70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Няма да има втори геноцид над българи под прикритието на "Народен съд" другарю. Няма да има избиване на интелигенция и цвят на нацията от селяни със средновековни "ценности" под дулата на автоматите на Червената армия. Примири се. Пропусна си шанса да се изживяваш като надзирател в Белене. Да станеш един нов Газдов, та и ти да станеш "големец".

69

Кой какъв е

преди 2 години

Възраждане не е про Руска а про Българска партия нещо което другите партии лижещи задните частни на херо мустафа отдавна са забравили.

68

До 71

преди 2 години

Аууууу...със заплахи другарю ще постигнеш обратния ефект. А и плашиш гаргите!!! Жалък!

67

Анонимен

преди 2 години

До Възраждане Дори и ти не си вярваш. И си личи. Явно слабичко плащат от пасольството. :))))

66

Свобода за България

преди 2 години

Драма в люпилнятА от агентите на Америка за България. Дойде ли Възраждане вие ще бъдете регистрирани като чужди агенти каквито сте

65

1

преди 2 години

До Vasil Май забрави ,че преди да иде в Америка Радев е учил в Москва.

64

Възраждане

преди 2 години

Благодаря за рекламата. В България има 5 американски партии една турска и една Българска.

63

Анонимен

преди 2 години

Всичките ми познати от НПОта са на тръни! Шефовете им са казали бачкайте, че хем инфлация, хем ще си търсите работа ако ни спрат гювеча!

62

Анонимен

преди 2 години

Махайте глупавитеХарвардци и се помирете с Путин, и обявете неутралитет във войната. Даже ако не изберете никакво правителство, ще е най-добре. Малко анархия, така няма кой да ви вкара във война. Няма власт, която да обяви война на Русия, нали схващате?

61

Анонимен

преди 2 години

До 68 - Ще има наказание, ше видите!/ше има огън и ще изпепелимного неща, но от него ще има ..... Възраждане!

60

Анонимен

преди 2 години

До Vasil Интересно ми е защо русофилчетата с пяна на уста се напъвате до скъсване да изкарате кандидата на БСП и избраника на Решетников "западен". Някакво обяснение?

59

Анонимен

преди 2 години

Какви хора сте, бе! Не искаъе ли да бъдат наказани лошите? Не искате ли костов, станишев, доган и бойко (нарочно с малки букви, че не са хора, а са нещо по-нищожномот пръстта!!) да са в затвора, ааа?

58

Анонимен

преди 2 години

До 59 "Ша видиш винша видииииш! Га почниме да бесиме мутрите по дарвета ше видиш как ша самоправи работата!!!" Какви "мутри" бълнуваш? Мутрите ги създаде ДС начело с генерал Любен Гоцев, за да контролират българската икономика докато се изперат парите от куфарчетата, които червената номенклатура изнесе от България и ги върнат като "инвестиции". "Мутрите" и "Възраждане"/"Атака"/ИТН/Отровното трио/БСП и пр ги създаде един и същи господар, ти сега ми говориш, че вторите щели да чистят първите!

57

Vasil

преди 2 години

Статията е напълно манипулативна! Нека да започнем с Радев и Янев- това са хора завършили натовска военна академия в САЩ и твърденията че са путинофили са просто целенасочени с цел да се вкарат като "троянски кон" в редиците на про руските среди. От друга страна, нито Янев нито Радев са изразявали мнение че трябва да се излезе от НАТО и ЕС. На другия полюс са "Възраждане" - за идеята да водим самостоятелна политика се обявява че са срещу НАТО и ЕС, като ползите от първото са много спорни.

56

Анонимен

преди 2 години

Малодушие е това, което поклонниците на Русия правят, като връщат България в мракобесните времена, малодушие е да слугуваш на диктаторския режим на Кремъл! Това е именно БОЛКАТА, която трябва да приключи, но мозъците на русофилите са тотално деградирали от промиване!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Ако осъмнем с това управление, направо сме осъмнали в Евразия, бъдете сигурни!" Ами, те за това работят. Колкото повече на змията в Кремъл й мачкат главата толкова повече хапе, включително и чрез зъбките й в България: Радев, Янев, Копейкин, Нинова. Лошото е, че Борисов е фурнаджийска лопата и се продава на тоя, който му дава ЛИЧНО на него, ако това са руснаците, им помага на тях. ДПС са проект на руските и турските служби ЗАЕДНО. Кой остава? Политическия ни елит е пробит.

54

Зозо

преди 2 години

.......управление на "Възраждане", "Български възход" и БСП?......... Хахахааааааа, и Атака и Атака :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И АБВ и Т.Дончева и Черепа и Мая..... Пълен резил!!! Ай сиктир!!!

53

NoirFire

преди 2 години

Абсолютно няма начин БСП и Възраждане да са далеч от 10 процента на избори , невъзможно е да съставят коалиция, ковида не спира да мори пенсионерите, вълна след вълна, в България няма да остане и 1 избирател на БСП.

52

Анонимен

преди 2 години

Това би означавало да се зачеркне завета на истинските възрожденци и на Ботев и Левски за истинска свята и чиста република, а не задунайска изостанала провинция под руски ботуш.

51

До 51

преди 2 години

Ми да! С новите москвичи всички *** ще заминат за раша!!!