСТИРАТ В БИЗНЕСА И ИКОНОМИКАТА! МОГАТ ДА ИНВЕСТИРАТ САМО В АЛО ИЗМАМИТЕ.

45

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов САМО първият път беше избран с честни гласове, както сега Кирил Петков, после бойко 8 години фалшифицираше всички избори, изнасяха се чували, гласовете на умрелите хора се прибавяха към неговите, фАНДЪКОВА И ТАКА Я ИЗБИРАТ ВСЕ ЗА КМЕТ, С ФАЛШИФИЦИРАНИ ГЛАСОВЕ. НО, САМО НИЕ, ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА, ГИ РАЗБИРАМЕ. А НЕ ЗАДРЪСТЕНИТЕ

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Тя е сърдита,че не я заведе при папата,а заведе жена си ! Асенчо,и погоди доста мръсен номер,та тя се разсърди на всички !

43

?

преди 2 години

Милините в чувалите шяха да текат.

42

Майора

преди 2 години

Кирчо и на малкото пръстче на Борисов не може да се мериш! Факт е че ти вземаш заем след заем който и правнуците ни ще изплащат , двуцифрена инфлация , цени на стоки постоянно растат , с 2 танкера ще бориш липсата на газ , ще продадеш интересите на страната като вдигнеш ветото за РСМ и когато се срещнеш с двама американски президенти , а не да лъжеш , тогава ще говорим ! По добре си отивайте докато не сте фалирали страната!