57

Анонимен

преди 2 години

До ХичоИ КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА?НЕЩО МИ ИЗГЛЕЖДАШ ВЪЗБУДЕН...ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ВОЕННА НАУКА...СИГУРНО СИ КАРАЛ КАЗАРМАТА В НЯКОЯ ЧАЛГОТЕКА...КАТО НЕ РАЗБИРАШ НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ И ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ И ОБИКНОВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ИЗНАСИЛВАЧИ.ТОВА МОМЧЕ НЕ Е ВОЕНЕН ПРЕСТЪПНИК КАКТО СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ИЗКАРАТ НЯКОИ КРЪВОЖДНИ МЕДИИ.

56

Анонимен

преди 2 години

Руските *** са и тук. Жалко, едно време коментарите наистина бяха интересни. Сега само тъ потии. Един човек пуска 50 коментара и през тор и други такива си ги лайква сам.

55

Анонимен

преди 2 години

Смъртни наказание за такива.

54

До 37

преди 2 години

Нищо не си гледал,съветски опорки,и явно си бавно развиващ.Азов защитаваха родината от нагли окупатори,още от 2014г.и тогава спасиха Мариопул от рашистите.Винаги ще има Азов,де да имахме и ние такива родолюбци които да рискуват живота си за общото благо.Но като гледам нивото месно за 50 лв. се продават, тролят,елементарни пионки никому ненужни,използвани,все едно Копейкин с групата си *** да защити Варна,амии белия флаг и ще ги пусне да " освобождават".

53

Хичо

преди 2 години

Тоя нагъл изверг ще е много вървежен в украински затвор...ще има много гушкане откъм гърба....бой , кютек и секс...

52

Русия губи!

преди 2 години

Украйна печели!

51

Анонимен

преди 2 години

НАЙ МРАЗЯ КОГАТО НЯКОЙ,КОЙТО ВЪОБЩЕ СИ НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ВОЕННА НАУКА ДА КОМЕНТИРА ДЕЙСТВИЯТА НА ТОВА МОМЧЕ...А ИСТИНАТА Е,ЧЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОНЕВИНЕН...РУСКАТА АРМИЯ ЛОША ИЛИ ДОБРА ОКУПИРА И ЗАТОВА ЦИВИЛНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ЗАПОВЕДИТЕ И...ТОЧКА!!!БОГ ЗНАЕ ТОЯ *** УКРАИНЕЦ НА КАКЪВ СЕ Е ПРАВИЛ ПРЕД НЕГО...

50

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да обедини рускоговорящите в Украйна - рускоговорящите в Украйна обединени се борят срещу руските нашественици.

49

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да смени президента Зеленски с проруска марионетка - рейтингът на Зеленски скочи от 26% на 93%.

48

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да покаже на света силата на руската армия - Русия загуби 1/3 от военните си сили, без да превземе и една цел.

47

Анонимен

преди 2 години

21 годишния Вадим... командир на танк, танковите екипажи не носят автомати.

46

героите на Украйна

преди 2 години

решиха най-унизително да се предадат и да молят за милост надявайки се че ще им пощадят кожата вместо да се бият докрай.

45

ТОВА КОЕТО

преди 2 години

Е направил не е хубаво. Но защо тук ПИШИТЕ само за убитите окраняко. Нищо за убити руснаци. И преди кога убиваха в Донецк и луганск що МЪЛЧАХТЕ.

44

Анонимен

преди 2 години

Невиждан отлив: Всички обърнаха гръб на Русия. Все повече международни компании се присъединяват към санкциите срещу Кремъл и се изтеглят от страната или ограничават бизнеса си. До дни, даже до часове Русия ще фалира и Путин ще падне.

43

Анонимен

преди 2 години

Пълен фарс! След 3 месеца разбраха кой е бил и хванаха точно него. Немогат един бандит при мирно време да опандизят, но са чудесни с чуждестранни войници.

42

Анонимен

преди 2 години

Украинските тайни служби, а и други източници твърдят, че срещу Путин се готви преврат. До дни, даже до часове Путин ще бъде свален.

41

Ротен

преди 2 години

До Анонимен ;Ами ,че тя РУСКАТА армия изчезна вече ,тия защо от азовите излизат като изпаднали германци да се предават не знаят ли ,че РУСНАЦИТЕ СА УНИЩОЖЕНИ и никой няма да ги види вече!

40

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще загуби половината територия и цялото крайбрежие, до Приднестровието и устието на Думав, Русия ще контролира устието на Дунава. Русия ще контролира не само световния енергиен пазар, но и пазара с храни и продоволствия. А ЕС все повече ще обеднява, докато се разпадне.

39

Анонимен

преди 2 години

Те урките хванали едно лапе без брада още и почват да обвиняват, смех :)))

38

НАГЛА ПРОПАГАНДА!

преди 2 години

Няма да Ви казвам с тая брутална американоеврейска пропаганда що народ станаха Путинофили не само в България, в целия свят, дори в САЩ, само в Исрел няма, но те знаят кой е виновника за всичко това