55

Анонимен

преди 2 години

Има много неща, които все още много не желаят да се признаят у нас и на запад. САЩ и Великобритания се бият с Русия използвайки нещастните малоруси (няма такава държава Украйна). Това е война на сенките и в сумрака не е ясно дали "лошият" е лош, а "добрият" - добър. Та дори високопоставени американци под клетва признават за лабораториите на тази завладяна територия за биологично оръжие. Дори само заради това, тази операция е оправдана и е много по-хуманна защото биологичното оръжие е забранено!

54

Анонимен

преди 2 години

Руснаците няма да сриват градовете, в които има руско население. Напротив. Гледат максимално да спасят мирните хора, децата. Тези деца, които сега руските войници измъкват живи от мазетата ще мразят запада до края на живота си. Те са утрешните руски войници.

53

Анонимен

преди 2 години

Рогозин си направи майтап, българските натовци се наакаха от страх, страхувал ги с ракета, ядрена моля ви се! Защо се страхувате бе пиленца, нали това са анимационни филми.

52

Анонимен

преди 2 години

До патолочини лъжци! "Не е нужно образование" Само неграмотниците обясняват как образованието било ненужно, за да разбираш неща. Явно в техните представи "образованието" е някакъв безполезен артикул, който получаваш даром и който няма никакво съдържание.

51

Анонимен

преди 2 години

ЗАПАДЪТ Е СИНИЛЕН НО РАША КОИТО УБИВАТ МИРНИ ГРАЖДАНИ И РУШАТ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА СА СУПЕР РАШИТЕ СА УБИЙЦИ И СИ ЗАТВОРИХА ВРАТИТЕ НА МИРНИЯ СВЯТ

50

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквахте? Докато запада измисляше нови полове Русия измисляше нови оръжия. Сега не ревете.

49

До 54

преди 2 години

Ама ти сериозно ли си вярваш, че на някой му пука за България?

48

Анонимен

преди 2 години

Путин стартира операцията по прочистване на неофашистите много навреме. Точно преди хохлите да създадат атомна бомба и биологично оръжие..

47

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ЗАПЛАШЕНА С ЯДРЕНА РАКЕТА И Е ПОСОЧЕНА ЗА РУСОФОБСКА- ДА ПИТАМ РУСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ И ТЕ ЛИ СА РУСОФОБИ СЛЕД КАТО НЕ ЖИВЕЯТ В РУСИЯ А В ТАЯ ФАШИСТКА ЕВРОПА

46

Анонимен

преди 2 години

Това е перфектно планирана операция. Всичко се прави по график без луфтове. Знае се при засечка какво се предприема. Не вярвайте на пропагандата, която НЕ ПРЕДСТАВЯ руската гледна точка. С Украйна е свършено. Преговорите са ала-бала. Със завладяна държава НЕ ВОДИШ ПРЕГОВОРИ, но сенилният Запад се връзва! Путин е геополитически шахматист от световна класа. Ще стане каквото е решил. Край с превъзходството на САЩ. Светът става ТРИПОЛЮСЕН. Засега. Другото са приказки за наивници

45

Да бе,

преди 2 години

...всички верваме на Кремълската пропаганда! Затова ли ,ако кажеш истината за войната в Русия, те чакат от 5 до 15 години затвор? В Мариупол сигурно не бяха виждали жив американец, но това не попречи на руските варвари да го сринат със земята! Трябва да прочетете интервюто на Дудаев , още 1996 година! Там си казва...първо ще ни смачкат нас, след това ще ударят Крим, после Беларус, Украйна...и наконец, шлепнут Европу! Те са си такива! Ще измислят нещо,"православие", "нацизъм", и все ще нападат!

44

Анонимен

преди 2 години

Евро ге йовете от доста време се опитваха да предизвикат Путин. Е, най-накрая успяха.

43

Анонимен

преди 2 години

Руската демагогия и лицемерие са необятни, като територията на западналата им държава...

42

Истината е

преди 2 години

Трябваше най-накрая някой да се заеме да изчисти фашистите от Украйна.

41

гледайте

преди 2 години

Уникални кадри: Руски спецназ ликвидира спецгрупировка на Въоръжените сили на Украйна в тила на врагаРабота на специалните части на Русия в Запорожка област.

40

Анонимен

преди 2 години

Путин не започва война, той само я завършва.

39

Анонимен

преди 2 години

ЛАВРОВ ЗНАЕ ЧЕ Е НЕЖЕЛАНА ПЕРСОНА В ЕС, НО НЕ ТОЙ ЩЕ ПРЕЛИТА- ПРОВОКАЦИЯ ЗА ДА ЗАПЛАШВАТ И ДА ОПРАВДАВАТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА...КОЛКО ГНУСНО И СЪВСЕМ ПО РАШИСТКИ- ЕВРОПА ЛИ НАПОМПИ РУСКИТЕ МИЛИРДЕРИ ЕВРОПА ЛИ НАПРАВИ РУСКИЯТ НАРОД ДА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ- РОССТАТ 70% ОТ РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ СА ПОД ЖИЗНЕН МИНИМУМ

38

Анонимен

преди 2 години

Няма държава по света, която ще остави да изтребват населението им! Ако на мястото на Русия беше САЩ - Украйна вече да е само поле с милиони жертви. Сумати пъти са преговаряли но обстрела по руските граждани в Донецк и Луганск си продължаваше. Я почни да изтребваш турците в България та да видиме какво ще стане

37

Анонимен

преди 2 години

Операцията на Русия ще влезе в новите учебници за висши офицери по целия свят. Ювелирна акция. Вместо бомбардировки и избиване на цивилни както правят САЩ, вместо масиран артилерийски обстрел, вместо наземни операции с танкове, Русия неутрализира армията на фашистка Украйна за часове с прецизни ракетни удари.

36

кой ми сра в гащите

преди 2 години

това винаги е позицията на рашляците. Те никога не са виновни за това което правят. Все някой друг им е виновен.